10 kjente personer med alkoholisme

1. Bradley cooper

Bradley Cooper er kjent for sine roller i komedier. Men som de fleste av oss hadde Cooper’s Life hans oppturer og nedturer. Han gjenoppretter fra Alkoholismen og er edru i over et tiår. 2015, Han beskrev som alkohol, alkohol har praktisk talt påvirket alt i sitt liv: «Jeg ville ikke ha vært i stand til å få tilgang til meg selv eller andre mennesker, eller til og med for å imøtekomme andre mennesker, hvis jeg ikke hadde forandret livet mitt. Jeg kunne aldri få forholdene jeg har. Jeg kunne aldri ta vare på min far som jeg gjorde da han var syk. Så mange ting.& # 8221; Cooperas uttalelser attesterer det faktum at alkoholen ikke bare påvirker deg selv, men også slår dem rundt deg selv.

2. Daniel Radcliffe

L’elsket filmstjerne & # 8220; Harry Potter & # 8221; Han kjempet, som mange andre barns skuespillere, vokser i Show World. Mens hans karakter Harry var uskyldig og heroisk, for Daniel Radcliffe, har utfordringene i det virkelige livet begynt å påvirke det, det vil si sin avhengighet på alkohol. I en 2012 intervju 2012 publisert i ShortlistMagasin, Radcliffe sa som det skjønte at & drikking var usunn og skadelig for kroppen min og mitt sosiale liv og hvordan det hadde blitt «8220; en resirkulering på 20 år og # 8221;. Han innrømmet også hvordan han drakk før de gikk til settet og ble betrodd med med hovedpersonen Gary Oldman, Anch / # 8217; han er avhengig av alkohol i & # 8217;.

Selv om det er edru, innrømmer Radcliffe at det ikke er lett å opprettholde sin nøkternhet i hendelsene der C & # 8217 er alkohol. En av de største leksjonene han lærte, er at han måtte ønske et edru liv for seg selv. Han sa i samme intervju: «Jeg måtte stoppe meg. Og stopp meg viste meg en verden av lykke som jeg ikke trodde det var mulig. & # 8221; Dette er en leksjon som vi alle kan lære av Radcliffe.

3. Carrie Fisher

Bortsett fra hans rykte som en prinsesse Leia i Star Wars & # 8221; Carrie Fisher var også kjent for hans offentlige uttalelser om hans helse og hans avhengigheter. Dette inkluderte alkohol l & # 8217. I 2008 publiserte han også en bok på sine kamper, kalt «8220; Wishful Drinking & # 8221; bok, Han skriver «glad er en av de mange tingene jeg vil sannsynligvis være i løpet av en dag og sikkert i løpet av livet. Men jeg tror at hvis du har L’forventning til å være glad for hele livet & # 8211; Mer presist, hvis du trenger å holde deg rolig hele tiden & # 8211; Vel, blant annet har du egenskapene til en klassisk rusavhengig eller alkoholiker. & # 8221; Faktisk er alkoholen ofte brukt som en håndterings- og Fisher-mekanisme beskriver & # 8211; I sin vanlige humoristiske måte & # 8211; Hvordan drikke kan forverre situasjonen.

Tragisk, Fisher døde for et hjerteinfarkt i desember 2016. Det antas at feilen var delvis av et tilbakefall. Fansen fortsetter å gråte tapet av # 8217; sjarmerende skuespillerinne.

4. Billy Joel

Den berømte popmusikken Pop / Rock Billy Joel innrømmet å ha slitt med alkoholmisbruk i hans voksenliv. Drikken, tilsynelatende, har hindret sin karriere og hans personlige forhold. Hans kollega musiker (og ofte Tourmate) Elton John ba Joel til å bli behandlet for alkoholismen. I et rullende steinnummer på’start av 2011, sa John Joel en rehabilitering & # 8220; Hard & # 8221; og at alkoholismen var å få harracking sitt liv og karriere.

I A’intervju med 2013 med The New York Times Magazine, Joel reflekterer på hans tidligere alkoholforbruk vaner: «Jeg vet ikke hvorfor jeg drakk så mye at jeg ikke trenger å AA, jeg trenger ikke 12 trinn. Noen ganger overdrevet jeg & # 8230; Men det var ikke sammenhengende, de ville ha vært perioder med tid, under en skilsmisse eller noe. & # 8221; Selv om drikking ikke var konsekvent, beskriver binge-drikker at Joel beskriver her en’annen form for alkoholavhengighet.

5. Stephen king

Den berømte romanforfatteren Skrekk Stephen King kjempet med narkotika og alkohol i en betydelig periode. I 1987 organiserte familien og vennene til konga en intervensjon, losset testene til hans avhengigheter foran ham. På slutten av årene og # 8216; 1980 søkte King umiddelbart etter hjelp og forlot alle former for narkotika og alkohol.

I 2013 åpnet kongen opp til VergenPå sin tidligere alkoholavhengighet, som beskriver hvordan det ikke skammer seg over sin fortid. Han sa: «C’er en ting i AA, noe de leser i mange møter, & # 8221; Løftene & # 8220;. De fleste av disse løftene har blitt sant i mitt liv, vil vi bli kjent med en ny frihet og en ny lykke, dette er sant. Men der inne i C’Det er også skrevet: «Vi vil ikke angre fortiden, eller vi vil at vi vil lukke døren. Og jeg har ikke lyst til å lukke døren til fortiden. Jeg var ganske oppriktig på min fortid. Men jeg angrer? Jeg ønsker. Jeg ønsker. Jeg beklager behovet. & # 8221; Konge har ingen hensikt å late som ikke har hatt problemer med alkohol, og du tror heller ikke det burde gjemme det. Det er en del av hva det er, og det har vært nykter fra din familie innblanding.

