Kokosnøtt vann i graviditet: fordeler, sikkerhet og mer

Del på Pinterest

I verden av funksjonelle matvarer, # 8217; kokosnøtt vann hevdet raskt royalty av drinker for velvære, og vi vil være ærlige, CE L’Vi har.

Deilig tropisk drikke er perfekt for å nippe søtsaker ved bassenget eller etter trening, generelt uten aromaer eller ekstra farger. Også, siden det er bare saften i’inne i en kokosnøtt & # 8211; ikke frukt kjøttet & # 8211; Denne vegetabilske drikken inneholder mange næringsstoffer uten de høye dosene mettede fettstoffer som du finner i mange andre kokosnøtt matvarer.

Du har kanskje også sett kokosnøttvannet til fordel for graviditet Hvordan akselerere arbeidskraft og lindre morgenkvalme, men disse utsagnene er ekte? Og når du er gravid, kan du åpne en kan komme med noen advarsel?

Her er hva du trenger å vite om # 8217; kokosnøtt vann og graviditet.

Sikkerhet på # 8217; kokosnøtt vann under graviditet

Vanligvis matvarer som utgjør listen & # 8220; ikke spiser & # 8221; For gravide er de som har potensialet for skadelig bakteriell vekst. (Se deg & # 8211; og vi savner deg & # 8211; myk sushi og oster.) Av denne grunn blir mange fremtidige mødre spurt om den pasteuriserte (eller til og med upasteuriserte kokosnøtt) vannet er trygt å drikke.

Hvis dette høres ut som en familie bekymring, kan du forsikre deg om det. Mange skjemaer som er tilgjengelige på markedet for kokosnøttvann (som Vitacoco og Zico), har blitt pasteurisert, og garanterer deres sikkerhet for gravide kvinner.

Også mange kokosnøtt farvann & # 8220; kald juice & # 8221; Unpasteurized (som ufarlig høst) bruker en mikrofiltreringsprosess for å fjerne bakterier og skape et sterilt produkt. Det er imidlertid viktig å holde disse drikkene i kjøleskapet og konsumere dem før trykte friskdatoer. Og hvis du har spørsmål om deres sikkerhetsprosedyrer, let du dem til produsenten.

L’et annet sted hvor du kan spørre matssikkerhetsspørsmål? Legen din. Alltid sjekke med legen din i tvil om noen mat eller drikke under graviditet.

Fordeler med # 8217; kokosnøtt vann for graviditet

L’kokosnøtt vann kan være forfriskende og velsmakende, men vitenskapen har ennå ikke vært en definitivt knyttet til dramatiske helseindikasjoner. Imidlertid inneholder det noen viktige næringsstoffer og kan ha noen spesifikke fordeler for graviditet.

1. Hydrert

Hei, & # 8220; vann & # 8221; er rett der i navnet og # 8211; Og med en god grunn! L’kokosnøtt vann handler om 95 prosent av rent vann.

; [L’kokosnøtt vann] kan være et alternativ under graviditet, siden det er fuktighetsgivende og gir elektrolytter & # 8221; sier dietten Alyssa Pike, RD, ansvarlig for ernæringsmessige kommunikasjoner for næringskommunikasjonen for L & L’International Food Information Council. Hvis du føler deg tørst, er denne fasjonable drikke ikke et dårlig valg å holde seg hydrert.

D’Andre deler, ikke C’Det er ikke noe spesielt i fuktighetsgivende kraft av kokosnøtter sammenlignet med den gode gamle H2O. Vannet er standard gull for hydrering og er billigere enn kokosnøttvannet & # 8221; stresspike.

2. Erstatter elektrolyttene tapt fra morgen kvalme

Hvem liker ikke å starte dagen kaster i går kveldens middag på toalettet? Å, vent, ingen.

Når kvalme og oppkast gjør at du mister regningen, er det mulig at elektrolyttene i’kokosnøtt vann kan hjelpe systemet stabilisere. Kvinner med Pregothic Hyperemesis & # 8211; en ekstrem form på morgen kvalme og # 8211; krever ofte tilsatte elektrolytter for å kompensere for lekkasjer på grunn av overdreven oppkast.

L’kokosnøtt vann inneholder dyrebare elektrolytter som kalium, natrium og magnesium.

3. Reintegrere tapte væsker

På samme måte, hvis morgen kvalme gjør at du kaster kaker gjentatte ganger, er det viktig å reintegrere kroppsvæske reserver. L’kokosnøtt vann er en drink som vil gjøre det uten massevis av tilsatt sukkerarter.

4. Kan berolige syre refluks

Ugh, magebrennende smerte relatert til graviditet! Man hånd som magen din vokser og progesteron slapper av gastriske ventiler, magesaft kan koke i # 8217; spiserør, forårsaker ubehag og fryktet buck.

Noen gravide kvinner sverger som nipper til kokosnøtt vann løs reflux. Det er imidlertid ingen vitenskapelig bevis for å støtte disse uttalelsene.

