Hvordan lindre utgitt gass alle & ibs

Få lettelse fra IBS-gass

L’IBS kan forårsake smerte Alle’Abdomen, forstoppelse, diaré og hevelse. Gass kan også følge med denne irriterende sykdommen. Noen IBS-behandlinger kan til og med bli verre gassen din. Heldigvis er det noen skritt som du kan påta seg for å bekjempe gassiness.

Benk-Top Drugs

Legemidlene du kan kjøpe i apotek for gass inkluderer ingredienser som simetisk, alfa-galaktosidase og kull. Disse kan bidra til å lindre små gassangrep og kan være av noe verktøy. Disse har minimal bivirkninger og er billige. Det er verdt å prøve disse stoffene å se om de gir deg lettelse.

Endre dietten din

Uansett hva du kan forårsake IBS, spis visse matvarer som ofte forverres gassen. Prøv å holde en matdagbok og merk symptomene som plakater etter hvert måltid. Dette kan hjelpe deg med å identifisere hvilken mat som gir deg gass.

Det er kjent at litt mat forårsaker gass. Den største skyldige er høye innholdsmat av matfibre. Dette inkluderer bønner, hele korn og frukt og grønnsaker. L’dobbeltkantet våpen er at fiber kan også bidra til å lindre forstoppelse.

Hvis du tenker på å øke fiberinntaket for å lindre forstoppelse, bør du vurdere å ta et supplement og legge det sakte til kostholdet ditt. Ekstra fiber forårsaker vanligvis mindre gass enn fiberen som tar gjennom dietten. Pass på at du snakker først med legen din og ta ditt tillegg med rikelig med vann.

Andre mindre kjente kriminelle forfattere kan omfatte:

  • Laktose (tilstede i meieriprodukter)
  • Gluten (nåtid i hvete og byggprodukter)
  • Søtningsmidler som fruktose eller sorbitol
  • Kullsyreholdige drikker

Ikke alle disse matvarene kan påvirke deg. Men søtningsmidler kan også forårsake gasser i mennesker uten IBS. Spis for fort og drikke Kullsyreholdige drikker kan få deg til å ta ekstra luft i fordøyelseskanalen og er mer sannsynlig å forårsake symptomet.

Alternativer

Rådfør deg alltid med legen din før du prøver noen form for integrator eller alternativ medisin. L’Peppermyntolje er en Gress som lenge har vært brukt til å bekjempe fordøyelsesproblemer. Prøv å nippe til en kopp mintete når gassen forstyrrer deg, men vet at det også kan forårsake mageforbrenning.

Noen ganger stresset forverres symptomene på ibs og kan også være en av årsakene til forstyrrelsen. Enhver behandling som reduserer stress, kan bidra til å redusere symptomene. Prøv yoga, meditasjon, # 8217; akupunktur eller til og med hypnosen ved hjelp av kvalifiserte fagfolk.

Probiotika

Bakteriene som normalt bor i # 8217; tarmene og hjelper deg med å utdype maten du spiser kalles spisesteder eller normale mikroflora organismer. En mangel på disse bakteriene i fordøyelseskanalen kan være en del av årsaken til IBS.

Probiotika for behandling av IBS er bakterier som forbrukes og mener at helse forbedres. Det antas at i # 8217; tarmennes probiotika bidrar til å gjenopprette balansen i en mikroflora & # 8220; god & # 8221; det er normalt. De American College of Gastroenterology Anbefaler å spise mat med probiotika for å redusere hevelse og gass. Du kan få en god dose probiotika i yoghurt med liv og aktive avlinger. Hvis å spise yoghurt er ineffektiv, snakk med legen din om et probiotisk supplement og hvor mye du bør ta det hver dag.