Hvordan være tålmodig: 6 Strategier

Del på Pinterest

Husk hvordan læreren din D’Asyl alltid minnet deg om å vente på din tur på lekeplassen? Du kunne ha reist øynene til himmelen da, men tilsynelatende, å ha litt & # 8216; av tålmodighet gjør mye.

Å være i stand til å vente rolig foran motgang er bare toppen av’isfjellet når det gjelder tålmodighetsfordeler. Det kan også forbedre humøret ditt og redusere stress.

Den beste delen? I motsetning til populær tro er tålmodighet ikke en dyd som noen mennesker bare er født. I virkeligheten er det en ferdighet på 8217; du kan jobbe på daglig basis. det er hvordan.

Forny din frustrasjon

Anta at du ventet på at kollegaen din skulle dukke opp på et møte som du ikke engang ville delta på.

Røyking for deres forsinkelse vil ikke få dem til å vises magisk. Du kan bruke tid til å undersøke notatene dine eller svare på noen e-postmeldinger på telefonen din.

Reformere en spøk D’Arrest som personlig seier, du kan klare dine følelser og trene de selvkontrollmuskulaturene.

Meditere

Meditering innebærer å trene tankene for å konsentrere seg og omdirigere tanker vekk fra daglige irritasjoner. Det kan også hjelpe deg med å redusere stress, kontrollere ditt følelsesmessige velvære, som hjelper deg med å bygge tålmodighet.

en 2017 Studio Jeg oppdaget også at bevisst meditasjon kan kompensere for den spesielle rasen av bekymring som oppstår når du sitter fast og venter på noe.

Videre kan du meditere nesten overalt.

Meditasjon 101

Etter en spesielt frustrerende dag, ta noen minutter å sitte komfortabelt hvor du er og følg disse trinnene:

 • Lukk øynene dine og konsentrere deg om hvordan kroppen din føles.
 • Tillat deg å puste på en naturlig måte, ta hensyn til hver inspirasjon og utånding.
 • Prøver å holde oppmerksomheten din konsentrert på pusten i minst 2-3 minutter.
 • Avbrutt av dine tanker? Ikke slå på dem. Bare observere dem og la dem gå uten dømmekraft.
 • Her er en titt på andre typer stoffer som kan hjelpe.

  Få nok søvn

  Søvnmangel kan gjøre følelser av sinne eller overveldende mer intens. Hvis du ikke sover nok, kan du være mer tilbøyelig til å ta en kollega eller kutte den langsomme rulleskelen på fortauet.

  Gi prioritet til kvalitets søvn:

  • Begrense å ta koffein, spesielt om ettermiddagen og kvelden
  • Sett bort de elektroniske enhetene minst 30 minutter før sengetid
  • Prøver å følge et vanlig søvnvann, selv i helgene
  • Unngå tunge måltider eller drikk massevis av væsker minst 2 timer før du går i seng

  Flyttet sinnet

  Å holde seg mens du venter på en måte å få deg til å føle deg enda mer nervøs og utålmodig.

  Uansett hva bevegelsen du velger, er målet å rote dine tanker i øyeblikket.

  Senker

  I en verden full av øyeblikkelig tilfredsstillelse, er det lett å ta vane med å forvente alt å skje raskt. Når du stadig oppdaterer postkassen, for eksempel, savner du hva du har før.

  Hvis skyndingen har blitt standardinnstillingen, prøv disse forslagene for å redusere tingene:

  • Ikke hopp fra sengen om morgenen. Gi deg selv fra 5 til 10 minutter å ligge med tankene dine (ingen telefonrulling!).
  • Koble fra å bruke en PO & # 8216; Tid vekk fra telefonen hver dag, som er under din daglige reise eller når du kommer hjem fra jobb.
  • Lås litt & # 8216; Tid for meg. Ta en tur, lek med kjæledyret ditt eller bare sett deg ned og se ut av vinduet.

  Øv deg takknemlighet

  Det er lett å få til å dømme andres handlinger: den moren som alltid tar mye i kø for samling på skolen, eller kassereren som tilfeldigvis handler som om de ikke hadde noe mer enn tiden.

  I stedet for å gjennomføre disse handlingene på ansatte, prøv å konsentrere seg om de tingene du er takknemlig for. Kanskje det tar et øyeblikk i køen å gjenkjenne at du er i stand til å mate deg selv eller din familie eller stoppe deg for å sette pris på din neste tur når du mottar flytforsinkelsen.

  Det er virkelig så viktig?

  Jepp. Mastering tålmodighet hindrer deg ikke bare i å miste roen mens du venter på din tur. Det har også mange helsemessige fordeler.

  TIL 2007 studie Han fant at pasientene var i stand til å bedre møte stressende situasjoner og opplevde mindre depresjon.

  Fremfor alt, dyrk tålmodighet og være i stand til bedre å håndtere irritasjon og uunngåelige ulemper bare gjør livet mye lettere.

  Bunnlinjen

  Tålmodighet hjelper deg med å overvinne vanskelige situasjoner og ta bedre beslutninger uten å bli irritert eller engstelig. Hvis grumpere til deg selv under trafikkorkene eller linsefilene, kan du utvikle dine venterferdigheter gjøre mye for å gjøre livet mer behagelig.

  Husk at det er en gradvis prosess som ikke vil skje fra # 8217; i dag i morgen. Vær forsiktig med deg selv i mellomtiden og dedikerer litt og har tid til å konsentrere seg om i dag.

  Cindy Lamothe er en freelance journalist basert i Guatemala. Han skriver ofte kryss mellom helse, velvære og vitenskap om menneskelig oppførsel. Han skrev for Atlanterhavet, New York Magazine, Teen Vogue, Quartz, Washington Post og mange andre. Trela Cindylamothe.com.