Tegn på at kravbehandling for reseptbelagte for kronisk tørt øye

L’kronisk tørr øye er en behandlingsbar tilstand, og noen mennesker lykkes med å håndtere sine symptomer med benkmidler (OTC). Men noen ganger virker disse behandlingene ikke eller slutter å jobbe.

L’Kronisk tørr øye som ikke behandles tilstrekkelig eksponerer deg til større risiko for å utvikle komplikasjoner som øyeinfeksjoner, lysfølsomhet og øyeinflammasjon. Tørrheten i øynene kan også redusere livskvaliteten, noe som gjør det vanskelig å gjøre ting å kjøre eller jobbe.

Du trenger ikke å møte dette problemet alene. Administrer det kroniske tørre øye alene gjennom OTC-rettsmidler er et alternativ, men det er ikke det eneste alternativet.

Fra en’se på disse syv tegnene som du trenger mer enn en OTC-behandling for å håndtere dine tørre øyne.

1. Du har en sterk kronisk øye smerte

L’kronisk tørr øye kan være en progressiv tilstand som forårsaker alvorlige symptomer.

Mens noen mennesker lindrer symptomene med OTC smøremiddel, kan alvorlige tørkede øyne ikke svare på disse rettsmidler. Ellers kan du utvikle en sterk øye smerte sammen med tørrhet.

Dette kan virke som en brennende eller brennende følelse, og noen mennesker beskriver det som en sterk øye smerte. Alvorlig øyetørrhet kan også skade hornhinnenes overflate. Denne delen av Eye, Eye har en større tetthet av nerveender, noe som gjør det følsomt for irritasjonen. Smerte kan også oppstå hvis tørre øyne forårsaker A’hornhinnen slitasje.

Del på Pinterest

2. Du kan ikke tolerere intense lys

Å jobbe på datamaskinen bidrar ofte til kronisk okulars tørrhet. Dette skyldes at folkene som jobber på datamaskinen har en tendens til å slå øyelokkene sjeldnere. Lage pauser og bruk smøre øyedråper kan redusere tørrhet.

Hvis ditt kroniske tørre øye blir alvorlige og øyedråpene slutter å fungere, kan du utvikle en ekstrem følsomhet for lys eller fotofobi, som er smerte i øyet hvis det blir utsatt for lys. Dette kan også føre til kronisk hodepine.

Ulike typer lys kan utløse rødhet og smerte. Dette inkluderer fluorescerende lys, fjernsyn, sollys og datamaskinen eller annen elektronisk enhet.

3. Du kan ikke fjerne kontaktlinser

Hvis øynene dine tørker for mye mens du har kontaktlinser, kan det være vanskelig å fjerne dem fra øynene. Kontaktlinser trenger fuktighet for å være komfortabel. Noen ganger er OTC smøremiddel øyedråper ikke tilstrekkelig til å holde smurt øyne og våte kontaktlinser.

Du kan trenge en kontaktlinse designet spesielt for tørre øyne, og du vil sannsynligvis måtte bruke drailsutering i løpet av dagen.

Videre, hvis du sliter med å fjerne linsene, kan negler ved et uhell skrape hornhinnen.

4. Du har en sløret syn eller en dobbel visning

Midlertidig uskarphet er et annet tegn på tørrhet på kronisk okular. Slå øyelokkene et par ganger eller påfør en killar vanligvis eliminerer uskarphet. Men hvis din uskarpe vision ikke forbedrer seg med et OTC-produkt, vil du sannsynligvis trenge killars foreskrevet av din oftalmolog, oftalmolog eller optometrist.

Du bør også konsultere en lege hvis du har en dobbel visning. Slør og dobbeltsyn oppstår når lacrimalfilmen på overflaten av øynene blir uregelmessig på grunn av kronisk tørt øye.

5. Du bruker stadig øyedråpen

OTC-rettsmidler er effektive for noen mennesker med kronisk okular tørrhet og bare L & # 8217 kan være nødvendig; påføring av dråper en eller to ganger om dagen for lettelse.

Men hvis du finner ut at du bruker øyedråper konstant i løpet av dagen uten mye forbedring av symptomene dine, trenger du sannsynligvis et sterkere øyedråpe.

Ulike typer øyedråper kan gi lettelse og lege kan foreskrive en basert på den underliggende årsaken til tørrhet. Alternativer inkluderer antibiotiske øyespor, øyedråper som reduserer betennelsen eller øyedråper som stimulerer tårer.

6. Du føler deg deprimert eller engstelig

L’Kronisk tørt øye kan også være følelsesmessig påvirket. Hvis du er i stand til å håndtere symptomer med et OTC-produkt, kan symptomene dine ha en begrenset effekt på livet ditt.

Hvis tellerens rettsmidler ikke fungerer, og symptomene påvirker livskvaliteten, kan du føle angst eller depresjon. Behandlinger er tilgjengelige for L’angst og depresjon, men du kan få et bedre resultat ved å håndtere hovedårsaken.

Snakk med legen din på’følelsesmessig effekt av det kroniske tørre øyet. Den rette behandlingen kan bidra til å forbedre øyehelsen og følelsesmessig helse.

7. Du kan ikke gråte eller produsere tårer

Selv tørre øyne trenger mer enn et tellerbehandling når du føler behov for å gråte, men du kan ikke produsere tårer.

Et effektivt OTC-produkt bør øke fuktighet og bidra til å forbedre kvaliteten på tårene dine. Ellers er det nødvendig med et foreskrevet øyedråper for å stimulere tårkjertler og holde øynene våte.

Mangel på fuktighet gjør det ikke vanskelig å gråte. Det betyr også at øynene dine ikke kan vaske bort rusk som kan skade hornhinnen.

Ta bort

Tørre øyne kan virke som en plage eller et mindre problem. Men kronisk tørrhet kan utvikle seg og føre til komplikasjoner som infeksjoner eller skade på overflaten av øynene dine.

Du kan selv gardin med benk-top-stoffer, men du bør konsultere en lege, oftalmolog eller en optometrist hvis symptomene dine ikke forbedrer. Legen din kan bestemme årsaken til symptomene og anbefale en behandling for å forbedre tårekvaliteten eller forebygge fordampningen.