Hvordan redusere helsekostnadene, spare penger og bli sunn

Spar penger, vær sunn

Fra medisinske besøk til reseptbelagte legemidler, copays og premier, kan mengden penger du tilbringer hvert år for helsevesenet virke uendelig. Heldigvis, en bit & # 8216; komparativ shopping og en intelligent undersøkelsesjobb kan få betydelige besparelser. Her er 11 måter å holde litt & # 8216; flere penger i lommen.

1. Spør om generisk informasjon

Hvis legen foreskriver en medisinering, spør om det er A’tilstrekkelig generisk alternativ. & # 8220; Det er mange planer som vil få deg til å betale en betydelig større kopimat hvis du bruker et merket stoff i forhold til en generisk «8221; sier Martin Rosen, forfatter av & # 8220;Overlevelsesguiden i helsefeltet. & # 8221; Sier: «Tar den generiske, kan være en stor, stor besparelse» 8221;.

Du kan også spørre om det er A’alternativ fra disken, spesielt hvis det er et supplement, som et prenatal vitamin eller en jernpille, eller et stoff for et gastrointestinal problem.

2. Be om en rabatt

& # 8220; ca 61% av folket som snudde seg til en lege og ba om en rabatt har faktisk fått noe & # 8221; sier Rosen. & # 8220; er et betydelig antall.& # 8221;

Hvis du har vært en trofast pasient og din økonomi er begrenset, ikke å være redd for å spørre om legen din eller helsepersonell kan kutte en pause for et besøk på kontoret eller en kostnad for prosedyren. Du kan bli overrasket.

3. Lytt til legen din

& # 8220; ca 20% av folkene fyller aldri et resept mottatt fra legen din, sier Larry Boress, president for Midwest Business Group på helse. Halvparten av dem tar det ikke riktig og den andre halvparten fyller ikke den.& # 8221;

Manglende respekt for å respektere legenes ordre kan komme tilbake til sykehuset, fortsatt akkumulere en’annen medisinsk regning.

4. Se rundt

Du kan ikke tenke to ganger før du fyller forskriftene dine i apoteket på bunnen av veien, men kanskje du burde. Ring rundt for å se hvilke andre apoteker som betaler for samme stoff. Du kan få betydelige besparelser.

& # 8220; Det er definitivt verdt det & # 8221; sier Boress. Og ikke glem varehusene, som mål og Wal-Mart, som tilbyr ekstremt lave priser på generiske resepter.

Nettsteder som Helse Bluebook Det kan også være nyttig når du prøver å finne de beste helsemessige prisene.

5. Sammenlign kostnader for laboratorietester

Legen din har anbefalt en magnetisk resonans eller en laboratorietest? Før du når den foreslåtte strukturen, ring noen andre teststeder for å se hva som ville belaste deg for prosedyren.

Det er en’bred prisvariasjon for samme prosedyre over hele landet og også alle «8217; interiør i en bestemt postnummer & # 8221; Statene Rosen. & # 8220; Avhengig av hvor tjenesten er henrettet, kan det være betydelig billigere.& # 8221;

6. Prøv korrespondanse narkotika

Hvis du regelmessig tar reseptbelagte legemidler, for eksempel prevensjonsmidler eller kolesterolmedisiner, finn ut om helseforsikringen din tilbyr et salgsalternativ for e-postordre. Vanligvis vil du motta en forsyning i 90 dager for mye mindre enn du ville betale i apoteket.

7. Besøk nettsiden til en narkotikaprodusent

Hvis du regelmessig antar et merket stoff, må du sjekke narkotikabastens nettside for å se om den tilbyr en kupong eller et rabattkort som vil redusere hvor mye du trenger å betale. & # 8220; Det er utrolig hvor mange produsenter gjør det nå & # 8221; sier boress.

8. Les regningene

Sekund Forsvarere av medisinsk fakturering D’Amerika, Ca 1217; 80% av medisinske fakturaer inneholder feil. Og leger og laboratorier er ikke fritatt for å gjøre feil. Det er i din interesse å nøye sjekke dokumentene før du signerer en sjekk. Ikke vær redd for å ringe legen din eller # 8217; faktureringskontor; sykehus for å avklare en kostnad og sørg for at du er vedvarende.

9. Tenk på en høy fradragsberettiget plan

En helseplan med høy fradragsberettiget krever betaling av høyere direkte fradragsberettiget før forsikringsdekningen trer i kraft. Imidlertid er månedlige premier generelt mye lavere enn tradisjonelle helseplaner, og hvis du bare besøker legen din en eller to ganger, kan du spare penger med dette alternativet. Det er verdt å tilbringe tid til å håndtere før du sletter dem fra listen. Pass på at du bare har pengene på fingertuppene for å dekke fradragsberettiget hvis du er ferdig for å trenge betydelig forsiktighet.

10. Bruk en fleksibel kostnadskonto

En fleksibel utgifterskonto (FSA) lar deg sette til side brutto dollar som du kan bruke til medisinske utgifter hele året. Fradrag før skatt reduserer din skattepliktige inntekt, og reduserer beløpet på 15. april. Hvis arbeidsgiveren tilbyr en FSA og dine helsekostnader, er ganske forutsigbare, bør du dra nytte av det. Husk bare at du vil miste alle pengene du ikke bruker i slutten av året, så det betaler ikke for å være for engstelig.

11. Gå en tur

En av de beste måtene å holde seg utenfor legenes studio og holde penger i lommeboken, er å holde en sunn livsstil.

& # 8220; Uansett hvilken alder du har & # 8221; sier Boress. & # 8220; Hvis du går hver dag og spiser mindre porsjoner, vil du ha en tendens til å bli sunn.& # 8221;

Avslutt for en kort spasertur. Du vil føle deg bedre, og du kan spare på’helsevesenet.

Flere ressurser

For ytterligere måter å forbedre kvaliteten på helsevesenet ditt, besøk HealthLine’s Help til Consumer Healthcare. Du kan lære å gjøre en vei til dine helseforsikringsalternativer, finne ut hva som egentlig betyr L’rimelig omsorgsloven for familien din og finn ut hvordan du velger en lege som passer for deg.