Jeg har ingen interesse for fødsel og mine grunner er helt logiske

Mellom klimaendringer og mangel på pålitelige ressurser, TU & # 8211; Selskapet, Amerika og meninger jeg aldri spurte & # 8211; Gå tilbake til mine grunner til at jeg aldri vil ha barn.Del på Pinterest

Om hver uke spør bestemoren min om jeg går ut, eller jeg har en gutt, og nesten hver gang jeg svarer på dem: ikke, mormor & # 8221;. Som hun svarer på: «Skynd deg og finn en kjæreste. Du trenger en partner for livet, og jeg vil ha barnebarn. & # 8220;

Dette er bare en fin og omtrentlig oversettelse av hva som virkelig sier, men etter mange år med samliv med henne, vet jeg hva som virkelig har til hensikt.

Jeg er ikke sikker på hvor # 8217 kom fra; ideen at formålet med en kvinne i livet er å ha og vokse barn, men jeg tror det ikke.

Selvfølgelig, C & # 8217, det var et lite vindu av tid da jeg ønsket å barn. Det var et direkte resultat av min religiøse utdanning (1. Mosebok 1:28 & # 8220; være fruktbar og multiplisert & effekter av et selskap og en historie der hver historie syntes å basere verdien av en kvinne Hans evne til å få barn & # 8211; En historie som oppstår både i vestlig og østlig kultur.

Men jeg er ikke lenger religiøs og jeg finner Arcaica L’ideen om at formålet med livet mitt er å ha barn. Og mer ser jeg etter hva som egentlig betyr å ha et lykkelig og sunt barn, jo mer innser jeg at et lite menneske vokser, er mye mer ansvar enn å ha en.

Det vanskelige valget å bli en mor

Min kollega sa en gang til meg: De mest våkne kvinnene er lesbiske fordi de ikke har menn eller barn som holder dem fra # 8221;.

Her er min teori basert på dette: Jo flere kvinner blir uavhengige, eller våkner, mindre det er sannsynlig at de ønsker barn. Fordi? Fordi de er klar over omstendighetene mot dem og deres frihet.

I Japan har kvinner nylig valgt å gå mot tradisjonell sexistisk stil og bygge sin karriere i stedet for en familie. Omvendt av mynten, nedgangen i fødselsgraden av Japan, anses nå katastrofalt. Det sies å være mer enn 800 byer ved utryddelse innen 2040, Med den generelle befolkningen som vil falle fra 127 millioner til 97 millioner innen 2050. For å motvirke dette, tilbyr regjeringen faktisk lønn til de som velger å ha barn.

Det er en trend som også er verifisert i USA. L’Gjennomsnittlig alder av mødre fortsetter å klatre, fra 24.9 i 2000 til 26.3 år i 2014Og også den gjennomsnittlige fødselsraten fortsetter å redusere.

De forsømte kostnadene for å ha barn

Som kvinnene blir større, uavhengige og flere vekkerklokker, kan en sønn ikke lenger bli gjort gjennom kjærligheten og ønsket. Min mor forsikrer meg om at når jeg holder meg fra de små lemmer, livets mirakel og # 8217; ubetinget kjærlighet vil få meg til å glemme vanskeligheter.

Men virkeligheten er: Å ha et barn må også være et logistikkproblem. En der kvinner må også tenke på penger, tid og mulighet for å være enslige foreldre. Tross alt er lønnsgapet ekte: Bedre ansvaret for at barn bare til kvinner er jævlig.

Fra # 8217; start: de Leveringskostnader, uten komplikasjoner Det er rundt $ 15.000. Nerd Wallet analyserte nylig Kostnaden for å ha et barn Med et årlig inntektsnivå på $ 40.000 og $ 200.000. For de i den laveste enden av inntektsspektrum, som er de fleste i USA, var de potensielle kostnadene for det første året å ha et barn $ 21.248. Dette er en pris som over 50% av de intervjuede amerikanerne drastisk undervurdert. Minst 36% trodde et barn ville koste bare $ 1000 til $ 5000 det første året.

Anser disse kostnadene sammen med det faktum at den midterste amerikanske kandidatstudenten også har en gjeld på rundt $ 37.172, et nummer som bare øker. Ingen mengde & # 8220; Mirakel of Life & # 8221; den gjelden vil forsvinne.

Denne matematikken kommer hver gang jeg betaler for kontoene til kredittkortet mitt. Jeg kan ikke bokstavelig talt ha råd til å være en mor og sikkert jeg ikke vil bli overrasket.

Forskere Ser på dataene på 1.77 millioner amerikanere og foreldre til andre rike land fant at folk som var lykkeligere med barn, var de som bevisst valgte å være foreldre. Kanskje for dem den ubetingede kjærligheten kan laste ut en del av stresset. Eller kanskje de var faktisk forberedt på kostnadene ved å ha et barn.

