Hvordan raskt myke smøret

Mange oppskrifter for bakevarer og desserter som kjeks, muffins eller ising krever mandat smør med sukker.

Smør er et solidt fett som kan holde tilbake luften;. Men hvis du noen gang har prøvd å forberede kaldt smør direkte fra kjøleskapet, vet du at det ikke virker veldig bra: det produserer en groumose og uregelmessig smør som har en inkonsekvent konsistens en gang tilberedt.

Når montert smør mykes med sukker fyller fettet luften, som deretter ekspanderer når den er oppvarmet i ovnen, og forlater en veldig god og myk god kokt (1).

Myk smør er et viktig skritt for å sikre at parabolen din har den ønskede konsistensen. Myknet smør er ikke for vanskelig eller kaldt, men det smelter ikke i en væske. Det er blant disse to konsistensene (1).

Den mest pålitelige måten å myke smøret slik at det myker jevnt er å fjerne det fra kjøleskapet og la det hvile ved romtemperatur i 20 minutter før / # 8217;.

Hvis du ikke har tid til å la smør hvile og myke det selv, kan du prøve noen raskere metoder for å nå konsistensen du vil ha.

Denne artikkelen beskriver de raskeste måtene å myke smør på.

Del på Pinterest

Hvis du har 10 minutter

Her er en måte å myke smør raskt og jevnt hjemme i 10-13 minutter:

 • Tilsett 2 ml vann til en glassmåling egnet for mikrobølgeovn.
 • Sett i mikrobølgeovnen L’vann i 2-3 minutter til det begynner å koke. Mens du oppvarmer smøret og legger det i en separat bolle for varme.
 • Sett bollen med skiver smør i mikrobølgeovn og fjern forsiktig koppen med kokende vann.
 • Lukk mikrobølgeovn med bolle med smør alle & # 8217;. La det hvile, men ikke slå på mikrobølgeovn, i ca 10 minutter. Det vil myke fra # 8217; varm og fuktig luft du har fanget alle & # 8217;.
 • Hvis du har 5-10 minutter

  Hvis du vil ytterligere akselerere mykningsprosessen, kan du prøve noen metoder for å øke overflaten av smøret. Så la smørstøtten på romtemperatur i 5-10 minutter.

  Noen av disse metodene inkluderer:

  • Rist en bake av kaldt smør med store hull i en rike
  • Hakk det kalde smøret i kuber
  • Setter smørdeigen mellom to stykker oleatepapir og med en rullende pin for å flate det som om det var en kake tart

  Raske oppvarmingsmetoder

  Til slutt, hvis du vil bruke andre oppvarmingsmetoder, kan du prøve å bruke mikrobølgeovn eller en dobbel kjele.

  Mikrobølgeovn, den kalde staven i 3-4 sekunder om gangen, og slå den på den ene siden hver gang til den når 12-16 sekunder. Husk at hver mikrobølgeovn er annerledes, og denne metoden kan ikke alltid være i en jevn konsistens.

  Alternativt varmes det en pott d’vann over middels varme og legg en bolle over pannen for å dekke åpningen. Sett det kalde smøret i bollen og la den myke fra damp og varme. Fjern det før det løses.

  Denne metoden kan ta lengre tid enn # 8217; ved hjelp av en mikrobølgeovn, men det gir deg mer kontroll.

  Bunnlinjen

  Smør er en veldig vanlig ingrediens, og mange oppskrifter av bakervarer krever at det er myknet før … Jeg bruker for å sikre at du får den ønskede konsistensen. Myknet smør har en konsistens mellom brus og væske.

  Den mest pålitelige metoden for å myke smøret er å la det hvile ved romtemperatur til den myker.

  Du kan imidlertid prøve noen raskere metoder, for eksempel gitteret eller varme den til en bain-marie eller damp av # 8217; vann oppvarmet i mikrobølgeovn.