Lactobacillus Brevis: fordeler, bivirkninger og mer

Beskrivelse

Lactobacillus Brevis er en type melkesikkert bakterium som er tilstede i meieriprodukter og i noen planter når de dekomponerer. Gjærede produkter, for eksempel pickles, bruk bakterier. De brukes også i produksjon av vin og øl. Lactobacillus Brevis, ofte angitt på etikettene som L. Brevis, er til stede i noen merker av yoghurt. Det er også tilgjengelig i form av et supplement for sine rapporterte helsemessige fordeler. Finnes i små mengder i menneskekroppen og i morsmelk.

Hva er fordelene?

Probiotika har tiltrukket seg mye oppmerksomhet de siste årene. Vi lærer fortsatt hvordan helse kan forbedre spredningen av skadelige bakterier i fordøyelseskanalen. Probiotika gir også et løft til immunforsvaret.

L. Brevis kan bidra til å behandle diaré hos barn og støtte den naturlige morderen (NK) celleaktiviteten hos eldre. NK-celler er en type celler som dreper patogener som bekjemper infeksjoner og blokkerer tumorcellevekst.

Konsumere en diett som inkluderer mat som er rik på probiotika eller ansette et probiotisk supplement kan forbedre gastrointestinal helse og hjelpe kroppen til å bekjempe infeksjoner. L. Brevis og andre lignende probiotika er også knyttet til et bedre humør og bedre helse i hjertet og tannkjøttet. L. Brevis kan til og med øke effekten av antibiotika.

Vinprodusenter bruker l. Breviss å lage noen typer rødvin mindre vev. Kan legge til en liten buttery smak til vinen, men i noen tilfeller kan det negativt påvirke smaken. Ølprodusenter kan bruke l. Brevis og andre melkesiske bakterier for å legge til en sur smak på øl. Disse bakteriene kan også ødelegge øl hvis bryggerier ikke er forsiktige.

For å lære mer: Overraskende fordeler med probiotika »

Hva sier forskningen

Nåværende forskning på probiotisk sikkerhet er blandet. En studie publisert i magasinet Kliniske smittsomme sykdommer Indikerer inkonsekvent resultater i kliniske studier.

Tilhengere av probiotika hevder at den lange historien til sikker bruk antyder at probiotika generelt er trygge for friske mennesker. Angi også positive data fra noen kliniske studier, samt noen studier utført på dyr og in vitro (utenfor kroppen).

En tidligere 2009-studie publisert i Mat og kjemisk toksikologi Han oppdaget at en logg av l. Brevis var sikkert for konsum. Bemerket at belastningen kom fra en gjæret grønnsak kalt suguki, spiste i Japan i hundrevis av år.

Kritikerne av probiotika beskriver risikoen som kommer fra konsumet, inkludert:

 • Systemiske infeksjoner
 • Komplikasjoner av immunforsvaret
 • Gastrointestinale bivirkninger

Det er klart at videre forskning er nødvendig for å bestemme sikkerheten til L. Brevis.

Hvor finner du dette probiotiske

Mat som inneholder L. Brevis inkluderer:

 • yoghurt
 • Sauerkraut
 • pickle
 • smørbrød

Søk etter ordene & # 8220; liv og aktive kulturer & # 8221; Når du kjøper mat som inneholder sunne probiotika og sørg for at du sjekker utløpsdatoen.

Yoghurt inneholder melk, så det kan forårsake gass hvis du er laktoseintolerant. Du kan i stedet vurdere integratoren til et supplement. Du kan finne probiotiske kosttilskudd i naturlige matbutikker og i mange matbutikker. Pass på at du sjekker utløpsdatoen på ethvert kosttilskudd. Spare. Brevis i et friskt og tørt miljø, vekk fra sollys.

For å lære mer: Pickles er bra for deg? »

Hvor mye du kan konsumere?

Hvis du tar. Brevis som et probiotisk supplement, den anbefalte dosen for voksne er mellom 10 og 20 milliarder enheter som danner kolonier (CFU) per dag. Barn bør ta mindre, mellom 5 og 10 milliarder CFUer om dagen. Dette er normale doser for de fleste probiotiske kosttilskudd. De faktiske beløpene kan variere avhengig av produsenten.

Risiko og advarsler

Sekund Mayo Clinic, Det er generelt antatt at probiotika er trygge å konsumere for sunne voksne. Bivirkninger er sjeldne, men sørg for at du snakker med legen din før du ansetter probiotika eller annen type supplement.

Kosttilskudd er ikke regulert av US Food and Drug Administration (FDA) på samme måte som de er reseptbelagte legemidler. Produsenter må ikke vise at deres produkter er effektive eller trygge.

Husk at kosttilskudd av noe slag kan inneholde ingredienser som ikke er oppført på # 8217; etiketten. Den faktiske mengden av en bestemt ingrediens som er oppført, kan ikke alltid være nøyaktig. L’FDA tilnærming til vitaminer og kosttilskudd kan endres i fremtiden.

Finn ut mer: Kosttilskudd vil være tryggere etter de nye FDA-reglene? »

Bunnlinjen

Probiotika som L. Brevis har omdømmet til å forbedre helsen og # 8217; immunitet og forebygge sykdommer. Probiotika kan begynne å jobbe i fordøyelseskanalen i et par D’timer fra forbruket. Tidsforløp for langsiktige helsemessige fordeler er vanskeligere å forutsi.

Probiotika har ingen garanti for å forbedre fordøyelsesproblemer eller styrke immunforsvaret ditt. Imidlertid er disse kosttilskuddene generelt godt tolerert.

Selv om L. Brevis gir en betydelig forbedring av helsen din, det er bare et lite stykke velværepuslespill. Andre viktige faktorer for å holde deg frisk og føle seg bra inkluderer:

 • Spis et balansert kosthold
 • trening
 • tilstrekkelig søvn
 • ikke røyking
 • Hold en sunn vekt

Etter å ha konsultert legen din, kan du prøve å legge til probiotika til din sunne livsstil, i det minste på kort sikt.