7 Viralprodukter for hudpleie Ikke å sette på ansiktet

World Wide Web er et stort og flott sted, like full av meninger som du aldri har spurt og råd, ville du aldri ha tenkt på å trenge. Ridning den linjen? Millionene og hundrevis av miljoner av Google søkeresultater for & # 8220; produkter ikke å sette i ansiktet & # 8221;.

Siden vi snakker om Internett her, kan du forvente motstridende meninger. En person sverger for en viss exfoliating, mens en en annen sverget som ødela huden deres. Men nesten alle på internett synes å være enige om at disse syv produktene er de som skal unngås.

Årsakene til at du kanskje vil slette følgende scrubs, verktøy og masker fra ansiktsbehandlingsrutinen varierer: Noen er for harde, noen er ineffektive, andre er rett og slett ikke alle’klamorens høyde.

Men alle syv har en veldig viktig ting til felles: de har ingenting å gjøre med huden din.

1. Skrubbe alle’St. Apricot. IVES

Hva mangler å finutskrift:

C’det har noen gang vært et fall i skam så sterk og kraftig som den i klassen «iconic scrub alle» 8217; St. Apricot. IVES? Vi tenker på nei.

L’granulous exfoliator var en kult i årevis i løpet av dagen & # 8230; Til forbrukerne innså at de skadet huden deres mer enn å hjelpe henne.

I 2016, en årsak er blitt brakt Mot St. Ives og hans morsamfunn, Unilever, som hevder at knuste valnøttpartikler som produktet var pålitelige for at fylling faktisk forårsaket mikrotears i huden, noe som førte til infeksjoner og generell irritasjon.

(Studier har vist At fruktkjernene, som er strukturelt lik valnøtter, er for slitende for delikat ansiktshud, spesielt når det gjelder behandlinger for akne;.)

Dommen

Dermatologer er enige om at de hakkede valnøtter er en nei for hudpleie, og mens årsaken til st. Ives ble endelig avvist, Internett er fortsatt D’Avtale: Det er bedre å forhindre at kur, uansett hvor bra denne lukten er.

Hvis du fortsatt vil ha følelsen av en nypolert fysisk eksfoliator, ser du etter jojoba hydrogenat perler eller delikate maisbønner.

2. Clarisonic Face Pensel

Hva mangler å finutskrift:

Farene ved A’Overdreven eksfoliering er ekte og dermatologer sier at de fleste du skal exfoliere en eller to ganger i uken.

Mer enn dette kan forårsake større irritasjon og # 8230; som er akkurat det som skjedde med mer enn noen tidligere fans av børsten for Clarisonic Face.

Først: The Clarisonic Face Pensel regnes som en & # 8220; Sonic Cleanser & # 8221; Og ikke en exfoliant. Men siden den er utstyrt med ganske stramme børster som vibrerer for å rense huden, utfører du faktisk en PO & # 8216; exfoliation.

Hvis du går ut av Clarisonic morgen og kveld, så mange brukere gjør for den følelsen av «8220; dyprengjøring og # 8221; det er mulig at det kan forårsake irritasjon. I 2012 kom en YouTube Vlogger til poenget med å ringe sin Clarisonic & # 8220 erfaring;seks uker fra # 8217; helvete. & # 8221; Ikke lenge etter sluttet Internett å slette Clarisonic.

Dommen

Sonic rengjøring enheter er godkjent av dermis, men ikke for alle hudtyper. Den mest resistente huden kan være i stand til å klare dem et par ganger i uken, men den følsomme og tynnere huden vil ønske å hoppe alt dette.

Du vil virkelig ha en god rengjøring? Prøv # 60SECONDRULE.

3. Ansiktsundervisning

Hva mangler å finutskrift:

Viskenes for ansiktet har lenge blitt møtt som L’siste lat jente sminke. Magasinene elsker å fortelle deg om å holde en ryggsekk ved siden av sengen for å enkelt fjerne sminke eller lagre den i den sentrale konsollen til bilen din for nødsituasjoner på farten. Men dessverre, blir det ikke så lett å få god rengjøring.

Brukt daglig, smake-up remover wipes kan faktisk forårsake friksjon og til og med rive huden. Videre, siden de er fuktet, er det nødvendig med mye alkohol og konserveringsmidler for å forhindre kluter å bli modellert (grov, men sant), ingen av de to er gode for sensitiv hud.

Det sies også at fuktige kluter og # 8211; Fra ansiktet til setet & # 8211; Vær en stor forurensning for planeten. De er hovedsakelig laget av Polyester, polypropylen, bomull, rayonog mer, som ikke dekomponerer raskt.

Hvis du bruker en visker hver kveld (og mer), oppstår mange ikke-biologisk nedbrytbare blokker.

Dommen

Selv om din spesielle hud kan bære abrasivenheten og alkoholinnholdet i klutene til ansiktet, kan det være på tide å forlate denne økologiske vanen.

Når det er sagt, bør du aldri gå i seng med sminke, så hvorfor ikke holde en flaske micellar vann og en gjenbrukbar klut på nattbordet for enkel tilgang? Kombinasjonen er lett for huden din og enkel for miljøet. (Pass på at du bare gjør en komplett rengjøring om morgenen.)

