Hvordan lage lavendelte te

Etter en lang og hard dag kan du bli fristet til å ta et glass vin.

Mens det er bevis på at et glass rødvin er god, C’er en blomst som du kan dyrke i hagen din, som kan hjelpe deg med å roe nervene dine og sette tankene dine, alt uten bakrus.

Lavendel, eller Lavandula Angustifolia, er en av de vanligste blomstene og essensielle oljer som brukes i aromaterapi for sine avslappende egenskaper. Det blir ofte annonsert for sine beroligende effekter på sinnet, spesielt hvis det brukes som hjelp til å sove. Noen undersøkelser har oppdaget at det er nyttig for å hjelpe folk som hviler i søvn, de trenger så mye. Kokkene bruker ofte lavendel honning eller bruker kronbladene til garniske salater.

Selv om L’Lavendel ekstrakt kan selges som helse supplement i USA, er det ikke godkjent for behandling av en bestemt tilstand. I Tyskland selges ekstraktet med navnet Lasea og er godkjent for å behandle … Angst og forbedre søvn.

Forbered det alene

Del på Pinterest

Den vanligste måten Lavendel er konsumert på, er å forberede te fra hennes knopper. Forbered lavendelpærer i te Hjelper med å frigjøre oljer og parfymer.

Hvordan gjøre det:

Forbered din lavendelte te er ganske enkelt:

 • Kok 8 gram. D’vann.
 • Sett 4 ts. av friske lavendelknopper i en teball eller en pose.
 • Sett te ballen og # 8217; vann i te krus.
 • Gå i infusjon i 10 minutter.
 • Ha det gøy!
 • Prøv å dyrke litt og forberede en kopp før du går i dvale for å sove godt.

  De mange lavendeltalene

  Sekund Nasjonale institutter av helse (NIH), Lavendel kan lindre en rekke mentale og psykologiske problemer, inkludert angst, depresjon og søvnløshet. Søket viser at drikking av lavendel oljebasert forberedt kan forbedre rastløsheten forårsaket av # 8217;. Kan også behandle Vanlige fordøyelsesproblemer som magesmerter. Det er imidlertid ikke en hovedterapi godkjent for noen av disse forholdene og bør ikke erstatte legemidlene som er foreskrevet av en lege.

  Det er også noen tester som lavendel kan håndtere fascinatene, tilstanden til håravfall alopeciaog kan brukes på et bad for å behandle sirkulasjonsforstyrrelser.

  Mer informasjon om potensielle bruksområder av’Lavendel ekstrakt »

  Hvem bør unngå lavendel

  NIH advarer om hans bruk i gravide kvinner & # 8211; på grunn av mangel på bevis på hans sikkerhet for fosteret & # 8211; og i prepuberale gutter.

  En studie De fant at noen gutter som brukte lavendel utviklet gynekomasti eller forstørret brystvev. Når de gutta sluttet å konsumere lavendel, har tilstanden forsvunnet.

  Videre bør folk som har allergier, spesielt pollen, unngå lavendel, da det kan utløse en allergisk reaksjon.

  Bivirkningene av å drikke lavendelte kan inneholde forstoppelse, hodepine og økning i appetitten.