Hvordan stoppe amming: Raskt, uten smerte, selvfølgelig, mer

Øyeblikket er kommet. Du tok beslutningen om å forstyrre amming og nå prøver du alle følelsene.

Kanskje du er klar til å bli kvitt paracapezzoli, brystpumper og kopper. Kanskje du ikke er personlig klar til å avbryte amming, men det ble tydelig at du ikke skulle fortsette. Kanskje du aldri har ammet, men du må tømme din melkforsyning etter å være gravid.

Uansett årsak og måten du føler om denne avgjørelsen, vet du at det er greit.

At barnet ditt har 3 dager eller 3 år, vet vi at du sannsynligvis reflekterte mye om denne avgjørelsen, og vi vil dekke skuldrene dine. (Eller vi burde si foran?) Vi har den informasjonen som er nødvendig for å effektivt avbryte amming på den mest behagelige måten.

Selv om det ikke er noen presis formel for å bestemme hvor lenge det vil ta for å tømme din melkproduksjon, håper vi at du følger noen av forslagene nedenfor, kan gjøre prosessen enklere.

Et ord om hvordan du gjør det raskt

Ideelt sett, avbryt amming i en periode på uker eller måneder. Dette gjør at din melkproduksjon gradvis reduseres siden melk blir fjernet sjeldnere.

Avhengig av’Guds alder, denne ekstra tiden gir deg også muligheten til å introdusere andre faste stoffer og væsker i tillegg til morsmelk. Gi deg tid til å sakte avvenning av amming vil være mer komfortabel og mindre stressende. (Hvem går sakte og stabile vinner!)

Men noen ganger kan det ikke være mulig å forlenge spenningsprosessen. Hvis du trenger å stoppe L’amming (eller til og med kaldt kalkun), her er noen forslag til å hjelpe prosessen:

 • Begynn med å forstyrre brystet som barnet ditt virker mindre interessert i. Mange mennesker opprettholder amming økter tidlig om morgenen eller før sengetid. Med mindre du blir en kald kalkun, ikke C’det er nødvendig for å umiddelbart gi opp de søvnige kosene!
 • Bruk en støttebH som ikke gir trykk på brystet eller ikke kutt det. (Ja, vi har nettopp tilbudt deg en unnskyldning for å handle!)
 • Hvis du virkelig trenger å raskt tømme din melkproduksjon, snakk med legen din om muligheten for å bruke SUDAFED, prevensjon eller urter for å prøve å redusere melkeproduksjonen.
 • Vurder også å snakke med legen din for å tilby barnets kunstig melk eller en annen mat som passer for alderen før du tilbyr brystet under ammende økter for å redusere amming.
 • Gi barnet ditt et enkelt bryst å mate og prøve å holde fast i en fast strømrutine for å minimere & # 8220; snacks & # 8221; Dell’amming.
 • Hvis brystet svulmer og gjør vondt, prøv å trekke den ut manuelt eller bruk en håndpumpe bare til du føler deg rolig. Prøv å ikke tømme brystet. Du vil ikke utløse en økning i & # 8217;!

Bivirkninger av’stopp for fort

Du har kanskje opplevd fysiske endringer & # 8211; og høye følelsesmessige basser & # 8211; Med økningen i din melkproduksjon. Nå, siden kroppen din slutter å produsere melk, kan mange av de samme bivirkningene gjenta (eller for første gang hvis du ikke har opplevd dem når melk har oppgitt).

For eksempel kan du finne deg selv med den hovne brystbrystet som ikke er drenert regelmessig. Ostruidede eller mastittkanaler kan følge med dette. Du kan også finne at brystet ditt mister en del av overflødig melk og føler deg mye tristhet, angst, sinne eller til og med lykke.

Du spør deg hvordan du kan minimere noen av de ubehagelige følelsene eller dype følelser? Svaret, selv om kanskje ikke det du vil høre, sannsynligvis ikke overraskelser: Du kan ha mindre (eller mindre alvorlige) bivirkninger som skal adresseres hvis du forlener spenningsprosessen.

Gi kroppen din mer tid til å regulere og redusere produksjonen av melk, l’engasjementet kan være lavere, noe som generelt betyr mindre brysthevelse og mindre brystsmerter.

Hvis bivirkninger oppstår, bør du vurdere å behandle symptomene med noen av våre forslag nedenfor i stedet for etterpå.