4. Cetaphil Gentle Cleanser

Hva mangler å finutskrift:

Dette kan være L’lagt til mer kontroversiell til listen, siden cetaphil vaskemiddel ofte er nevnt av dermatologer som et must for sensitiv hud. Men et grundigere titt på listen over ingredienser og # 8211; og kritikken av Internett & # 8211; Vis det motsatte.

Det er bare åtte ingredienser i Cetaphil Gentle Cleanser (vann, Cetylalkohol, propylenglykol, natriumlaurilsulfat, stearilalkohol, metylparabene, propilparaben, butylparaben).

Tre av dem er potensielt kreftfremkallende parabener og fem av dem produserer Dozen Dirty List of Environmental Work Group av mulig endokrine forstyrrer. Bare en, vannet, har en ikke-problematisk bakgrunn.

Dommen

Hvis du er en fan av ren skjønnhet, eller du er fortsatt bekymret for det kjemiske innholdet i dine skjønnhetsprodukter, er Cetaphil sannsynligvis ikke vaskemiddelet for deg.

For å få en delikat rensing uten skadelige kjemikalier, prøv rengjøringsmetoden for oljen med en ren og naturlig olje (som jojoba eller olje d’oliven).

5. Bioré pore strips

Hva mangler å finutskrift:

Bioré pore strips, en gang et elsket produkt for å fjerne hudormer, har blitt kalt av internettforsker opplevd hud og nå kan du ikke gå tilbake.

Først adskiller vi stemmene fra virkeligheten: Stripene av porene Bioré forårsaker ikke å bryte kapillærene, så mange skjønnhetsentusiaster tror. Imidlertid har de potensial til å forårsake tåre (du merker et tema her?) Eller ytterligere irritere den allerede kompromitterte huden (tenk: tynne, tørkede eller akne trendy typer) når de fjernes.

Dette skyldes strimlens klebrig og klebrig natur, som er gitt høflighet av polyquaternium-37: en nøkkelbestanddel i bioréproduktet som er mest vanlig i hårlakken.

Dommen

Selv om ikke C’det er ingenting som følelsen av forbauselse og lurer på å se på ALL & # 8220; Dirt & # 8221; På en stripe av Bioré bare fjernet, kan dine svarte flekker være bedre med en mer tradisjonell behandling (og anbefalt av dermatologen).

6. Glem lysende svart kullmaske Peel-off masker kull

Hva mangler å finutskrift:

I 2017 var populariteten til avskallene laget av kull og ekte og bokstavelig lim (som Forggia Luminizing Black Charcoal Mask) ute av diagrammene & # 8230; Men L & # 8217, Love, Heldigvis, har vært kortsiktig.

Etter en YouTube-bruker & # 8220;Kull ansiktsmasken har vært krølleteVideoen er blitt viral, kunder har begynt å tvile på sikkerheten til de nevnte masker og dermatologer og skjønnhetspleie grep for å sette ting i klart.

Selv om avskallkullmasker kan bidra til å fjerne smuss og akkumulere fra porene, fjerner de også de dyrebare hudcellene og til og med vellushår, og gir rå hud klar for L’irritasjon.

Tre kull diskriminerer ikke når det gjelder & # 8220; detoxify & # 8221;. Med andre ord fjerner stoffet både gode og dårlige celler, så Forsiktig for å unngå å innta kull under legemiddelinntaket.

Dommen

Eksperter sier at A’applikasjon kanskje ikke er det verste i verden, men L’konsistent bruk av noen avskall ansiktsmaske kan forårsake noen ubehagelige bivirkninger. I stedet velger du en maske alle’leire (som du enkelt kan gjøre fra deg) for å absorbere overflødig olje.

7. GlamGlow Glittermask GravityMud Firming Treatment Mask

Hva mangler å finutskrift:

Kritt dette opp til fascinasjonen av Instagram. Glitters infused ansiktsmasker, som GlamGlow Glittermasks GravityMud Firming Treatment, har hatt sine 15 minutters berømmelse for noen år siden, men i dag tar det mer enn en liten glans for å imponere hudpleieentusiaster.

I tillegg til å være skadelig for miljøet (glitter er en mikroplastisk, noe som betyr at det er for lite å bli filtrert gjennom vannbehandlingsanlegg og ender opp med å forurense vannforsyningen) Eksperter sier at glitterpartikler kan være slitende for huden.

Dommen

Glitrende selfies fra hverandre, glitteren har ingen fordeler når det gjelder skjønnhet. MUD, D’andre deler, så hvis du er ute etter en rensende og strammende behandling, ikke se utover slammet i Dødehavet.

Hold huden din trygg

Hvis du skal stole på Internett & # 8211; Og basert på vitenskapelige studier for å støtte disse uttalelsene, er det & # 8211; Det er i den beste interessen for huden din for å unngå verktøyene og slipende eksfolierende ingredienser, inkludert hakkede og glittervalnøtter; alt med et høyt alkoholinnhold, konserveringsmidler eller parabener; og produkter for klebrig, som porøse striper og peeling masker.

Stai trygt der ute, hudpleie entusiaster.

Jessica L. Yarbrough er en registrert forfatter i Joshua Tree, California, hvis arbeid finnes på Zoe Report, Marie Claire, Self, Cosmopolitan og Fashionista.com. Når han ikke skriver, skaper du naturlige potioner for hudpleie for sin linje med hudpleieprodukter, Illuum.