Hvordan fjerne kylling arr hos voksne og barn

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Siden det er så smittsomt, har nesten alle voksne i USA over en viss alder hatt kingen. Etter at vaksinen er blitt tilgjengelig, har infeksjonshastighetene redusert mer enn 90 prosent. I dag er varicella sjelden blant barn. Mange voksne har fortsatt minner om deres vannkopper, som arr.

Overdreven riper av vesikler av vannkopper kan forårsake skade. Når huden din er skadet av en dyp skade, produserer kroppen din et tykkere stoff i huden for å reparere den. Dette er kjent som arrvev.

L’Betennelse i huden, som er vanlig med vannkopper, kan føre til arr med et flush utseende. Mange mennesker vil falme eller fjerne disse arrene, spesielt når de er på ansiktet.

Fortsett å lese for å lære om noen av behandlingsalternativene du har for varicella arr.

Naturlige behandlinger for arr

Vitamin E

Vitamin E har lenge vært ansett som et gyldig verktøy i behandlingen av arr. Dessverre kan disse uttalelsene bli overvurdert. De fleste av studiene vis at det ikke har noen signifikant effekt. De American Academy of Dermatology Faktisk anbefaler det folk å ikke bruke vitamin og arr, da det potensielt kan forringe utseendet;.

Aloe vera

L’Aloe Vera har blitt mye testet i behandlingen av brannskader. Selv om den har en fil Bevist ferdighet For å redusere hudtemperaturen (nyttig i brennhelbredelse), viser den ingen effekt på arr.

Kakao smør

Kakao smør er et kremfarget vegetabilsk fett avledet fra kakao bønne. Den glatte og fløyelske konsistensen og dens evne til å smelte når den påføres huden, gjør den til en felles ingrediens i fuktighetsgivende kremer. Selv om den inneholder antioksidanter og effektivt kan fukte huden, er det lite sannsynlig å redusere utseendet på arr.

TIL Stort klinisk studio Han oppdaget at kakaosmør ikke var bedre enn en placebo krem ​​i å redusere strekkmerker i gravide kvinner.

Canine Rose Oil

Cinorrodes essensielle oljer har en stor terapeutisk verdi på grunn av deres antioksidant effekter og fytokjemisk sammensetning. Disse fytokjemikaliene inkluderer askorbinsyre og fettsyrer.

Forskning tyder på Le’Anvendelse av hundens roseolje på et nylig arr to ganger om dagen i 12 uker kan forbedre det endelige utseendet.

Benkbehandlinger for arr

Retinol kremer

Retinol, som er et kraftig derivat av vitamin A, er klinisk testet for å øke kollagenproduksjonen. I en studere Undersøkelse av de kombinerte effektene av retinol og # 8217; glykolsyre på akne arr, bemerket forskerne at mer enn 90 prosent Deltakerne så forbedringer.

Påfør en retinolkrem på arret hver kveld før sengetid for å stimulere kollagen i A’alvorlig manglende område. Hvis du finner det for irriterende, kan du starte med et program for alternative dager. Denne ROC Anti-Wrinkle Cream inkluderer både retinol og glykolsyre.

skrubbe

Exfolienien fjerner de gamle hudcellene, og gir plass til en yngre hud og fra # 8217; bedre utseende. Exforger et arr kan bidra til å fjerne pigmentert eller grov hud. Det finnes to typer eksfoliering: mekanisk og kjemi.

Mekaniske eksfoliatorer inkluderer scrubs for ansikt og kropp, børster og andre verktøy. Bruk dem direkte på arret, med en sirkulær bevegelse, hver tredje dag.

Kjemiske eksfoliatorer er lotioner som gir en liten kjemisk reaksjon for å fjerne det øvre laget av huden. Påfør direkte på arret hver gang den er angitt av instruksjonene.

Kremer for å fjerne arr

Kremer for fjerning av benk arr (OTC) inneholder ulike kombinasjoner av ingredienser som er utformet for å forhindre arr eller redusere utseendet deres;. Selv om det er få kliniske studier, finner mange mennesker dem nyttige.

Produktet du velger, vil være basert på hvordan nytt arr er. Dai A’se på dette av Mederma, designet for å behandle gamle og nye arr.

