Kalorier i Vodka: Kalorier, karbohydrater og næringsverdier

Beskrivelse

Følg kostholdet ditt betyr ikke at du ikke kan ha det gøy litt & # 8216;! Vodka er en av kaloriholdige alkoholholdige drikkevarer generelt og har null karbohydrater, og derfor er det en likvalg av valg for de på en diett, spesielt de som følger et lavt karbohydrat diett som Paleo eller Atkin Diet.

Du trenger bare å være oppmerksom på sukkerholdige blender, sen kvelds snacks og drikke bare i moderasjon for å beskytte din generelle helse.

Ernæringsmessige opplysninger på Vodka

Vodka inneholder ikke annet enn etanol og vann. Dette betyr at vodka praktisk talt ingen næringsverdi. Det er ingen sukkerarter, karbohydrater, fibre, kolesterol, fett, natrium, vitaminer eller mineraler i vodkaen. Alle kalorier kommer fra # 8217; alkohol selv.

Vodka, 1.5 gram, destillert, 80 forsøk

BeløpetAgar0gcarbs0gfiber0gcholesterol0gfat0gsodium0gvitamins0gMinerals0g

Hvor mange kalorier er der i et glass vodka?

Vodka regnes som en lav kalori libation med hensyn til vin eller øl. Jo mer du fokuserer på vodkaen din (jo større gradvis), flere kalorier inneholder. Den & # 8220; Test & # 8221; Det er et tall som refererer til prosentandelen alkohol i likøren.

Du kan beregne prosentandelen ved å dele demonstrasjonen i halvparten. For eksempel er 100 bevis 50% alkohol, mens 80 bevis er 40% alkohol.

Jo større testen, desto større er antall kalorier (og jo større L & # 8217, effekt på alkoholinnholdet i blodet). For et glass vodka fra 1.5 gram, antall kalorier er som følger:

  • Vodka 70 Proof: 85 kalorier
  • Vodka 80 Proof: 96 kalorier
  • Vodka 90 Proof: 110 kalorier
  • Vodka 100 Proof: 124 kalorier

L’Alkohol er ikke et karbohydrat. Kalorier i vodka kommer bare fra # 8217; alkohol selv. L’ren alkohol inneholder ca 7 kalorier per gram. For referanse inneholder karbohydrater og proteiner begge ca. 4 kalorier per gram, mens fett inneholder ca. 9 kalorier per gram.

Dette betyr at L’alkohol gjør nesten doble karbohydrater eller proteiner og bare litt mindre fett.

Det kaloriinnholdet er generelt det samme blant de forskjellige merkene i vodka som er den samme testen. Vannkoker en, smirnoff, grå gås, Skyy og absolut vodka, for eksempel, er alle vodka fra 80 studier og hver inneholder 96 kalorier for et skudd på 1.5 gram, eller 69 kalorier per unse.

Vodka inneholder karbohydrater?

De destillerte ånder, som vodka, rom, whisky og gin, inneholder bare alkohol, så de har ingen karbohydrater. Hvis du overvåker karbohydratinntaket, er Vodka et optimalt valg.

Dette kan virke rart fordi vodka består av karbohydratrike matvarer som korn og poteter. Imidlertid fjernes karbohydrater under gjæring og destillasjonsprosesser.

Karbohydrater og kalorier av vodka sammenlignet med andre typer alkohol

Andre destillert likører, som rum, whisky, gin og tequila inneholder omtrent Det samme antall kalorier Som vodka og null karbohydrater. Sikkert, det avhenger av merkevaren og testen.

Noen rommerker inneholder for eksempel tilsatte krydder og sukker som modler smaken og til og med næringsinnholdet.

Vin og øl Generelt har de flere kalorier og karbohydrater per del enn vodka:

Type Drikke Kaloriinnhold Karbohydratinnhold Vin (5 gram) 1255 Øl (12 gram) 14511 Lette øl (12 gram) 1107 Champagne (4 gram) 841.6

Smaksatt vodka har flere kalorier?

Smaksatt vodken kan gjøre den mest delikate opplevelsen og kan også eliminere behovet for høykaloriblandere som Cranberry eller Juice D’oransje. En dag d’i dag kan du finne vodka infused med den naturlige eller kunstige smaken av noe.

