Irske tvillinger: forslag til avl dem

Del på Pinterest

Begrepet & # 8220; irske tvillinger & # 8221; refererer til en mor som har to barn født på 12 måneder eller mindre unna. Han ble født i 1800 som en måte å gjøre narr av familiene til irske katolske innvandrere som ikke hadde tilgang til prevensjon.

Samfunnene til irske katolske innvandrere hadde ofte mange svært nærtlige brødre. Gitt at de var relativt nye i USA og bodde i trange levekår med få ressurser, snakket andre mennesker syke om de irske innvandrerne.

Bruken av irske tvillinger hadde formålet med å forakte mennesker og anklage dem å ha liten selvkontroll, dårlig utdanning og ingen tilgang til helsemessige ressurser som prevensjon. Begrepet er fortsatt brukt i dag, men mange ville være D’enighet om at det ikke er hensiktsmessig og mangler mangel på respekt.

Uavhengig av vilkårene som bruker til å beskrive det, velger noen kvinner å ha svært nær barn etter alder. Ulike kjendiser, som Britney Spears, Jessica Simpson, Tori Staving og Heidi Klum, har to irske tvillinger.

Å være foreldre er fulle av utfordringer, uavhengig av dine barns alder. Hvis barna dine har en svært nær alder, krysser de ofte de samme milepælene i utviklingen en etter den ene etter L & # 8217;. Her er noen forslag til hvordan man skal heve barn med en forskjell fra en 12 måneders eller lavere alder.

1. Be om hjelp

Dette er spesielt viktig når barn er veldig unge. Nyfødte og små barn trenger mye oppmerksomhet. En person kan ikke være i stand til å tilfredsstille behovene til hvert barn effektivt, spesielt hvis de begge trenger noen på samme tid. Å ha hjelp vil sikre at barn får det de trenger, og du brenner deg ikke.

2. Skape en rutine

Å ha en vanlig rutine er ekstremt nyttig for å holde ting organisert. Baby babyer og barn vil dra nytte av et vanlig program, så vel som små barn.

Sove og spising er svært viktige i de tidlige årene. Etablering av en sunn rutine vil hjelpe deg med å møte barns behov og vil tillate dem å vite hva du kan forvente.

3. Ikke sammenligne

Det kan være veldig fristende å forvente at det mindre barnet skal utvikle seg i samme hastighet som den eldre broren. Men husk, de er separate individer. Alle vokser og utvikler annerledes og barn født innen 12 måneder l’en fra’andre ingen unntak.

«Fordi de har A’alder, ikke ta for gitt som vil vokse på samme rytme mentalt og fysisk. Godta deres forskjeller fra’start. Faktisk, nyt forskjellene deres, og anbefaler Dr. Hollman.

4. Tilbyr tid alene

Tillat hvert barn å utføre separate aktiviteter som gir ham en pause l’en fra # 8217; andre.

For eksempel vil et barn ønske å lage en pyjamas fest med en venn uten at hans bror følger med ham. Greit. Gjør broren din på en annen morsom aktivitet i løpet av den tiden. Forklarer at det er normalt og sunt for barn å ha sin egen plass, inkludert en egen sosial sirkel utenfor hjemmet eller # 8217; en fra’andre.

5. Gjenkjenne deres individualitet

«Konkurransen kan være en stor utfordring hvis deres ferdigheter blir utviklet annerledes. Hvis ja, snakkes separat med hver gang de vokser opp på hvordan de er enkeltpersoner. De må vite det bare fordi de har en’naboen betyr ikke at de burde være de samme. Du er stolt av hver så com & # 8217;. De må vite slik at du kan være stolt av seg selv & say Dr. Hollman.

6. Oppfordre obligasjonen

Ifølge Dr. Hollan samarbeider «noen barn i alderdommen og blir der. I så fall, ikke føler seg avvist, nyt deres stramme bond & # 8220;.

7. Utvikle unike relasjoner

Det er viktig å ha et personlig forhold til hvert barn. Selv om de har en nærliggende’de kan ha helt annen personlighet.

Planlegge individuelle øyeblikk med hvert barn over tid til å knytte familien. Bruk denne tiden til å tillate barn å utforske og dele sine individuelle interesser med deg.

«Du trenger ikke å betale samme mengde oppmerksomhet til hvert barn. Fantastisk? Dette skyldes at hvert barn kan trenge forskjellige mengder og typer oppmerksomhet. Husk at de er enkeltpersoner. Lytt og lær hva du trenger og gjør ditt beste for å gi det som kreves & # 8220; sier Dr. Hollman.

8. Kjenn behovene til hvert barn

Folk kan gi deg mange råd, men på slutten av dagen kjenner du barna dine bedre. Vær oppmerksom på deres personlighet. Et barn liker mer tid alene? Jeg er D’enighet med delingen av # 8217, oppmerksomhet under sosiale arrangementer eller ønsker å stave?

Vet hvordan hvert barn reagerer på forskjellige situasjoner, kan hjelpe deg med å gjøre foreldrebeslutninger, for eksempel hvis de må være i samme klasse på skolen, eller hvis hvert barn må gå til en annen sommerleir.

Dr. Hollman sier: En gang i grunnskolen, vil du motta noen form for råd om hvordan du holder dem i forskjellige klasser. Deres fødselsdager kan jobbe for å sette dem i forskjellige grader, men dette skjer ikke ganske ofte. Det er ingen bedre regel for alle. Tenk spesielt på barna dine. De kan jobbe bedre å vite at 8217; andre er i nærheten. De kan utvikle sin uavhengighet ved å ligge i forskjellige rom. Tenk på dine spesifikke barn, ikke noen utilgjengelige regel. & # 8220;

9. Ikke bekymre deg for små ting

Selv om foreldre er utfordrende, er det også veldig givende. Husk at ingen er perfekt. Så lenge du gjør ditt beste for å skape et lykkelig og sunt miljø for barna dine, ikke bekymre deg hvis det er retter i vasken eller lekene på hele gulvet i oppholdet.

«Mye av stresset med dette kommer fra å føle seg som alt var bare for gal! Men det er så det burde være barndommen: uorden, kaotisk og gal! & # 8221; Han sier Dr.SSA Vanessa Lapointe, barnslig psykolog, mor til to barn og forfatter av & # 8220; disipliner uten skade: Hvordan få barna til å oppføre seg uten dem opp & # 8221;.

Del på Pinterest