Hvordan rengjør babyens ører: Trinn, Sikkerhet, når du søker hjelp

Del på Pinterest

Du må rense babyens ører?

Det er viktig å holde babyens ører rene. Du kan rengjøre ytre øret og huden rundt mens du bader ditt barn. Alt du trenger er en klut eller en bomull og # 8217 villmark; varmt vann.

Det er ikke sikker på å bruke bomullsputer eller angripe noe i # 8217; barnets øre. Hvis du oppdager Cerumen All’# 8217; øre, trenger du ikke å fjerne den.

Kerumet er godt for barnet ditt fordi det beskytter, smører og har antibakterielle egenskaper. Fjern det kan forårsake potensielt skadelig skade.

Fortsett å lese for å lære trinn for å rense babyens ører, så vel som sikkerhetsforslag.

Hvordan rengjør babyens ører

For å rense barnets ører på daglig eller jevne mellomrom, trenger du en bomullspute gjennomvåt med varmt vann. Du kan også bruke en delikat klut med Dell’varmt vann (ikke kokende).

Å rense babyens ører:

 • Fukt kluten eller bomullsputen med varmt vann.
 • Resound bra kluten, hvis du bruker den.
 • Gni forsiktig bak babyens ører og rundt hvert øre.
 • Ikke angrep viskeren eller bomullsputen i # 8217; ditt barns øre. Dette kan forårsake skade på høreapparatet.

  Øredråper

  Hvis barnet ditt har blitt foreskrevet øretelefoner eller ønsker å bruke dem til å fjerne cerumper-akkumuleringen, følg disse trinnene.

 • Ligge på den ene siden med det interesserte øret mot L & # 8217;.
 • Trekk forsiktig den nedre lobeen ned og tilbake for å åpne kanalen.
 • Sett 5 dråper i # 8217; øre (eller mengden som anbefales av barnelege).
 • Hold dråpene i # 8217; ditt barns øre holder den i en stilling som ligger i maksimalt 10 minutter, og rull så slik at siden med dråpene vender nedover.
 • La dråpene for ørene komme ut fra # 8217; barnets øre på et lommetørkle.
 • Bruk alltid dråper i henhold til barnelegets anbefalinger. Følg instruksjonene for hvor mange dråper å administrere og hvor ofte å administrere dem til barnet ditt.

  Sikkerhetstips

  Bomullsputer er ikke sikker på å bruke på nyfødte eller små barn. Faktisk, fra 1990-2010, Rengjøringen av øret var den vanligste årsaken til at et barn i USA ble utelatt til beredskapsrommet for en skade, alt øre.

  Mer enn 260 000 barn har blitt påvirket. Vanligvis involverer disse skaderne et objekt som er blokkert i # 8217; øre, perforerte tympani og mykevevskader.

  Den sikreste regelen for å huske på er at hvis du ser voksagtige akkumulasjoner eller sekreter, bruker du en varm og våt klut for å rengjøre det forsiktig.

  La alt være alene i # 8217; øre (den delen du ikke kan se). Ampane lesjoner, alle Bone eller det indre øret kan forårsake langsiktige helsekomplikasjoner for barnet ditt.

  Hva forårsaker honeycomb hos barn?

  L’Akkumulering av Ceramine hos nyfødte er sjeldne. Vanligvis produserer den auditive kanalen den riktige mengden keramin det trenger. Men i noen tilfeller kan overskytende cerumer-opphopning forstyrre hørselen eller forårsake smerte eller ubehag. Barnet ditt kunne trekke øret for å indikere ubehag.

  Noen årsaker til seremoniakkumulering inkluderer:

  • Bruker bomullsputer. Disse skyver voksen tilbake og pakker den i stedet for å fjerne den
  • Angrep fingrene i # 8217; øre. Hvis voksen avvises av barnets fingre, kan det akkumulere.
  • Bruk øreplugger. Øreplugger kan skyve koreren inn i # 8217; øre, forårsaker akkumulering.

  Ikke prøv å fjerne lagringen av Ceramine hjemme. Hvis du er bekymret for akkumuleringen av Cerumen, se en barnelege. De kan avgjøre om barnets seremoni må fjernes.

  Kerumen er farlig?

  Kerusionet er ikke farlig. Det utfører mange viktige funksjoner, inkludert:

  • Beskytte trommehinnen og den hørbare kanalen, slik at den tørker og hindrer bakterier for å forårsake infeksjoner
  • Troubler smuss, støv og andre partikler slik at de ikke går inn i høreapparatet og forårsaker irritasjon eller skade

  Når skal du søke hjelp

  La barnet ditt vite til barnelege hvis barnet ditt drar ørene. La det vite selv om du mistenker at en hindret auditiv kanal gjør vanskelig L’lytte til barnet ditt eller hvis du oppdager en gulgrønn sekresjon fra # 8217; ditt barns øre.

  Legen kan fjerne voks hvis det på grunn av ubehag, smerte eller forstyrrer hørsel.

  En barnelege kan vanligvis fjerne voks under en vanlig avtale på kontoret uten å kreve ytterligere behandlinger. I sjeldne tilfeller kan det være nødvendig å fjerne voks i generell anestesi i operasjonen.

  Hvis din barnelege noterer tegn på A’øre, kan foreskrive antibiotiske øretelefoner for barnet ditt.

  Ta nå til legen hvis kjent blødning fra Earen etter at et objekt er satt inn i den hørbare ledningen. Du bør også se etter medisinsk hjelp hvis barnet ditt ser ut eller føles veldig syk eller hvis hans reise er ustabil.

  Bunnlinjen

  Det er viktig å holde babyens ører rene. I de fleste tilfeller kan du rengjøre ytre øre og # 8217; område rundt ørene under den regelmessig programmerte badetiden. Du trenger bare et håndkle og varmt vann.

  Selv om det på markedet er flere produkter laget spesielt for å rense barnets yrside, er mange av dem ikke sikre. Selv bomullsputer er ikke sikker på barnet ditt.

  Hvis du oppdager en stor mengde akkumulering av cerumber eller du er bekymret for babyens ører, la han få vite barnelege. De kan avgjøre om du trenger å fjerne det og gi deg beskjed om den beste behandlingen.