Sitron, bær, kokosnøtt, vannmelon, agurk, vanilje og kanel er populære alternativer. Det er også flere eksotiske infusjoner, inkludert: bacon, pisket krem, ingefær, mango og til og med røkt laks.

Den beste delen er at de fleste infunderte versjoner inneholder ekstra kalorier i tillegg til enkel vodka!

Vær forsiktig så du ikke forveksler vodkaen smaksatt med vodka drikkevarer basert på smaksatt sukker sirup som er lagt til etter gjæring og destillasjonsprosess. Disse produktene inneholder ofte mange flere kalorier enn en infused vodka.

Les alltid etikettene nøye. Hvis du ikke finner ernæringsmessige opplysninger på # 8217; produktetiketten, kan du prøve å søke på produsentens nettsted.

Lavt kalori vodka drinker

Vodka i seg selv har praktisk talt ingen smak bortsett fra den brennende smaken av alkohol som mange mennesker finner ubehagelige.

Så mange drikkere velger å blande vodka med søte juice eller brus for å hjelpe med smak. Men sukkerinnholdet i mange av disse blanderne kan ødelegge kostholdet ditt.

En kopp med Juice D’Orange, For eksempel inneholder den 112 kalorier, og den vanlige brus har over 140 kalorier for CAN. De fleste av disse kaloriene kommer fra sukker.

I stedet for sukkerholdige væsker, hold din kalori drikke og lavt karbohydratinnhold som blander din vodka med ett av følgende:

  • Lavt sukker drikker
  • Brus vann eller klubb soda med et sprut av sitron eller kalk
  • Fortynnet eller lemonade tranebærjuice
  • kald te
  • Club Soda, mynteblader og et søtningsmiddel uten kalorier (som Stevia)

Vodka og vekttap

L’Alkohol, inkludert vodka, forstyrrer forbrenningsprosessen i kroppens fettstoffer. Normalt metaboliserer vår lever (dekomponerer) fettstoffer. Når alkohol er tilstede, foretrekker leveren imidlertid å bryte den før.

Fett metabolisme stopper brått mens kroppen din bruker alkohol til å produsere energi. Dette er angitt som & # 8220;fettbesparelser, & # 8220; og det er ikke bra for noen som prøver å gå ned i vekt.

Mens et enkelt glass vodka kanskje ikke virker som et stort problem med mindre enn 100 kalorier, stopper de fleste av oss ikke på en drink. Konsumere bare 3 vodka-baserte drinker legger til 300 kalorier ALLE’daglig inntak. Er mer eller mindre det samme som en cheeseburger av McDonald’s.

L’Alkohol gjør oss også miste våre hemmelser, endre våre hormoner (adrenalin og kortisol) og øker vårt ønske om fett og karbohydrat rike matvarer. Dette gjør det enda vanskeligere å si nei til en natt tur til Taco Bell.

Vodka kan være et godt valg i forhold til andre typer alkohol som øl eller sukkerholdige cocktailer, men hvis du ser på vekten din, bør du behandle vodka som et stykke kake eller en informasjonskapsel og holde den for en «8217; spesiell anledning.

Ta ut mat

Vodka er en lav kalori likør uten karbohydrater, fett eller sukker og ingen næringsverdi for den saks skyld. Hvis du er på en diett eller bare vil drikke uten kalori overbelastning, er Vodka et godt valg. Den har færre kalorier og karbohydrater enn øl, vin, champagne og premixed cocktailer.

Bland vodkaen med det karbonerte vannet og et sprut av sitron eller en diett brus for å holde antall kalorier og karbohydrater lavt, men prøv alltid å holde alkoholinntaket fordi kaloriene kan øke raskt.

Husk at leveren din ikke kan bidra til å brenne fett hvis det er opptatt med å behandle alkohol. Det er viktig å vite at overdreven alkoholforbruk kan være svært skadelig for din generelle helse.

De Nasjonalt institutt på alkohol- og alkoholmisbruk (NIAAA) anser forbruksnivåer & # 8220; lav risiko & # 8221; Som ikke mer enn 4 drinker om dagen og ikke mer enn 14 drinker per uke for menn.

For kvinner er nivåene lavere: ikke mer enn 3 drinker om dagen og totalt 7 drinker i uken. Drikke også kan forårsake betydelig hjerneskade, lever, hjerte og andre vitale organer. Det kan også øke risikoen for noen typer kreft.

Ikke drikk vodka eller andre typer alkohol i tilfelle graviditet.