Hvordan lage en parallell parallell plan som er til fordel for alle

En skilsmisse eller separasjon er en måte å avslutte et giftig og negativt forhold til. Men pause stopper ikke alltid behovet for et visst kommunikasjonsnivå, spesielt hvis du har barn sammen.

Barn trenger forhold til foreldrene sine. Så når ekteskapet eller sameksistensen av foreldrene slutter, kan de gå frem og tilbake blant husene.

Men vi er ærlige: Selv om barn kan tilbringe kvalitetstid med mor og pappa, konstant kommunikasjon og # 8217; vanlig ansikt til ansiktsinteraksjon med en tidligere kan være for mange til å administrere.

Hvis det er mye smerte, sinne, smerte og vrede mellom to personer, ser hverandre kan åpne gamle sår og forårsake konflikter. Hvis du er i denne situasjonen, kan du prøve en strategi som heter Parallel Parallellity for å holde situasjonen vennlig, eller i det minste tolerable.

COS’er parallell parallellitet?

Når et forhold slutter i dårlige forhold, sinne og # 8217; antipati av et par forsvinner ikke automatisk med den delte adressen. Disse følelsene kan fortsette for en bit & # 8216;. Og i så fall kan hvert møte ende opp i et skrik eller skrik, noen ganger foran barna.

Parallell parallellitet I fiendtlige situasjoner minimerer mengden interaksjon mellom deg og din ex. Og med mindre samhandling, er det mindre sannsynlig å bli nervøs med hverandre og strid i tilstedeværelsen av barna dine.

Denne tilnærmingen tillater de to voksne å bryte seg bort fra # 8217; en fra # 8217; andre og deretter velge alene hvordan de skal være foreldre når barn er under deres omsorg.

Denne typen avtale kan være spesielt nødvendig når det er en historie med psykiske helseproblemer som borderline narcissisme eller personlighet, hvor et hjertelig forhold er umulig, fordi en eller begge foreldre nekter å være rimelig eller samarbeidende.

Hvordan parallell foreldre er forskjellig fra medforeldre?

Parallell parallellisme er ikke det samme som medforeldre. Med medforeldre har du to foreldre som er vennlige med hverandre, i hvert fall på overflaten. Selv om deres forhold ikke har jobbet, er de i stand til å møte og vokse sine barn i et sunt miljø.

Dette betyr ikke at selv disse foreldrene ikke har negative følelser # 8217; en mot l’andre. Men jeg er i stand til å legge til side disse problemene. Løse problemene sammen og er i stand til å bli i samme rom uten å kjempe. De kan delta sammen med skolemøter og barns aktiviteter. De kunne til og med organisere vanlige parter for barn.

Med parallell parallellitet er alt separat. Disse foreldrene deltar ikke sammen med ekstracurricular aktiviteter, avtaler av legen eller skolemøtene. Kommunikasjon er redusert til et minimum og oppstår bare når det er nødvendig.

Hvis du kommer ut av et forhold med en narcissist eller en følelsesmessig voldelig partner, er parallell parallellitet sannsynligvis et mye sunnere valg enn medforeldre. Ikke la noen dømmekraft fortelle deg det motsatte hvis du vet at det er slik.

Hva er fordelene med parallell parallellitet?

Noen kan motsette seg at parallell parallellitet ikke utnytter et barn eller skaper flere understrekninger for barn fordi det ikke oppmuntrer til et godt forhold mellom foreldrene.

Virkeligheten er at parallell parallellitet kan være nyttig fordi det forhindrer konflikter foran barn. Denne strategien, men unik kan virke, kan være i beste interesse for hele familien din.

De små kan føle seg tryggere og beskyttede. Og denne stilen kan hjelpe dem med å møte en skilsmisse eller separasjon. Det kan også være en lansering trampoline for en’mulig med foreldre, selv om ikke stresset for å komme dit hvis det ikke vil være mulig.

Vi vet alle at følelsene løper høyt umiddelbart etter en pause. Så det er lettere for foreldrene å miste rolige L’en med den andre. Med tidenes passasje kan imidlertid parallelle parallellitet tillate at sår å helbrede og vifte seg for å forsvinne. På dette tidspunktet kan du kanskje gjenoppta kommunikasjon uten å kjempe.

Forslag til å skape en parallell parallell plan

En medforeldreplan kan tillate en viss fleksibilitet, men et parallelt parallelt piano er enkelt og presist for å unngå så mye som mulig kommunikasjon mellom foreldrene.

For å unngå problemer, vurder muligheten for å kontakte Family Court for å gjøre alle avtaler offiserer.

Trinn 1: Bestem hvordan tiden du siterer med barn

Dette innebærer spesielt å indikere i hvilke dager barna dine vil bli hos en forelder og på hvilke dager vil de bli hos den andre. Du kan også inkludere detaljer om hvor du vil tilbringe ferien, helligdager og til og med fødselsdager.

Trinn 2: Bestem begynnelsen og tiden på slutten av hvert besøk

Derfor er det ingen misforståelser eller forvirring, en parallell parallellplan bør også inkludere tilbaketrekkingstider og respons spesifikt for hver forelder. For eksempel kan mor starte barn på søndag kveld på 7: 7 opp til 8217; fredag ​​og pappa skoleoppgivelse kan få dem til å starte etter skolen på fredag ​​til xnumx: xnumx på søndag.

Trinn 3: Opprett stillingen for uttak og redelivery

L’Målet er å begrense kommunikasjonen mellom foreldrene. Velg deretter et leveringssted og nøytral tilbaketrekking. Det kan være en parkeringsplass mellom de to husene hvor barn kan bevege seg raskt fra en’auto alle & # 8217;.

Avhengig av nivået på fiendtlighet, kan du også bestemme at noen andre beveger barna mellom husene, kanskje en nøytral slektning eller en venn.

Trinn 4: Diskuter hvordan du styrer avbestillinger

Avbestillinger vil oppstå, skisserer deretter en plan for å håndtere disse situasjonene. Klart forklarer om en forelder kan gjenopprette sin tid. I dette tilfellet skal planen skissere når jeg er i stand til å gjøre det.

For eksempel kan foreldrene motta en dag i løpet av uken eller tilbringe en ferie eller en ekstra ferie med barnet.

Trinn 5: Lag en plan for å administrere tvister

Når en parallell parallell plan fungerer, reduseres kontroverser til et minimum. Men ingen plan er perfekt, spesielt når en forelder er vanskelig.

Hvis du forventer problemer, spør retten om å utnevne en mediator (noen ganger referert til som en foreldre koordinator). I stedet for å argumentere frem og tilbake, kan du planlegge et møte med megleren for å løse konflikten.

L & # 8217;

Parallell parallellitet kan være en utmerket måte å beskytte barn på og beskytte dem mot kamp og endeløse fiendtligheter. Denne strategien anbefales generelt når foreldrene ikke klarer å samhandle amicably.

Og samtidig som de oppmuntrer til separasjon, gir den også en kjøleperiode hvor foreldrene kan overvinne sinne og smerte, og forhåpentligvis utvikler et sunt medforeldreforhold.

For å be om hjelp av en parallell parallell avtale, snakker han med en advokat for hans barnas forvaring. Og ikke glem å la noen venner lære om hva du passerer: Støtten er alt under vanskelige øyeblikk som skilsmisse og separasjon.