15 SKUSTE VEGAN PROTEIN BARS

Hvis du kjøper noe via en lenke på denne siden, kan vi tjene en liten provisjon. Hvordan virker det.

Når du har liten tid, kan proteinfingre være en rask og praktisk matbit for å holde deg unna måltider.

Men for å finne veganske proteinbarer kan det være vanskelig, siden de fleste produkter på markedet inkluderer ingredienser som myseprotein, honning og melk.

De fleste proteinbjelker er også rike på tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og kunstige ingredienser, som kan kansellere mange av de potensielle fordelene for helsen til barer.

Imidlertid er mange veganske proteinbjelker rik på næringsstoffer tilgjengelige, samt flere oppskrifter som du kan bruke til å lage en av deg.

Her er 15 sunne veganske proteinbarer.

Del på Pinterest

1. Vega 20g proteinfinger

Tilgjengelig i smaken av sjokolade peanøtter og saltet karamell, inneholder disse proteinbjelkene 20 gram vegetabilsk protein per del.

Hver Vega 20g proteinfinger Den inneholder også 290 kalorier og 4 gram fibre, noe som kan bidra til å forbedre blodsukkerkontrollen og helsen til / helsemessige system (# 8217; fordøyelsessystemet (1).

Øk L’Fiberinntaket kan også bidra til å stabilisere blodsukkernivået, redusere blodtrykket og holde kolesterolnivåene under kontroll (1).

2. Evo finger hamp ananas mandler frukt og nøtter

Disse veganske barene er laget med hamp protein, som er en god kilde til omega-3 fettsyrer.

I tillegg til å lindre betennelsen, kan omega-3 fettsyrer bidra til å fremme hjernens funksjon, hjertehelse og # 8217; immunitet (2).

Hver Evo hamp inneholder 205 kalorier, sammen med 8 gram protein, 4 gram fibre og flere viktige næringsstoffer, inkludert fosfor, mangan, vitamin E og magnesium.

3. Easy HomeMade Vegan Protein Bars

Med bare fire enkle ingredienser, disse Hjemmelaget protein fingre er en’utmerket alternativ for kokker i de første våpen og gourmeter.

Videre, i motsetning til mange pre-pakkede proteinbjelker, inneholder de bare heltalls matredienser og er fri for tilsetningsstoffer, konserveringsmidler og kunstige aromaer.

Selv om næringsverdien kan variere basert på de spesifikke produktene som brukes, inneholder hver del ca 215 kalorier, 2.5 gram fibre og nesten 11 gram protein.

4. Laughed Bar

Laughed barer De er laget ved hjelp av erter isolerte proteiner og har 3 gram fibre og 15 gram protein per del.

De inneholder også bare fire viktige ingredienser, noe som gjør dem til en «8217; utmerket alternativ for de som prøver å begrense forbruket av sukkeralkoholer eller konserveringsmidler.

De er også en god kilde til kalium, et viktig næringsstoff som kan bidra til å støtte hjertesykdom, håndtere blodsukkernivå og beskytte mot tap av beinvev og nyrestein (3).

5. Gomacro Macrobar

Med 270 kalorier, 2 gram fibre og 12 gram protein, Gomacro Macrobar Det er et populært produkt laget med spiret integrert risprotein.

De integrerte risproteinene er en god kilde til essensielle aminosyrer, som er en type aminosyre som ikke kan syntetiseres av # 8217; organismen og må oppnås fra matkilder4).

Dessuten er det rik på forgrenede aminosyrer, som kan bidra til å fremme muskeløkning og redusere muskelskade etter trening (5, 6).

6. Sjokoladeproteinbar uten matlaging

Bowman verktøy for å analysere følgende finish: Hjemmelaget sjokoladeproteinfingre er næringsstoffer, lett å forberede og ganske overbærende for å tilfredsstille nesten alle de grådige.

De er laget med bare noen få enkle ingredienser, inkludert bananer. Denne populære frukten bidrar til å forbedre konsistensen ved å øke fiber, vitamin C og kaliuminnhold (7).

Hver del inneholder mindre enn 200 kalorier og 20 gram karbohydrater, pluss 12.5 gram protein og nesten 2 gram fibre.

7. 22-dagers økologisk proteinfinger

Disse smakfulle proteinbjelkene er tilgjengelige i forskjellige smaker, inkludert stort peanøttsmør, sjokoladebrun, jordnøtt smør sjokoladedråper og saltet karamell.

Sammenlignet med andre proteinbarer, 22 dager med ernæring Fingrene er relativt lave i kalorier, men med høyt innhold av protein og fibre, med 160 kalorier, 9 gram fibre og 15 gram protein pakket i hver porsjon.

Dessuten er de en god kilde til jern, en næringsrik mangler ofte i vegansk dietter. Iron spiller en nøkkelrolle i produksjonen av sunne røde blodlegemer (8, 9).

8. Ingen protein ku finger

Rik på proteiner og fibre, disse energirike proteinbjelkene er en utmerket lagt til en komplett slanking diett.