5. Inneholder noen næringsstoffer for føtalutvikling

Du har sikkert hørt hvor viktige vitaminer og mineraler er for utvikling av ditt voksende barn, herfra rådene fra legen din for å ta dine prenatale vitaminer. Til en viss grad # 8217; kokosnøtt vann kan legges til denne blandingen. Avhengig av merkevaren, inkluderer dens mikronæringsstoffer kalsium, kalium og magnesium.

Under graviditet, # 8217; magnesiumintegrasjon var forbinder med økt vekt ved fødselen og redusert risiko for preeklampsi. Fotball er et annet næringsstoff å holde D’Eye: & # 8220; Fotball er viktig for utviklingen av bein og tenner & # 8221; Se Pike. Men advarer, # 8217; kokosnøtt vann er ikke en mikronæringsbeholder for graviditet.

Selv om kokosnøttvannet inneholder små mengder av noen mineraler, er det viktig å fokusere på forbruket av en diett rik på næringsstoffer og full av integrerte matvarer som gir makroer og nøkkelmikronæringsstoffer som trengs for føtal og mors helse.

Viktige mikronæringsstoffer

Selv om alle næringsstoffer er avgjørende for en sunn graviditet, bør en spesiell oppmerksomhet være konsentrert på og rekruttering av noen mikronæringsstoffer, inkludert folater, vitamin D, B-12, kolin, jern, omega-3 fett og fotball, omega-3 fett og fotball, omega-3 fett og fotball,. Fordi mange kvinner kanskje ikke kan tilfredsstille etterspørselen etter næringsstoffer gjennom mat eller drikke, anbefales prenatale vitaminer for å sikre et optimalt inntak under graviditeten.

6. Det kan redusere blodtrykket

For de som har høyt blodtrykk under graviditet, # 8217; kokosnøtt vann kan være et smart valg på grunn av dets kalium. Dette næringsstoffet er et velkjent bidrag til reguleringen av blodstrøm og blodtrykk. En Liten studie av 2005 Han oppdaget også at drikke kokosnøtt vann i 2 uker reduserte systolisk blodtrykk i 71% av deltakerne.

Selvfølgelig bør denne fruktige drikke ikke brukes som behandlingsutskatning for hypertensjon eller preeklampsi. Snakk med legen din om de beste behandlingsalternativene for disse forholdene.

7. Representerer et smart valg etter trening

A’analyse av studiene funnet at kokosvannet fuktighetsgivende som det normale vannet for å gjenopprette hydrering etter en lang operasjonsperiode og tilbyr en’enda mer fullstendig hydrering av vann; vann når den inneholder en PO & # 8216; natrium.

Selv om vi er villige til å satse på at du ikke kjører maraton med en sandwich i ovnen (og hvis du er, en oppriktig, kokosnøtt vann kan skape en forfriskende rehydrering etter noen form for langvarig trening Egnet for graviditet, for eksempel å gå eller svømme.

Siden kokosnøttvannet også inneholder elektrolytter og noen karbohydrater, kan det også hjelpe med en balansert hydrering på 8217;.

8. Gir et utvalg av sunnere Mocktails

Når en margarita-krukke ringer navnet ditt, er kokosnøttvannet en forfriskende og lav-kalori alternativ base for å skape en fantasy Mocktail. Ikke bare er det ikke-alkoholholdig, det er relativt Lav karb 10 gram for 8 gram. Ta dette, Jose Cuervo!

L’kokosnøtt vann hjelper med arbeidskraft?

Hvis du leser graviditetskortene, kan du se å snakke om kokosnøtt vann som forårsaker eller hjelper travaglio. Selv om det ville være fint & # 8211; og sannsynligvis ville øke salget til stjernene & # 8211; På dette tidspunktet er testene rent anekdotiske. Studier har ikke koblet kokosnøttvannet til å forårsake (eller lindre) travaglio.

Advarsler på’gravid kokosnøtt vann

Når det gjelder alle matvarer og drikke, er det et godt medium for forbruket av kokosnøtt vann. Noen merker er utstyrt med tilsatte søtningsmidler, som kan være problematisk for vektøkning eller hvis du ser på sukkerene dine på grunn av svangerskapsdiabetes. For det sunneste valget, velg kokosnøttvannet uten tilsatt sukker og vær oppmerksom på deler.

Og husk, hvis hydrering er det du leter etter, vil det naturlige vannet være fint som kokosnøtt, med 0 kalorier, karbohydrater eller sukkerarter.

L & # 8217;

I motsetning til de lyse innleggene du kan lese på nettet, kan kokosnøttvannet ikke fremme en perfekt graviditet ved å slette strekkmerker, ta vare på forstoppelsen eller justere humøret ditt.

Men det kan være en forfriskende drink, fuktighetsgivende og trygt under graviditet. Så hvis du liker det, legg en liten paraply i glasset og synker!