Hvordan roen angst: 12 måter å rolige angst selvfølgelig

Jeg har ikke alltid vært en engstelig person, men etter en diagnose av depresjon for seks år siden, ble jeg raskt overveldet av symptomer som har blitt vanskelig å ignorere.

Som om depresjonen ikke var nok, diagnostiserte legen min en D & # 8217 forstyrrelser; generalisert angst. Snart har den penetrert i alle aspekter av livet mitt, noe som gjør normal drift umulig.

Jeg bodde i frykten for å måtte snakke med fremmede. Jeg begynte å oppleve angstangrep, akselerert hjerterytme og så intense kvalme som jeg unngikk å sosialisere på offentlige steder som barer og restauranter. For et helt år var jeg ikke i stand til å jobbe i det hele tatt.

Da jeg bestemte meg for å prøve å jobbe, tok jeg en deltidsrolle uten ansvar og minst mulig stress for å takle min D & # 8217-forstyrrelser;.

Det tok år med narkotika, terapi og søk etter nye sunne vaner, men nå kan jeg si at de er uten symptomer nesten hver dag.

Nå klarer jeg min freelance skriveaktivitet. Etter å ha så mye frykt for offentlige rom, nå har jeg sikkerheten til nettverket med perfekt ukjent, intervju andre bor på internett og deler mitt personlige videoinnhold på daglig basis.

Jeg snakker regelmessig på podcaster og live-sendinger på Instagram og deltar i hendelser på steder jeg aldri har vært før, fordi jeg endelig har min angst under kontroll.

Å bli beholdt for så lenge gjorde meg mer fast bestemt på å teste mine grenser og nå mine mål til tross for min angst.

Det var ikke lett, men jobber med legen min og lærte noen triks, klarte jeg å klare min angst. Jeg har fortsatt følelser av angst, og jeg tviler på at de aldri vil forlate meg permanent: Jeg raffinerte bare mine ferdigheter og lærte å reagere mer positivt.

Her er mine tips for å handle når # 8217; angst treffer.

1. Unngå koffein

Koffein er kjent som Angst induktor. Men for meg har drikke kaffe blitt en’en slik vane som jeg ofte glemmer hvor følsomt for det.

Når jeg føler meg ivrig eller forutse disse følelsene, som før jeg bruker offentlig transport, tar jeg alltid en bevisst beslutning om å slutte å drikke koffein. Dette gjelder også koffeinholdige brus.

2. Unngå alkohol

Følelsene av angst kan være så overveldende at du kan føle behovet for å drikke en cocktail for å slappe av.

Selv om dette kan kjøre kortsiktig, endrer alkohol faktisk serotoninnivåer og andre nevrotransmittere i hjernen, forverret symptomene. Faktisk kan du føle deg mer engstelig etter at alkoholen har gått tom for alkohol.

3. Skriv det ned

En av de verste aspektene av # 8217; angst vet ikke hvorfor du føler deg nervøs i første omgang. Du kan ligge på en idyllisk strand med bølgene i havet som runder i det fjerne og føles bekymret for uten noen grunn.

Det er da at skrivingen kan hjelpe. Det kan være en effektiv måte å utforske hvordan du føler, spesielt hvis du snakker høyt, virker det umulig.

utdanning Bevis at å holde en dagbok faktisk er en sunn måte å håndtere negative følelser og kan bidra til å redusere stress.

En annen studere Han oppdaget at angriperne engstelig for testen som skrev noen notater før testen på hvordan de følte og hva de tenkte at de fikk bedre resultater enn de som ikke gjorde det.

4. Bruk duften

Lavendel er kjent for sine beroligende egenskaper. Hold en flaske Lavendelolje på fingertuppene, for når du føler at engstelige tanker forbereder.

Hvis du praktiserer bevissthet eller meditasjon, kan du prøve å snuse lavendel under praksis. Med tiden vil du knytte følelsen av avslapning på den duften, noe som gjør det enda mer effektivt.

Kjøp L’Lavendel Oil.

5. Snakk med noen som forstår ham

Hvis dine følelser av angst gjør det vanskelig å betjene, bør du snakke med en helsepersonell. Men snakk også med venner kan hjelpe. Jeg har også venner som lider av D’angst. Når jeg virkelig føler meg dårlig, sender jeg dem en melding ved å fortelle dem hvordan jeg føler meg.

