Kirsebær for diabetes: de er gode?

Kirsebær

Kirsebærene har et relativt lavt kaloriinnhold, men har betydelige mengder bioaktive komponenter, inkludert:

 • fiber
 • C-vitamin
 • Kalium
 • polyfenoler
 • karotenoider
 • tryptofan
 • serotonin
 • melatonin

Ifølge en 2018 Gjennomgang Publisert i bladets næringsstoffer, kirsebær er gruppert i to hovedtyper: søtsaker og tøffer. I USA er den mest kultiverte søte kirsebæret bing. Den vanligste dyrket tartkirsebær er Montmorency.

De fleste søte kirsebær er friskt forbruket. Alene 20 prosent 25 av søte kirsebær er hermetisert, frosset, tørket, i saltlake eller juice. Dette kontrasterer med kirsebær, de fleste av dem (97 prosent) De behandles hovedsakelig for matlaging.

Diabetikere kan spise kirsebær?

Hvis du har diabetes, er det viktig å holde blodsukkernivået i grensene foreslått av legen din. En måte å gjøre det på er å overvåke karbohydratinntaket.

Sunn kilder til kostholdskarbohydrater inkluderer grønnsaker, frukt, hele korn og ikke-kjeks bønner. Kirsebær er en alternativet «8217, men det er viktig å overvåke størrelsen på delen.

Sekund Den britiske diabetiske foreningen, En liten del er 14 kirsebær (mer eller mindre som 2 kiwi, 7 jordbær eller 3 aprikoser). Siden forskjellige mennesker har en annen toleranse for karbohydrater, evaluerer muligheten for å teste blodsukkernivået før og etter å ha prøvd kirsebærene for første gang.

Kirsebær karbohydratinnhold

Friske kirsebær

Basert på modenhet inneholder en del av 1 kopp pitted søte kirsebær ca 25 gram karbohydrater. Det er det samme som om 6 ts sukker. En del fra 1 kopp pitted kirsebær inneholder ca 19 gram karbohydrater, som tilsvarer 5 ts sukker.

En del av 1/2 kopp bør ikke være et problem for de fleste diabetikere. Men den beste måten å forstå hvordan kroppen din reagerer på kirsebær, er å kontrollere blodsukkernivået en eller to timer etter å ha spist dem.

Hermetisert kirsebær

De hermetiserte kirsebærene er ofte pakket i juice eller sirup som inneholder mye ekstra sukker. En kopp hermetisert kirsebær (og dens væske) pakket i en tung sirup inneholder ca. 60 gram karbohydrater. Dette oversetter til ca 15 ts sukker.

Maraschino kirsebær

En del av 5 kirsebær til Maraschino inneholder ca. 11 gram karbohydrater, lik ca. 2.5 teskjeer sukker.

Glykemisk indeks av kirsebær

L’glykemisk indeks (IG) indikerer effekten av mat på blodsukkernivået basert på karbohydratinnholdet. En høy glykemisk indeks vil øke blodsukkernivået. L’Glicemic Index of Fresh Sweet Cherries er 62, en middels glykemisk indeksmat. L’Glykemisk indeks for friske kirsebær er 22, en lav glykemisk indeksmat.

Kirsebærene kan ha en positiv innvirkning på diabetes?

Forskning på den potensielle rollen som kirsebær er i gang som en behandling for diabetes.

Resultatene av disse og andre studier tyder på at kontinuerlig forskning kan vise at kirsebær spiller en rolle i å regulere sunn glukose, muligens redusere risikoen for diabetes og lindre sine negative effekter.

 • TIL 2018 Gjennomgang Det indikerte at både søte og sure kirsebær er en rik kilde til polyfenoler og vitamin C og kan fremme helse ved å forhindre eller redusere betennelsen og oksidativt stress.
 • TIL 2012 studie Diabetiske rotter konkluderte med at kirsebærekstraktet er nyttig for å kontrollere blodsukkernivået og at kirsebær synes å bidra til å kontrollere diabetes og i nedgangen i diabetes komplikasjoner.
 • TIL 2014 Studio konkluderte med at kirsebærekstraktet har en gunstig effekt på diabetiske rotter.
 • TIL 2017 Magazine Artikkel konkluderte med at matstanker tilstede i kirsebær, sammen med andre frukter som blåbær, synes å sikte på å være følsom for følsomheten for følsomheten for insulinet og ha potensialet for å modulere betingelser som diabetes.

Ta bort

Hvis du har diabetes, kan kirsebær være en sunn og velsmakende del av kostholdet ditt ved å gi vitamin C, kalium og fiber. Imidlertid, basert på den glykemiske indeksen for kirsebær, bør du praktisere kontrollen av delene når de nyter dem.

Tallrike studier viser at kirsebær muligens kan spille en rolle i behandling av diabetes, inkludert glukosejustering.