Cellulitt på armene: Årsaker, behandling, hvordan du unngår det og mer

Cos’cellulitt er?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Cellulitt er en hudtilstand som består av fettstoffer under huden som stiger på overflaten av huden. Som et resultat kan du forbli med områdene i huden som synes å ha dimples for hvilken cellulitt er kjent.

Imidlertid kommer fettstoffer som forårsaker cellulitt ofte med feil ideer. Cellulitt selv kan skje med noen av alle alder, vekt og kjønn.

Mens cellulitt er mer vanlig rundt lår, mage og skinker, kan det skje hvor som helst. Dette inkluderer armene dine.

Hva er årsakene til cellulitt på armene?

Cellulitt kan utvikle seg på ethvert kroppsområde. Men det har en tendens til å forekomme oftere i områder som allerede har høyere nivåer av naturlige fettstoffer, som den bakre delen av lårene.

I tilfelle av armene kan fettstoffene som dannes rundt den øvre delen av armene, muligens utvikle cellulitt.

Det er ikke en eneste årsak til cellulitt i armene, men de mer dype fettstoffene du har i # 8217; området, jo flere risikoer du kan utvikle disse hudens dimples.

Andre risikofaktorer for cellulitt inkluderer:

 • Kjønn, som er kvinnene mer utsatt for å kontrakt cellulitt sammenlignet med menn
 • Høy østrogen nivåer
 • Økte nivåer av fettvev fra vektfluktuasjoner
 • Et tap av kollagen, spesielt med alderen i alderen
 • Huden tynning i # 8217; epidermis (ytre lag), som kan sikre at de dypeste adiposene stoffene blir mer fremtredende
 • Familiehistorie av cellulitt
 • økning i’betennelse eller dårlig sirkulasjon i kroppen

Forslag til å bli kvitt cellulitt på armene dine

Nå som du kjenner årsakene til armens cellulitt, kan du være engstelig for å få ryttere.

Selv om du ikke nødvendigvis eliminerer cellulitt for alltid, er det ting du kan gjøre for å minimere utseendet deres;. Disse inkluderer endringer i din livsstil, så vel som mulige dermatologiske rettsmidler og behandlinger.

bevege seg

L’Øvelse er en av de viktigste måtene å kvitte seg med cellulittutseende. Som å redusere fettcellene og bygge flere muskler, vil cellulitt dimples bli redusert i størrelse.

Øvelser for armer, for eksempel presser og krølle for biceps, kan bidra til å bygge muskler. Men spotøvelsene eliminerer ikke fettfettet.

I stedet for å gjøre spotøvelser, er Aerobic trening en tendens til å være den mest effektive for å bli kvitt cellulitt på alle områder av kroppen.

Ikke bare vil du brenne fett og skaffe seg styrke, men’regelmessig trening bidrar også til å bygge L’hud elastisitet og generell fleksibilitet.

Prøv å blande rutinen med følgende øvelser:

 • båtliv
 • Stående
 • løp
 • danse
 • jeg svømmer
 • på sykkel
 • elliptisk maskin

Hvis du er ny i # 8217; trening, starter den sakte og gradvis øker hastigheten og tiden. Legen din kan også tilby forslag til å hjelpe deg med å starte sikkert.

Miste vekt, om nødvendig

Fordi kroppsfett bidrar til våpen cellulitt, kan miste vekt hjelpe hvis du anses overvektig. Når overskytende kroppsvekt har gått tapt, vil selv cellulitt dimples bli redusert.

Snakk med legen din eller ernæringsfysiologen på måtene du kan gå ned i vekt gradvis for å nå din ideelle kroppsmasse og forbedre alle aspekter av kroppen din, inkludert cellulitt.

Husk at cellulitt kan skje med noen fra enhver kroppsmasse. Så hvis du ikke trenger å gå ned i vekt, bør du ikke prøve å gjøre det bare for å prøve å bli kvitt cellulitt.

Bytte koffein med vann; vann

Hvis du ikke kan gjøre det i løpet av dagen uten litt «8216; (eller mye) koffein, er du ikke alene.

Selv om en kopp kaffe om morgenen ikke vil skade huden, kan for mye koffein til slutt dehydrere kroppen din. Dehydrert hud kan gjøre hudfeil som cellulitt ser ut til å tydeliggjøre.

I stedet for å ta den tredje koppen kaffe på dagen, bør du vurdere å drikke mer vann i løpet av dagen. L’vann fukter huden, som kan redusere utseendet på cellulitt.

Vannet bidrar også også til å bli kvitt noen av elementene i kroppen de kan bringe til fettakkumuleringen, inkludert toksiner.

Husholdningsartikler for å redusere utseendet på cellulitt

Noen hjemmemedisiner kan også redusere utseendet på cellulitt.

Hjem Remedies for cellulitt

 • Få en profesjonell massasje for å forbedre L’hud elastisitet og lymfatisk drenering
 • Bruke massasje kremer hjemme (kjøp massasje kremer)
 • Bruke selvsilske selvbuntkrem eller sprayer (kjøp av selvtanning)
 • Unngå solen eller en salong tanning;
 • Bruk solkremet hver dag (kjøp solcreme)
 • Spis mer frukt og grønnsaker, som inneholder antioksidanter og vann som er gode for kropp og hud

Vurder dermatologiske behandlinger

De kan være nødvendige i flere uker eller måneder før hjemmets rettsmidler og livsstilsendringer har en effekt på cellulitt. Men hvis de irriterende dimples fortsatt er der etter å ha prøvd disse endringene, kan det være på tide å konsultere din dermatolog å be om hjelp.

Din hudlege kan anbefale akustisk bølge terapi, laser terapi, dermabrasion eller peeling som kan bidra til å redusere utseendet til cellulitt. Problemet er at du må gjenta disse behandlingene hvis du vil beholde resultatene dine, noe som kan bli dyrt over tid.

L & # 8217;

Cellulitt selv er ikke forebygges, spesielt med L’alder. Det er imidlertid kjente risikofaktorer som du kan hjelpe til med å unngå å unngå kontraherende cellulitt, selv i # 8217; armområdet.

Hvis du allerede har cellulitt i armene, kan livsstilsendringer hjelpe deg. Miste vekt og følge et sunt kosthold er noen av de beste metodene for cellulittreduksjon.

Hvis du fortsetter å lide av cellulitt i til tross for livsstilsendringer, kan du vurdere å konsultere en hudlege for å be om hjelp. De kan anbefale profesjonelle nivå behandlinger for obstinat cellulitt tilfeller.