De kunne ha en ny hack jeg kan prøve, eller de kan indikere noe som kunne ha handlet som en utløser. Men noen ganger er det bare fint å tåke med noen som vet hvordan du føler deg i skoene mine.

6. Finn en mantra

Bruk positive uttalelser hver dag for å hjelpe mitt humør. Jeg har også en annen mantra som jeg gjentar til meg selv når jeg føler meg engstelig.

Jeg vil fortelle deg: Denne følelsen er bare midlertidig & # 8221;. Dette hjelper meg å føle meg rolig, spesielt hvis de er på Panic Attack. Jeg husker meg også at de overlevde panikkanfall i det siste, og jeg anerkjenner at alt blir bra før jeg vil være tålmodig med meg selv.

7. Fjern

Noen ganger, når du føler deg angst, skyldes det en akkumulering av adrenalin. Trening & # 8211; Selv om det bare er en tur & # 8211; kan hjelpe deg med å konsumere det’adrenalin mer.

Jeg føler meg ofte engstelig når jeg ikke beveger meg nok i løpet av dagen, så går det en utmerket måte å konsumere overflødig energi på.

Gå til åpne ALL’friluft kan også forbedre ditt velvære. En studie Han oppdaget at folk som gikk på et skogkledd område, hadde senket produksjonen av stresshormoner i forhold til da de bodde i byen.

8. Drikke vann

Du kan ikke innse det, men ikke å drikke nok vann kan forverre symptomene på # 8217;. Dehydrering kan faktisk forårsake hjertebanken. Dette kan føre til panikk følelser, som kan utløse et angst angrep.

Ta noen minutter å slappe av og drikke et stort glass D’vann og se om du føler deg bedre.

9. Passerer litt tid alene

Tid alene er viktig for meg og hjelper meg å lade opp batteriene og slappe av. Hvis du føler deg engstelig, finner du en grunn til å bli alene. Du kan ta en tur til butikken for å handle, gå på treningsstudioet eller rengjør badet.

Dette er alle små, smarte måter å finne tid alene uten å synes uhøflig. Det er også en’mulighet til å øve tankefullhet, som kan redusere symptomene på angst og panikk.

10. Slå av telefonen

Være konstant tilkoblet er en moderne forbannelse som vi alle må lære å leve sammen.

Ikke vær redd for å slå av telefonen en gang nå og da. Bruk det som en’mulighet til å øve bevissthet, ta et bad eller skrive fordi du føler deg engstelig.

11. Ta et bad

Finn at dine engstelige tanker legger det til en hard test både fysisk og mentalt? Dette er vanlig og kan være en ond sirkel, noe som gjør det vanskelig å slappe av hvis kroppen din er spent.

Et varmt bad med Epsom salter er flott for avslappende muskler, som også kan hjelpe deg med å slappe av.

Kjøp Epsom Salter.

Jeg finner at et bad også er nyttig for å oppmuntre meditasjon, fordi eksterne forstyrrelser som TV forsvant.

12. Spis noe

Jeg kan bli så tatt fra jobben min at jeg glemmer å spise noe før to om ettermiddagen. Det er en lett å begå feil, og jeg husker ofte å spise bare fordi jeg begynner å føle følelser av frykt eller bekymring.

Et lavt nivå av blodsukker kan få deg til å føle deg nervøs, irritabel og engstelig. Prøv å spise noe lett å fordøye som en banan. Deretter følger han med et godt balansert måltid med protein, karbohydrater og grønnsaker.

Kontroller’angst tar tid

Det er ingen rask løsning for # 8217; angst og ofte kan det virke som en oppoverbakke kamp. Men å skaffe bevissthet om hva som forårsaker symptomer og spørre legen din hjelp, kan du administrere symptomer.

Det kan hende du finner ut at noen av disse hackene fungerer umiddelbart, og andre kan ikke ha noen effekt, men det viktige er å fortsette å prøve.

Gir til følelser av angst som går tilbake meg selv fra verden, det serveres bare for å gjøre livet mitt vanskeligere på lang sikt. Fortsett å se etter løsninger som fungerer for meg, var nøkkelen til min utvinning. Øvelsen gjør det perfekt, så ikke slutte å prøve å finne måter som fungerer for deg.

Fiona Thomas er en forfatter av livsstil og mental helse som hun sameksisterer med depresjon og # 8217; angst. Besøk Sin nettside eller koble til henne Twitter.

Bevisst bevegelser: 15 minutters yoga flyt for angst