Kirurgi for bekreftelse av sex (tidligere omplassering): prosedyrer

Hva så & # 8217;?

For noen transseksender folk, men ikke for alle, er kirurgi en viktig og bekreftende del av overgangsprosessen. Kan bidra til å lindre følelsen av disphasin, hjelpe deg med å justere kroppen din med din indre følelse av din type og gjøre det lettere å surfe i verden i din type.

Gjennom årene har navnene på disse inngrepene utviklet seg. I dag foretrekker mange transgender folk å bruke begrepet & # 8220; som bekreftelseskirurgi & # 8221; fordi når vi sier noe som «8220; kjønnsmessig omplassering & # 8221; O & # 8220; Gearbox & # 8221; betyr at en persons kjønn endres under intervensjonen.

Her analyserer vi de ulike typer kirurgiske inngrep som er tilgjengelige for transgender folk.

Toppkirurgi for kvinnelige tildelte mennesker ved fødselen

Under puberteten vil de fleste som har blitt tildelt en kvinne til fødsel (AFAB), utvikle bryst eller thorax stoff.

Øvre kirurgi er en prosedyre for å fjerne thoraxvevet og rekonstruere brystet for å ha et mer maskulin utseende.

Det er tre viktigste grunnleggende operasjonsalternativer for Afab-folk:

Dobbeltgravering

Med denne prosedyren utføres snittene typisk i den øvre og nedre delen av brystmuskelen, og thoracic stoffet fjernes.

Huden er trukket ned og kobles til på utsikten over det nedre snittet.

Selv brystvorten fjernes og brukes til å lage en graft som har utseendet til en brystvorte. Denne metoden oversetter generelt til en reduksjon i fetningen av brystvorten.

Med inverterte T-metoder og alle Eyet, snittet praktiseres rundt brystvorten. Dette gjør at de kan forbli intakte og beholde følelsen.

Periorear og Lock Hole

Med den transaced-prosedyren praktiseres A’Argris rundt areolaen og rundt den praktiseres A’større sirkulært snitt.

Brystvevet er fjernet, så vel som lærringen mellom de to snittene.

Huden blir deretter trukket rundt brystvorten & # 8211; Som en ledning & # 8211; Og henger opp. Dette forlater brystvorten intakt.

Med nøkkelhullsprosedyren, C’er bare en’gravering. Går under brystvorten, slik at du kan fjerne thoraxvevet derfra.

Lavere kirurgi for folk tildelt som kvinner til fødselen

Avab folk var, for det meste født med skjeden og klitoris.

Selv om bruken av testosteron øker størrelsen på klitten, kan noen transmaskulære personer ønske å en eller annen form for kirurgi i bunnen der kjønnsorganene gjenoppbygges for å skape en feil.

Testikulære installasjoner kan tilsettes, urinrøret kan viderekobles i den nye feilen og skjeden og andre reproduktive organer kan fjernes.

De lavere operasjonsalternativene for AFAB-folk inkluderer følgende:

Metoidioplasty

Den forstørrede klitoris er frigjort fra Clit Hood for å skape en ny feil.

Folk som lider denne inngrepet, kan omdirigeres til uretisk med en graft fra kinnet eller fra # 8217; indre av vaginalveggen slik at de kan urinere gjennom den nye feilen.

Det er også mulig å legge til toastiske systemer.

Falloplastikk

En graft er tatt, vanligvis fra # 8217; underarmen, låret eller ryggen, og brukes til å lage en penis.

Avhengig av hvilken type operasjon, L’urinrøret kan kobles til å tillate urinering gjennom den nye penis og en plante kan installeres for å tillate penis å bli oppreist.

Denne intervensjonen er ideell for folk som vil ha en mer realistisk mellomstort penis.

Hysterektomi, ovarioctomy og vaginektomi

Trans Afab-folk har en rekke alternativer når det gjelder deres reproduktive organer. Dette inkluderer fjerning av livmoren (hysterektomi), fjerning av en eller begge eggstokkene (ovariorektomi) og fjerning av skjeden.

Beste kirurgi for folk som en mann ble tildelt til fødselen

For transfeminin mennesker og ikke-binære mennesker som ble tildelt en mann til fødsel (AMAB), L’Fravær av brystvev kan være en kilde til ubehag eller urettferdig.

Mens hormonbehandling kan øke størrelsen på brystet, kan noen ønske å øke høy operasjon for å øke bryststørrelsene, kjent som brystforstørrelse.

Brystforstørrelse

Det praktiseres A’etrising langs areolaen, på det punktet hvor thoracic og brystvev møtes eller under gryningen;.

Kirurgen setter deretter inn et silikonanlegg eller saltoppløsning av egendefinerte størrelser og sutur l’gravering.

Silikonproteser pleier å være mykere og mer realistiske. Salini-systemer er generelt billigere.

Lavere kirurgi for folk som en mann ble tildelt til fødselen

De fleste Amab-folk har en penis og testikler. For folk Amab Transfeminin og ikke binær, kan dette være en kilde til ubehag som fondskirurgi kan lindre.

Det er tre grunnleggende alternativer for fondskirurgi for Amab-folk:

vaginoplasty

En fungerende vagina er opprettet av det eksisterende stoffet. Den vanligste metoden er gjennom reversering av penis. Penis er reversert for å skape en vagina, penis tipset blir en arbeider klitoris og scrotal hud blir leppene.

