Caralluma Fimbriata: Bruk, bivirkninger og mer

Beskrivelse

Caralluma Fimbriata er en populær spiselig kaktus fra # 8217; India. Vokser rikelig gjennom det indre av India, selv langs kantene på gatene. Det er en del av dietten av forskjellige innfødte indiske populasjoner. Det har blitt brukt i tusenvis av år i indisk kultur for å bidra til å undertrykke L’appetitt under lange kafeer og hungersnødsperioder. Vanligvis blomster i sensommeren. Hans blomster er vanligvis brune, lilla, lysebrune, gule og røde. Anlegget kan også bli funnet i deler av:

  • Afrika
  • Midtøsten
  • Sør-Europa, spesielt Kanariøyene

Nylig begynte folk å bruke L & # 8217;. Fimbriata for å hjelpe dem:

  • gå ned i vekt
  • bygge motstand
  • tørst

Hvordan det bruker det?

I India, hvor C vokser. fimbriata, folk bruker det på mange måter. Til tross for sin dårlige lukt, velger mange å spise det rå eller bare kokte det før. Andre koker det som grønnsaker med krydder eller legger det til krydder som chutney og pickles. I USA er det oftere tatt i form av ekstrakt som et supplement.

Det er trygt for forbruk?

Caralluma Fimbriata regnes som trygt for forbruk. US Food and Drug Administration (FDA) lagt til filen Gras (generelt anerkjent som sikker) liste over matredienser i 2014.

Som ekstrahert og # 8211; Den mest brukte skjemaet i USA & # 8211; Den anbefalte dosen er 500 milligram å ta to ganger om dagen i 60 dager. Dens effekt på kroppen hvis den brukes i mer enn 60 dager er ukjent. Av denne grunn bør det unngås L’langsiktig bruk.

Hvis du tar for mye c. Fimbriata løper risikoen for mageproblemer. Pass på at du tar hensyn til produktetiketten og begrenset til 500 milligram om gangen. Som med ethvert supplement, sørg for at du konsulterer legen din før du tar den.

Hva sier forskningen

Resultater av forskning på P’effektivitet av c. fimbriata er motstridende. Noen studier sier at det har liten effekt, og andre sier det bidrar til å redusere sulten og hjelpe folk å gå ned i vekt. Ingen studie viste skadelige effekter fra # 8217; ta c. fimbriata på anbefalte doser.

En studie publisert i magasinet Perspektiver i klinisk forskning konkluderte med at videre forskning er nødvendig før L’c utdrag. fimbriata kan anbefales som et anti-fedme-stoff. Ingen statistisk signifikant tap har blitt funnet i vekt eller kroppsmålinger blant obese deltakere i studioet de brukte ekstraktet av c. fimbriata i 12 uker. Studiedeltakere hadde imidlertid ikke negative effekter fra’abstrakt.

På den positive siden, en revisjon av kliniske studier publisert i magasinet Komplementære terapier i medisin Oppdaget at ekstraktet av caralluma fimbriata var en av de eneste to planteekstrakter av 14 studier som har hatt målbare resultater i reduksjonen av # 8217; appetitt eller # 8217; matinntaket;.

En annen studie publisert i Komplementære terapier i medisin konkluderte med at L & # 8217 integrasjon av C. Fimbriata har potensial til å bremse den midtre fedme hvis kombinert med kostholdskontroll og fysisk aktivitet. L’Sentral fedme er en nøkkelfaktor i metabolsk syndrom, som kan øke sannsynligheten for å utvikle hjertesykdom, diabetes og hjerneslag. I studien har 43 voksne i alderen 29 og 59 kombinert kostholdskontroll og fysisk aktivitet med L’integrering av c. fimbriata. De av gruppen som tok c. Fimbriata mistet litt over 2 tommer rundt livet i løpet av studietiden. Dette var mer enn to ganger gjennomsnittlig tap mindre enn 1 tommers blant kontrollgruppens deltakere.

En studie publisert i Nord-American Newspaper of Medical Sciences De oppdaget at 8217; c ekstrakt. Fimbriata har betydelig bidratt til å bremse den tvangsmessige maten på barn og tenåringer med Prader-Willi Syndrome (PWS). Dette er en tilstand som fører til et overskudd av tvangsmat. Forskerne gjennomførte en randomisert dobbeltblind placebokontrollert studie i 10 uker med deltakere i Australia og New Zealand. Alle tok L’c ekstrakt. Fimbriata eller en placebo i fire uker før en to ukers pause. Etter pausen har deltakerne endret gruppe. De av placebo har tatt L’ekstrakt av c. fimbriata og vice versa. Resultatene viste at c. fimbriata bidro til å bremse appetitten, uten negative effekter i enhver fase av studien.

C. Fimbriata kan ha andre helsemessige fordeler og undersøkes av sin rolle som antitumor og effektiv antioksidantmiddel.

Risiko og advarsler

Selv om C. fimbriata er generelt ansett som trygt for forbruk, du kan finne noen bivirkninger når du begynner å innta det for første gang. Disse kan inkludere:

  • mageknip
  • forstoppelse
  • Andre gastrointestinale problemer

Hvis disse problemene ikke forsvinner innen en uke, er det bedre å avbryte L’abstrakt. Kontakt lege hvis smerten blir alvorlig.

Bunnlinjen

C. Fimbriata er et generelt sikkert produkt som skal brukes som lagt til ditt slankingsprogram. Du bør alltid bruke den som et supplement til et sunt kosthold og en rutine av fysiske øvelser, og ikke på plass. Pass på at du begrenser deg selv til den anbefalte dosen: 500 milligram i 60 dager. Ingen tilstrekkelig bevis tilgjengelig på effekten av # 8217; langsiktig bruk over 60 dager.

Hvis du bruker et supplement, kjøp fra en pålitelig kilde. Mattilskudd overvåkes ikke av FDA og kan ha problemer med renhet, styrke, kvalitet og emballasje. Som alltid, kontakt lege før du starter et slankingsprogram og fysisk aktivitet, spesielt hvis du har vært stillesittende i lang tid.