6. Robin Williams

Den berømte komikeren misbrukte kokain og alkohol alle’Start av sin karriere, men ga opp da komikeren vennen og kollegaen John Belushi døde for overdosering av kokain og heroin i 1982. Deretter har den avdøde skuespilleren kontinuerlig slitt med alkoholen i årevis til sin død i 2014. Han fremhevet selv disse kampene som en del av hans stand-up rutine. I A’2006 intervju med Diane Sawyer, Williams snakket om virkeligheten at drikking ikke alltid har en grunn til å si: «Det er [Addiction] & # 8211; Det er ikke forårsaket av noe, det er bare der & # 8221; sa Williams. «Vent opp. Vent for øyeblikket du tror: & # 8220; nå ok, jeg har det bra & # 8221;. Så det neste du vet, det er ikke bra. Så skjønner du: [8216, hvor de er? Jeg visste ikke at jeg var i Cleveland & # 8220;. Dessverre døde Williams i 2014. Det ble rapportert at han nettopp hadde gått inn i rehabilitering like før hans død.

7. Betty Ford

Betty Ford, kona til’tidligere president Gerald Ford, led av alkoholisme og smertestillende avhengighet. Sensibiliserte den offentlige mening om avhengigheten ved å bekjenne sin lange kamp med alkoholisme i årene & # 8216; 1970. Da han endelig gjenopprettet, grunnla han Betty Ford Center for å hjelpe andre med å overvinne misbruk av stoffer og alkohol.

Kanskje den største arven av Ford var ærligheten som førte til den amerikanske ideen om alkoholisme. Alkoholavhengighet kan skje med noen. Uttrykket ble sitert & # 8220; mitt triks var ikke smurt, jeg ble ikke såket, jeg oppførte seg høflig og jeg har aldri fullført en flaske, så hvordan kunne jeg være alkoholisk?& # 8221; Med andre ord er det ingen stereotype alkoholisme symptomer. Selv den amerikanske første damen gjør deg ikke immunforsvaret, Alkoholisme.

8. Mel Gibson

Mel Gibson innrømmet for å bekjempe L’alkoholisme for alt hans voksne liv. Ble arrestert i 2009 for kjøring under påvirkning. I en tidligere 2006 stopp, utført på grunnlag av mistenkt kjøring mens beruset, sa den offisielle som arresterte ham at han hadde gjort antisemite observasjoner. Tidligere har Gibson søkt profesjonell hjelp og gikk til rehabilitering for hans alkoholproblem.

I 2016, FiksenGibson rapporterte å illustrere den harde virkeligheten som kommer fra å tenke på å avslutte alkohol. & # 8220 si det er bare tre alternativer: gå gal, dø eller stopp.& # 8221;

9. Lindsay Lohan

Den unge skuespillerinnen, som mange små jenter trær, har offentlig kjempet mot stoffet og alkoholmisbruk. Lohan må jobbe hardt for å forbli nykter og har allerede hatt et mislykket rehabiliteringsforsøk i 2011. I 2010 ble han tvunget av retten til retten for å bære et armbånd for alkoholdeteksjon for å overvåke sitt alkoholforbruk. I 2014 hadde Lohan et offentlig tilbakefall på hans reality show, som demonstrerer hvordan å beseire alkoholavhengighet er virkelig en nåværende kamp.

Lohan har også vært ærlig på de andre farene som 8217; alkohol kan representere. I en 2013 intervju Med Oprah Winfrey, Lohan sa L’Alkohol & # 8220; Det var et avsnitt for andre ting for meg & # 8230; Jeg prøvde kokain med alkohol & # 8221;.

10. David Hasselhoff

Fra sin rolle som hovedperson i «Baywatch» ble David Hasselhoff kjent for sin alkoholisme. En hjemmevideo av en full hasselhoff har blitt viral i 2007, mottar overføringstid på utallige nyhetsprogrammer og på Internett. Hans besøkende rettigheter med hennes døtre er midlertidig suspendert, og tvinger ham til å søke seriøs hjelp for sin avhengighet.

I 2015 fortalte han Speil«Det er mitt ansvar å gjøre det beste jeg kan og møte det en dag om gangen. MA L’Alkohol kan bli dødelig. Den mest skummelt er når du går til et møte og sier, & # 8220; Dov’er Steve?& # 8221; Og de sier: & # 8220; oh Steve døde i går kveld & # 8221;. Men # 8217; du møtte bare i går! Det er en veldig skremmende og dødelig ting som må adresseres. & # 8221; Faktisk tar Hasselhoff sine kamper mye mer alvorlig med alkoholen i disse dager, og har også besluttet å fullstendig forvandle sin livsstil med diett og # 8217; trening.

Ressurser for behandling av’alkoholisme

Disse kjendiser illustrerer at alkoholen ofte brukes til Self Medicare, for å lindre livstressfaktorer. Deres ærlighet om deres kamp er både hjerteskjærende og iøynefallende. Du kan finne inspirasjon fra kjendiser som har blitt offentlig snakket om disse kampene.

Når alkoholforbruket blir fornærmende, er det på tide å få kur. Det er viktig å løse fondets problemer for å behandle alkoholavhengighet. Finn ut mer om’misbruk og avhengighet til alkohol og utforske behandlingsalternativer for å unngå negative helseutfall.