Det er variasjoner der en graft fra # 8217; tarmen brukes til å skape vaginalveggen (for å gi større smøring), eller hvor skrotet reverseres for å skape en vaginalvegg.

Orchiektomi og scrotektomi

Med disse prosedyrene fjernes en eller begge testikler eller L’hele skrotum.

L’orchiektomi er et relativt billig alternativ der testiklene fjernes. Dette gjør at kroppen din kan skape mindre endogen testosteron, som kan være spesielt nyttig for de i hormonbehandlingsbehandling.

Scrotektomi tilbyr lignende resultater, men anbefales ikke for folk som ønsker å gjennomgå en vaginoplastikk. Scrotal hud er nødvendig for en vaginoplasty.

Ting å vurdere

Den voksende tilgjengeligheten til en slik bekreftelsesoperasjon er et utrolig tegn på fremgang for Transgender-fellesskapet. Det er imidlertid viktig å merke seg noen ting om sexbekreftelsesoperasjon, og hvis det er det riktige valget for deg.

Kirurgi er ikke det eneste aspektet av den medisinske overgangen

Utførelsen av transfolk har en tendens til å fokusere på de kirurgiske aspektene av overgangen, spesielt på fondets operasjon.

Hormonal overgang er imidlertid også et gyldig medisinsk alternativ og kan ofte produsere resultater som lindrer disfavort.

Og husk, den medisinske overgangen er ikke nødvendig med mindre noe du virkelig vil ha.

Kirurgi er ikke det samme for alle

En av de viktigste tingene å huske er at ikke alle ønsker å gjennomgå en slik bekreftelsesoperasjon og resultatene & # 8211; mental, fysisk og emosjonell & # 8211; De vil være forskjellige for alle. Gjør søket ditt og finn ut hva som er den rette veien for deg.

Kirurgi definerer ikke din erfaring eller gjør deg mer gyldig

Kirurgi kan være utrolig bekreftende for de som ønsker å ha det.

Men det er viktig å huske at en slik bekreftelsesoperasjon bare endrer kroppen der du føler deg din snill, ikke din egen type.

Ditt kjønn er gyldig, uansett om du vil gjennomgå kirurgi.

Kostnad og forsikring

§ 1557 Dell’Rimelig omsorgsloven (ACA) forbyr diskriminering basert på # 8217; kjønnsidentitet av ethvert offentlig forsikringsprogram eller privatforsikringsselskap som mottar føderal finansiering.

Dette betyr at hvis du har Medicare, Medicaid, A’forsikring for offentlig skole eller en privat plan gjennom ACA-markedet, er det ulovlig for deg å bli diskriminert til å være transgender.

Nylige nyheter fra Det hvite hus gjør det uklart som forsikringsselskaper vil håndtere kjønnsbekreftelseskirurgi i fremtiden. Men for tiden er mange mennesker i stand til å få forsikringsdekning av deres kirurgiske inngrep.

Hvis du ikke har en’forsikring eller hvis forsikringen din ikke dekker operasjonen din, må du kanskje samle midlene alene og betale for lommen. Mange trans folk brukte crowdfunding eller medisinske lån for å dekke sine kirurgiske inngrep.

Uansett dette er disse prisene du kan forvente å betale for kirurgiske inngrep vi har oppført her.

  • Transascine øvre kirurgi: varierer fra $ 3000 til $ 11.000, avhengig av typen operasjon og kirurg.
  • Transols Fond Kirurgi: Start rundt $ 4000 For metoidioplasty og går opp til $ 22.000 phalloplasty.
  • Transfeminile kirurgi: varierer fra $ 3000 til $ 11.000, Avhengig av kirurgen og stillingen.
  • Transfeminile bakgrunnskirurgi: Start rundt $ 4000 for orchiektomi og gå opp til $ 20.000 vaginoplasty.

Hvordan finne en leverandør

Avhengig av forsikringsdekning, må du kanskje finne noen i nettverket ditt. Du kan sjekke med forsikringsselskapet ditt for å se hvilke kirurger som er i nettverket ditt.

Hvis du ikke har en’forsikring eller forsikringen din ikke dekker operasjonen din, kan du kanskje velge en lege du liker basert på hennes arbeid og andre faktorer.

Dette er noen gode ressurser for å finne en leverandør:

Bunnlinjen

Kjønnsbekreftelse Kirurgi er absolutt ikke det riktige valget for alle.

Men for folk som vil ha & # 8211; Og faktisk trenger de & # 8211; av en bekreftelseskirurgi, kan det være en «8217; utrolige muligheter til å bidra til å justere kroppen din med din egen måte.

Hvis kirurgi for sexbekreftelse er i fremtiden, sørg for at du gjør din forskning for å finne den rette kirurgen for deg.

KC Clements er en queer forfatter og ikke binær basert i Brooklyn, NY. Deres arbeid omhandler queer og transidentitet, kjønn og seksualitet, helse og velvære fra synspunktet til den positive kroppen og mye mer. Du kan holde tritt med dem ved å besøke deres Dedikert portalEller finne dem på Instagram Og Twitter.