Men så lenge en familie er en del av den lave og mellomstore inntektsgruppen, vil det alltid være en økt risiko av hypertensjon, leddgikt, diabetes, hjertesykdom og mer. Familier som tjener $ 100.000 alle’år har en Prosentvis reduksjon 50 i fare for kronisk bronkitt i forhold til de som tjener fra $ 50.000 til $ 74,99 Alle’år. Det er mange helserisiko å vurdere.

L’Kjærlighet er ikke nok til å vokse et barn

Jeg innrømmer det, kjærligheten kan bidra til å lindre stressvekt. Mine venner ser hvor mye jeg elsker hunden min, og de sier det er et tegn på at jeg vil bli en stor mor. Det er en eksponeringshund med sertifikater og premier og får det beste jeg har råd til. I menneskelige termer? Han fikk den beste utdanningen.

La oss sette til side l’emne for penger i form av utdanning. Det er bare så mange stater som har utdanningsstandarder som de er D & # 8217;. Det amerikanske offentlige utdanningssystemet, med det nåværende politiske klimaet, er ukjent. Dette fører til at planleggeren inne i meg for å gjøre et barn, med mindre han kan garantere dem en «8217; Stellar Education.

Selvfølgelig, selv foreldre stilen spiller en stor rolle i # 8217; en persons utdanning. Men så tenker jeg tilbake da jeg var 6 år gammel og foreldrene mine reiste stemmen mot oss, utilsiktet eliminerer deres stress på meg og min bror. Jeg kan se meg selv 20 år som om det var i går: Sitter i oppholdet på mine fettere, og hevder volumet på TVen, slik at barna deres følte bare topoline i stedet for skrik.

Jeg sier det nå har ingen innvirkning på meg, men en del av meg mener det har gjort det. Må ha gjort det.

Jeg har min fars humør, og jeg vil aldri finne meg på et sted hvor jeg beklager 10 år senere, usikker på om jeg noen gang kan appease min feil.

Dette er grunnen til at de sier at det tar en landsby å vokse et barn. L’Kjærlighet, alene, er ikke nok.

L’stort karbonavtrykk på’å være en mor

Bestemoren min forteller meg å forandre meg fordi jeg blir gammel og alene. Joke sier at jeg vil leve i kjelleren av min beste venn som en tante troll som barn besøker når de oppfører seg dårlig.

jeg tuller ikke.

Andres barn er fantastiske i måten de er bøkene på biblioteket. Når du ikke er sikker på at du vil ha din kopi, prøv det. Er utrolig respektfull for miljøet, gjensidig fordelaktig og på en eller annen måte det mest rasjonelle valget for sosial eiendel.

Ønsker eller ikke ønsker å få barn, er ikke noe spørsmål om penger, kjønnsgud, hypotetisk stress eller alder. Det er bare begrensede ressurser vi har og en’erfaring som ikke kan erstattes av teknologi.

C’er bare et land og med 7.508.943.679 (og telling) personer Crowding det sakte, å ha ingen barn er en måte å ikke forverre problemet med klimaendringer og global oppvarming. Ikke ha barn er sannsynligvis det største grønne løftet jeg kan beholde. Og med kort tid tilgjengelig og tålmodigheten jeg har for barn, kan jeg tilby meg å hjelpe foreldrene trenger litt pause for seg selv.

Den undervurderte vekten av å være en god mor

L’min bestemors venn ringte meg egoistisk for ikke å ha barn. På en måte er det riktig. Hvis jeg hadde penger, hvis jeg bodde i en by med en god utdanning, hvis jeg kunne redusere minst 20% av stresset og finne den rette balansen mellom omstendigheter, slik at min sønn ikke gjør verden til et verre sted og # 8211; Ja, jeg ville ha en mini-meg.

L’Forfatter Lisa Hymas skrev for rewire I 2011 på sin beslutning om ikke å være mor av miljømessige grunner. Han uttalte også at ekte reproduktive frihet & # 8220, må inkludere den sosiale aksept av beslutningen om ikke å reprodusere & # 8221;.

Eliminerer stigmaet i henhold til hvilke folk burde være foreldre, lindrer press for de som ikke vil være foreldre, sørger for at virkelig ønskede barn er født.

Er 2017, ikke 1851. Ingen formål i livet er noensinne å kopiere og lime inn. Så lenge jeg ikke kan garantere at barna mine kan få en bedre barndom enn meg, vil de aldri være. Og til folk som fortsetter å spørre (spesielt hvis du ikke er en familie), vennligst slutte å spørre.

Stopp å gi for gitt at alle kvinner vil ha barn, og det er bare et spørsmål om når. Noen mennesker kan ikke ha barn, andre vil ikke ha barn, og alle disse menneskene har ingen forklaring til noen.

Christaal Yuen er en Healthline utgiver.com. Beklager å ha fortalt sin bestemor som begynte å se noen, men i det minste for nå har hans bestemor en ny serie spørsmål som skal gjentas, noe som er fraværende mer behagelig enn den gamle serien av spørsmål.