Profesjonelle behandlinger for arr

Overlevering og eksisjon av knyttneve

Scars EXCIESTIONS er A’alternativet når alle andre arr fjerningsteknikker har mislyktes. Mens du er under anestesi, bruker legen din en skalpell eller et slag for å kirurgisk fjerne arrvevet. Da vil de gjenopprette området. Denne behandlingen er mer egnet for dype arr, buttered og hul. Du vil også kunne bytte et tegn på butteratura som ligner på en krater med en ny lineær arr, muligens forbedret estetisk. Imidlertid vil dette aret også være permanent.

fyllstoffer

De myke vevsfyllene kan brukes til å gjenopprette form til deprimerte eller hule arr. Myke vevsfyllstoffer, som L’Hyaluronsyre og fett, kan injiseres direkte i arret for å redusere utseendet;. Disse behandlingene er midlertidige og varer omtrent seks måneder.

mikronedling

Micronedling er en relativt ny prosedyre som bruker et rullende pinformet instrument dekket med svært små nåler. Etter å ha brukt en ansiktsbedøvelse, roterer legen verktøyet frem og tilbake med betydelig trykk. Det vil være en minimumsblødning.

Micronedling stimulerer kollagen produksjon og gir huden et mer glatt utseende. Du må kanskje gjenta prosedyren flere ganger. De vil passere noen måneder før resultatene begynner å vises.

microdermabrasion

Microdermabrasion er en prosess som bruker en rask rotasjonsbørste for å glatte det øvre laget av huden. Det er mer overfladisk enn dermabrasion, som penetrerer dypere inn i stoffet, slik at restrukturering av huden. Begge behandlingene er svært effektive mot arr. Dermabrasion kan helt fjerne overflate arr og betydelig forbedre L’utseende av dype arr.

Kjemisk peeling

Kjemisk peeling er A’annen teknikk for å gjenoppstå det ytre laget av huden. L’høy effektsyre sprer seg på huden, fjerner det ytre laget og forbedrer utseendet på dype arr.

En lett peeling kan utføres raskt i legenes studio uten døde tider. En middels peeling kan også utføres i legenes studie, men flere uker kan være nødvendig for å helbrede. Dyp kjemisk peeling er mer alvorlige prosedyrer, som ofte krever anestesi og måneder med inaktivitet.

For å se forbedringer i arrene dine, kan det hende du trenger en lett peeling per uke i flere uker på rad. Middels skinn bør være ytterligere fordelt.

Du kan også velge å lage en kjemisk peeling hjemme, selv om du ikke har de samme resultatene som en profesjonell peeling. Sjekk ut vår guide for å lage kjemisk peeling hjemme.

Kutan kobling

En kutan graft er en prosedyre som typisk reservert for alvorlige og omfattende arr, slik som de fra brenner, kirurgiske inngrep eller annet traumer. Men hudtransplantater kan også brukes til å forbedre L’utseende av omfattende ansikts arr. En hudtransplantat innebærer å fjerne giverhuden fra en en annen del av kroppen og dens transplantasjon på arrstedet.

Laser resurfacing

Laserterapi er en av de mest brukte profesjonelle arrbehandlingene. Det kan redusere utseendet på gamle arr, forbedre arrene fra kikærter hul og redusere fargen på arrene. Det finnes forskjellige typer laser resurfacing, inkludert ablativ og ikke-ablativ, med den første litt mer invasive enn den andre.

Laserbehandlinger kan utføres i et poliklinisk regime og krever vanligvis ikke sedering. Legen vil anvende en aktuell lokalbedøvelse før du administrerer lysterapi. Prosedyren kan vare 15 minutter til 2 timer.

Hvordan forebygge kylling arr

Hvis du eller ditt barn du for øyeblikket har kylling, er det flere ting du kan gjøre for å forhindre dannelsen av arr, inkludert følgende:

Selvfølgelig er den beste måten å forhindre kylling arr for å unngå varicella infeksjon. Vaksinere barn fra vannkoppen og eldre fra ilden av Sant’Antonio, som er forårsaket av det samme viruset.

L & # 8217;

Du kan finne deg som ønsker å eliminere varicella-arret utseendet, spesielt når de er på ansiktet ditt. Heldigvis er mange behandlingsalternativer tilgjengelige. Du kan starte med benkbehandlinger eller gå direkte fra en hudlege. Dermatologer har mye erfaring med arr og kan gi deg råd om din # 8217; beste alternativet for din situasjon.

Husk imidlertid at du er sannsynlig at arrene dine er tydeligere for deg, og andre kanskje ikke ser dem.