Hvordan stoppe magen Ryktet: Uten å spise og om natten

Beskrivelse

Det skjedde med alle: Du sitter i et helt stille rom og, alle magesmerter støyende. Det kalles Borborigmi og forekommer under normal fordøyelse når mat, væsker og gass passerer gjennom L & # 8217;.

Borborigmi kan også være assosiert med sult, som du synes forårsaker sekresjon av hormoner som utløser sammentrekningen Alle’inne i mage-tarmkanalen (GI). Uten mat til å pute lyden, vil du finne deg selv med den hørbare grøtten som synes å være i stand til å bli hørt i en kilometer unna.

Ufullstendig fordøyelse, langsom fordøyelse og # 8217; Svelging av visse matvarer kan alle bidra til Borborigmas. Svært ofte er dette et normalt fenomen.

Heldigvis er det flere måter å hindre magen på grumpler.

1. Drikke vann

Hvis du sitter fast på et sted hvor du ikke kan spise og magen din grumbler, kan du hjelpe deg med å stoppe det. L’Vann vil gjøre to ting: det kan forbedre fordøyelsen og samtidig fylle magen for å berolige noen av sultreaksjonene.

Som et forsiktighetsnotat, bør du drikke vann konstant i løpet av dagen. Hvis du skreller alt på en gang, kan du ende opp med en gurgling i stedet for The Growl.

2. Spiser

Hvis magen din alltid ser ut til å kjempe mot det møtet 9 om morgenen, selv om du spiste før, sørg for at du spiser sakte under frokosten. Dette vil faktisk hjelpe deg med å fordøye maten din bedre, for å hindre mage grumbling.

3. Spis mer regelmessig

Dette er en’annen løsning for kronisk mage growl. Hvis kroppen din begynner å kontinuerlig rapportere at det er på tide å spise før du er klar for et måltid, må du kanskje spise oftere.

Mange mennesker har faktisk mulighet til å spise fra fire til seks små måltider om dagen i stedet for tre rikelig måltider. Dette Forbedrer fordøyelsen og metabolismen, Hindrer grumbling under fordøyelsen og bidrar til å forhindre sult (som i sin tur forhindrer sult growl).

4. Tygge

Når du spiser, tyg maten sakte og grundig. Pulverisering av alle biter, du gir magen mye mindre arbeid å gjøre senere. Dette kan gjøre fordøyelsen mye lettere. Masticando sakte, du har også mindre sannsynlig å svelge luft, forebygge fordøyelsesbesvær og gass.

5. Begrens mat som forårsaker gass

Noen matvarer er mer sannsynlig å forårsake gass og fordøyelsesbesvær. Å unngå disse matene kan betydelig redusere mage ryktet forårsaket av gassen som beveger seg gjennom tarmen.

Kommunale synder inkluderer vanskelig mat å fordøye som:

  • bønner
  • rosenkål
  • kål
  • brokkoli

6. Redusere syrefôr

Mat og drikkevarer med høy surhet kan bidra til å rive, og redusere dem i kostholdet, kan bidra til å forhindre det. Dette inkluderer matvarer som sitrusfrukter, tomater og noen brus.

Dette inkluderer også kaffe. Begrens eller eliminere morgenkaffe kan bidra til å redusere magenes rumbler som oppstår noen timer senere. Prøv i stedet en kopp te med koffein.

7. Ikke spis for mye

Overskudd av mat kan gjøre det vanskeligere for fordøyelsessystemene utføre sitt arbeid; Derfor kan vi merke mer enn at fordøyelsen bobler etter de store feriemålene.

Konsentrere seg om mindre porsjoner mer regelmessig i løpet av dagen og spiser langsommere (som gjør at kroppen din kan registrere det er fullt), kan du unngå lettere å spise for mye.

8. Gå etter å ha spist

Å gå etter et måltid hjelper fordøyelsen, flytte mat gjennom mage og # 8217; tarmene effektivt. Studier har vist Hva å gå straks umiddelbart etter et måltid, selv bare for en lett og relativt kort spasertur på en halv kilometer, kan det sterkt akselerere gastrisk tømming.

Husk at dette ikke gjelder for intense eller høye støtøvelser: det er litt & # 8216; for mye etter et måltid.

9. Prøv å unngå utløsningsfaktorene til # 8217; angst

Du vet hvordan magen din blir hørt som om den var noder når du er nervøs? Angst eller høye nivåer av kortsiktig stress kan faktisk Sakte gastrisk tømming (Prosessen i magen din som sender mat i # 8217, tarmen), blokkerer fordøyelsesprosessen og opprettholder magen din.

Hvis du opplever høy grad av angst, prøv å puste dypt for å roe sentralnervesystemet og redusere fysiske bivirkninger.

10. Reduser sukkeret i kostholdet ditt

Overdreven mengde sukkerarter & # 8211; Spesielt fruktose og sorbitol & # 8211; De kan forårsake diaré og flatulens, og dermed øke tarmstøy.

11. Spis noe så snart du hører sultbitt

Den enkleste løsningen når du vet at du føler at familien sulten spiser noe med en gang. Spis noe lys, som kjeks eller en liten frokostblanding. Unngå fettstoffer som chips. Disse er mer sannsynlig å forårsake gass eller fordøyelsesbesvær.

Spørsmål:

Fordi magen min grumbler midt på natten?

TIL:

Dette er mest sannsynlig Peristalsi, som er en serie av muskulære sammentrekninger som skyver maten fremover i mage-tarmkanalen under fordøyelsesprosessen. Det er grumble du føler etter å ha spist og kan oppstå timer senere, selv om natten mens du sover. Det er mulig at støyende lyder høres sterkere om natten når du er i et rolig miljø og mer tilbøyelig til å fokusere på denne støyen.

Healthline Medical Team Svar representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

L & # 8217;

Du kan ikke like å ha en mage som grumbler og grumbles, men det er ekstremt normalt. Hvis du er sulten, fordøyer du høyt eller lider av fordøyelsesbesvær, husk disse forslagene for å redusere og forhindre mage grumbling.

Hvis du har magen som rummer regelmessig for fordøyelsesbesvær sammen med hyppig magesmerter, kvalme eller diaré, fikser du en avtale med legen din. Dette kan skyldes Dell & # 8217 syndrom; irritabel tarm (IBS), sakte gastrisk tømming (gastroparese) eller andre mer alvorlige forhold i magen.