Avvike for å minimere ubehag og # 8211; for begge

Hvis du er klar til å slutte å amme og tømme din melkproduksjon, planlegger en god praksisregel å stoppe en strømsesjon hver 3-5 dager. Det virker ganske enkelt og rettet, men vi snakker for å minimere noen av de vanlige problemene som kommer fra denne testede metoden.

Hindre mastitt

Uavhengig av varigheten av melkproduksjonen, er en metode som ikke bruker for å redusere melkeproduksjonen brystbinding. Dette kan forårsake blokkerte kanaler og mastitt.

Mastitt & # 8211; fundamentalt, betennelsen vanligvis forårsaket av en’infeksjon & # 8211; kan følge med mye smerte. I tillegg til å ikke binde brystet, bør du vurdere følgende forslag for å unngå mastitt når du avbryter L & # 8217;.

 • Vi kan ikke si nok: Gi deg tid til å sakte avbryte kraft- og pumpesesjonene. En av hovedårsakene til mastitt er melkekumulasjonen i brystvevet. Reduser gradvis strømstendene gir kroppen mer tid til å gradvis redusere melkeproduksjonen slik at melkekumulasjonen ikke er så eksepsjonell.
 • Pass på at du fortsetter å ta vare på brystvevet ditt. Bakterier kan trenge gjennom sår eller kutt som fører til A’infeksjon og mastitt.
 • Bruk bare pumper som passer riktig!

Hvis det var tegn på mastitt under avvenning, for eksempel feber og sterke røde fremspring, informer legen din umiddelbart fordi antibiotika eller annen medisinsk behandling kan være nødvendig.

Takle høy og bass emosjonelle

Selv med en langsom og konstant avvenning, endrer hormonene dine. Og vi mykner ikke det & # 8211; Selv om du ikke har vært en fan av brystet (som er helt OK, forresten), kan det være følelsesmessig vanskelig å stoppe, og du kan til og med føle deg som å miste litt & # 8216; intimitet med ditt dessertbarn. (Ikke bekymre deg, skjønt: Obligasjonen du har med barnet ditt, vil bare finne sted gjennom årene.)

Noen forslag til å møte denne rullen hvis det skjer:

 • Sørg for å hvile og pleie nok. Dette vil hjelpe deg med å justere hormonene dine og vil få deg til å føle deg den beste!
 • Finn en støttegruppe eller en venn som forstår hva du går gjennom.
 • Dedikere tid til dine aktiviteter og dine favoritthobbyer.
 • Skyv de endorfiner med en PO & # 8216;!

Bruk Hjem Remedies for smertefulle pupper

Her er noen effektive måter å behandle ømme bryst og # 8217; engasjement hjemme:

 • Bruk kalde pakker og medisiner av benk-toppmalere for å lindre smerte og # 8217; betennelse.
 • Trekk ut manuelt om nødvendig for å trekke ut litt og mødelmelk fra brystvevet og avlaste presset. (Men vær forsiktig så du ikke tøm brystet og utløser mer melkproduksjon!)
 • Noen kvinner rapporterer at bruken av kaldkål forlater alle «8217; interiør i en bh som holder seg godt, men ikke stramt, hjelper med trafikkork.

Hjelp barnet ditt under prosessen

Vi er ærlige: avvenning kan være vanskelig for både mor og barn. Hvis du finner deg selv med et rasende barn, ta et dypt pust og prøv følgende:

 • Gi sønnen din en suge pacifier i stedet for brystet.
 • Tilbyr barnet ditt mange væsker og faste matvarer hvis alderen er hensiktsmessig. Pass på at du konsulterer barnets lege for å sikre at alle dine ernæringsbehov er oppfylt.
 • Han fortsetter å tilbringe lang tid bortskjemme din sønn og bindende!
 • Hvis barnet ditt forbinder tiden for å gå til sengs (eller andre aktiviteter) med amming, bør du vurdere at partneren din omhandler disse oppgavene under avvenning.

L & # 8217;

Uansett årsakene til å forlate amming, fortjener du å være den mest frie mulig fra smerte, fysisk og følelsesmessig. Det er viktig å være snill mot deg selv og din kropp. Husk at dette ikke er slutten, men heller L’Start av en ny fase med barnet ditt.

Hvis du trenger å raskt stoppe amming, snakk med legen din om metoder som kan hjelpe deg og holde D’øye dine symptomer. Ellers, prøv å slippe en fôr hver 3-5 dag og husk at, uavhengig av den høye og følelsesmessige bassen i prosessen, gjør du en god jobb.