Det tilbyr sine kunder, enten det er naturlige eller juridiske personer, et lag som er spesialisert på baneområdet uaktsomhet, i stand til å gi konkret råd og bistand i saker, i saker som: Ingen ku Proteinbjelker inneholder 19 gramfibre, 20 gram protein, 1 gram sukker og bare 190 kalorier per porsjon.

Det har blitt vist at proteiner bidrar til å redusere grille nivåer, et hormon som er ansvarlig for å stimulere følelser av sult (10).

I mellomtiden beveger fiberen seg veldig sakte gjennom fordøyelseskanalen, noe som bidrar til å redusere appetitten og fremme fylde følelser for å forbedre vekttapet (11, 12).

9. Aloha Organic Protein Finger

Disse proteinbjelkene er veganer, glutenfrie og organiske. Dessuten er de laget med en blanding av gresskarfrø og integrert risprotein.

I tillegg til å gi 14 gram protein og 13 gram delfibre, Aloha proteinbarer De er relativt rike på sunne monoumettede fettsyrer for hjertet.

Monounsettede fettsyrer kan bidra til å øke HDL-kolesterolet (bra) og redusere blodsukker og triglyseridnivåer i de med type 2 diabetes (1. 3).

10. Protein Biscuit Bars

Disse hjemmelaget Protein Biscuit Bars De er laget ved å kombinere vaniljeekstrakt, pulverisert protein, sirup d’Maple og cashew smør, sammen med noen andre enkle ingredienser.

De inneholder også mel d’havre, som er en god kilde til Beta Glucano.

Beta Glucano er en forbindelse som kan bidra til å redusere kolesterolnivået, noe som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom (14, 15).

En typisk del av disse smakfulle proteinbjelkene gir ca 230 kalorier, 7.5 gram protein og 3.5 gram fiber.

11. GLO RAW REV Protein Finger

I tillegg til å gi 11 gram protein og 13 gram fibre, Rå rev glo Stengene er lave i tilsatt sukker og inneholder bare 3 gram per porsjon.

Overdreven sukkerforbruk kan ikke bare bidra til vektøkningen, men også skade hjertes helse, blodsukkernivå og leverfunksjon (16).

Disse smakfulle proteinfingrene er naturlig søtet med ingredienser som Monk-fruktekstrakt og mørk sjokolade og laget av en blanding av næringsrike ingredienser, inkludert chiafrø, linfrø og hamp protein.

12. Pegan tynn proteinfinger

Denne proteinfingeren er rik på fibre og inneholder bare 1 gram netto karbohydrater, noe som gjør det til en’utmerket valg for de som følger et lavt karbohydrat eller ketogen diett.

Pegan tynn Proteinbjelker er også rike på prebiotiske fibre, en type fiber som bidrar til å mate gunstige bakterier i # 8217; tarmen (17).

Forskning tyder på at helsen til denne bakterien, også kjent som intestinal mikrobiom, kan bidra til å regulere immunfunksjonen, helsen til italestativ system, kreftvekst og # 8217; betennelse (18).

Hver bar inneholder 170 kalorier, 20 gram protein og 27 gram fibre.

1. 3. AMRIFIED PROTEIN BARS

Med en liste over ingredienser full av kjente matvarer i stedet for kjemikalier og tilsetningsstoffer, Amrita barer De er et godt alternativ for helse-oppmerksomme forbrukere.

For tiden tilbyr de syv forskjellige smaker laget av ingredienser som datoer, integrert risproteiner, solsikkefrø, revet kokosnøtt og chiafrø.

Hver porsjon gir ca. 15 gram protein, 4-6 gram fibre og ca 220 kalorier.

14. Sunn Matcha Protein Bars

Bowman verktøy for å analysere følgende finish: Hjemmelaget proteinfingre fra lyse farger er i like deilige og næringsrike deler.

En del inneholder 150 kalorier, 14 gram protein og 3 gram fibre, noe som gjør dem til en «8217; utmerket alternativ for en matbit uten skyld.

De er også utstyrt med Matcha, en konsentrert grønn teform som har vist seg å øke fettforbrenningen, forbedre hjernens funksjon og støtte hjertehelse (19, 20, 21).

15. Lola probiotisk bar

I tillegg til å gi 12 gram proteiner, 6 gram fibre og bare 200 kalorier, hver Lola probiotisk bar Det akkumuleres i en milliard enheter som danner kolonier (CFU) av probiotika.

Probiotika er en type gunstige bakterier assosiert med en lang liste over helsemessige fordeler, inkludert en bedre regelmessighet og helse i / 8217; fordøyelsessystemet (22).

Videre kan probiotika bidra til å forebygge sykdommer, takket være deres evne til å bekjempe betennelsen og øke immuniteten (23).

Bunnlinjen

Mange sunne veganske proteinbjelker er tilgjengelige.

Du kan finne en rekke lokale eller online supermarked, eller prøv å forberede mye i komforten på kjøkkenet ditt.

I tillegg til å gi en god dose protein i hver del, tilbyr mange av disse proteinbjelkene fibre, sunne fettstoffer og en myriade av andre næringsrike ingredienser.