Ingefær for syre refluks: fungerer?

Ingefær for syre refluks

Hvis du har å gjøre med å brenne som kommer fra sur refluks, har du sannsynligvis prøvd mange behandlinger for å finne lettelse. Selv om benk-top-stoffer og livsstilsendringer kan hjelpe, kan selv naturlige rettsmidler, som ingefær, lindre symptomer.

Ginger er en sentral ingrediens i kinesisk medisin. Til små doser, kan ingefær virke som anti-inflammatorisk i systemet ditt. Hvis du tar for mye, kan du forverre dine symptomer forverre.

Hva er fordelene med ingefær?

fordeler

 • Små ingefærdoser kan lindre den gastrointestinale irritasjonen.
 • Ingefær kan redusere sannsynligheten for at magesyren deflucerer i esophagus.
 • Ginger kan også redusere betennelsen. Dette kan lindre symptomene på syre refluks.
 • Ingefær er rik på antioksidanter og kjemikalier som kan gi en rekke medisinske fordeler.

  Det sies at dens fenoliske forbindelser lindrer den gastrointestinale irritasjonen og reduserer magesammensetninger. Dette betyr at ingefær kan redusere sannsynligheten for at syren strømmer fra mage Alle’esophagus.

  Ginger kan også redusere betennelsen. EN 2011 studie De oppdaget at deltakerne som antok at ingefærtilskudd hadde redusert betennelsesmarkører innen en måned.

  Disse antiinflammatoriske egenskapene er av særlig interesse for forskere, spesielt når det gjelder sur refluks. Dette skyldes at betennelsen i # 8217; esophagus er en nøkkelnøkkelfunksjon.

  Ingefær kan også redusere kvalme, forhindre muskelsmerter og lindre hevelse.

  Hva sier forskningen

  Selv om ingefærens antiinflammatoriske egenskaper kan gjøre det effektivt mot sur refluks, er det ingen medisinsk grunnlag for dette. For øyeblikket er det ingen studier på at ingefær er en egnet behandling for syre refluks symptomer.

  Gingerforskning er hovedsakelig begrenset til sine kvalme reduksjon ferdigheter. Forskere studerer fortsatt generell ingefær sikkerhet og medisinske egenskaper som kan ha.

  Slik bruker du ingefær til å behandle syre refluks

  Gingeren kan bli avskallet, deretter revet, skåret, kuttet i kuber eller barbert for å bli brukt under matlaging. Det kan brukes rå, nedsenket i vann for å lage ingefærte eller lagt til supper, frites, salat eller andre måltider.

  En av kjemikaliene som er tilstede i ingefæren, er en ingrediens i noen antacida. Ginger er også tilgjengelig i pulver, kapsler, olje eller te.

  Det viktigste å huske er å ta ingefæren i moderasjon. Følg omtrent fire gram & # 8211; litt & # 8216; mindre enn en åttende kopp & # 8211; Det burde være nok å gi deg lettelse uten å forverre symptomene. Du kan også dele den og ta doser fordelt på dagen.

  Risiko og advarsler

  Hvis det tas til små doser, er det få bivirkninger knyttet til ingefærbruk. Mindre bivirkninger kan inkludere gass eller hevelse.

  Hvis du lider av en inflammatorisk tilstand som syre refluks, ta mer enn fire gram ingefær over en periode på 24 timer kan forårsake ytterligere halsbrann.

  Bivirkninger er generelt forbundet med pulverisert ingefær.

  Andre syre refluksbehandlingsalternativer

  Ingen ingefær? Det finnes en rekke benkbehandlinger (OTC) som du kan prøve hvis din acid reflux er sporadisk.

  • Magen og andre antacida kan bidra til å nøytralisere magesyrer og gi rask lindring.
  • H2-blokkere, som cimetidin (tagamet) og famotidin (pepcid), reduserer mengden syre produsert av magen.
  • Protoniske pumpehemmere, som omeprazol (Prilosec), arbeid for å redusere magesyrer og kurere esophagus.

  Kraftigere stoffer er tilgjengelige for å behandle de mest avanserte tilfellene av denne sykdommen. Du trenger resept for disse stoffene. Legen din kan gi deg råd til å bruke ett eller flere av disse stoffene for å få de beste resultatene:

  • Reseptbelagte H2-blokkere, for eksempel nizatidin (AXID)
  • Protoniske pumpehemmere reseptbelagte emner, som esomeprazol (nexium) og lansoprazol (prevacid)

  Disse legemidlene innebærer en liten risiko for vitamin B-12-mangel og beinfraktur.

  Narkotika for styrking av spiserøret, som Baclofen, kan redusere frekvensen som sphincteren slapper av og lar syren strømme mot L & # 8217;. Dette stoffet har sikkerhetseffekter og signifikant & # 8221; Og det er vanligvis reservert for de mest alvorlige tilfellene av GERD.

  Hvis stoffene ikke gir deg lettelse, kan kirurgi være et annet alternativ. Legene utfører generelt en eller to prosedyrer for personer med GERD. En forsterker esophageal sphincter ved hjelp av en Linx-enhet. En annen forsterker Sphincter innpakket den øvre delen av magen rundt # 8217; lavere esophagus.

  Bunnlinjen

  Små ingefærdoser kan være en sikker og effektiv behandling for syre refluks. Som for mange alternative behandlinger, mangler testene på en eller annen måte. Videre studier er nødvendig for å evaluere sin virkelige effektivitet.

  Hvis du velger å prøve ingefæren, må du kontrollere at du informerer legen din. De kan tilby større indikasjoner og sikre at dette ikke samhandler med stoffene du kan ta. Legen din kan også hjelpe deg hvis tilbakeløpet ditt har blitt seriøst.