Hvordan disse 10 berømte kostholdet og treningsguruene døde

Det var verdt det?

Som forbrukere av popkultur, er det enkelt å følge Dietter og kjendis trender I stedet for å dedikere oss til en uregelmessig og personlig diett. Stilfulle dietter har det navnet på en grunn: de er her, de mislykkes og blir igjen. I motsetning til overgangsdyrstrender er det noen diettstrategier testet over tid som fungerer mer som en livsstil som en flyktig måte å spise eller trene på.

Noen mennesker gjennom historien har gjort arbeidet i sitt liv for å erobre kropp og sinn gjennom øvelsen og fysisk form. Støtte deres metode for å spise eller trene over mange år. Fra # 8217, avstå fra karbohydrater til 80 miles kjører hver uke Krevende junk foods lastet med sukker, kosthold og treningseksperter i følgende presentasjon nådde Gurus status på en rekke måter. Spørsmålet som ber om et svar er: det var verdt det? Leter du etter mat eller avvisning av bearbeidede matvarer, kan hjelpe deg med å leve et lengre og sunnere liv?

Alle disse guruene trodde at deres metode for sunt liv var det beste. Når det gjelder bidrag til lang levetid, vil du imidlertid se at noen av følgende livsstil synes å ha jobbet bedre enn andre.

Adelle Davis

Daisie Adelle Davis, født i februar 1904, støttet overbevisningen om at maten forvandlet er skadelig for helsen vår. Ikke l’Vi lyttet til: mer enn halvparten Det amerikanske dietten består for tiden av & # 8220; Ultra-forseggjort matvarer & # 8221;. Hans ernæringsmessige ideer, som å spise 100% fullbrød og korn i tillegg til å spise lever minst en gang i uken, dukket opp i forskjellige bøker fra årene og # 8216; 1950 til 8217; Start av årene og # 8216; 1970. Han støttet også den riktige balansen mellom kalium og natrium og oppfordret oss til å konsumere store mengder kolin. I 1974, All’alder av 70, davis døde av flere myelom, en uhelbredelig form for blodkreft med årsaker ikke klart.

Euell Gibbons

Du kan huske Euell Gibbons fra en 1974-mrape-nøtterannonseringssted der det sa maisen & # 8220; minner meg om Wild Hickory Nuts & # 8221;. Før du kommer til berømmelsen ved å skrive bøker om foraging, hadde Gibbons jobbet som Cowboy, Union Flyer, Boat Builder, Surveyor, Mercantile Sailor og, senere profesjonell Beachcomber. Ofte ikke transporterer solid mat og jakt eller fiskeredeksler, gir Gibbons med å finne og forbruke vill grønnsaker, valnøtter, honning og frø. Hans bøker gir oppskrifter for gryteretter, muffins, salater og mer, alle med ingredienser som er i naturen. Han døde i 1975 All & # 8217;.

Gypsy støvler

Du er en ivrig tilhenger av en yoga livsstil? I så fall kan du takke Robert Bootzin. Navngitt kjærlig Gypsy Boots, bootzin forlatt videregående skole i 1933 for å bo i California med en båndbredde av skjegg og bekymringsløse følgesvenner. Til slutt ble de kjent som naturguttene. Hans nære slips med natur, fitness og # 8217; maten har åpnet veien til sunn og meditative livsstil som mange av oss kjenner og elsker i dag. Bootzin var en streng vegetarian, han hadde aldri konsumert kjøtt mens han også hang opp fra alkohol og tobakk. Det var pioner i & # 8220; støvler barer & # 8221; Helt naturlig, organisk og uten sukker som høres ut som noe du kan finne fra hele maten i dag. De ble laget med medjool datoer, kyolic hvitløk, spirulina og hvete gress. Mens årsaken til hans død til den ærverdige alderen på 89 i 2004 ikke er dokumentert, er en ting sikkert: «Ingen panikk, passerer til organisk; Sett deg i Commibuted med Gypsy Boots «er et slagord som mennesker og planeten kan like dra nytte av følgende.

Jack Lalanne

Med uoffisielle titler som & # 8220; fitness gudfar & # 8221; og & # 8220; første fitness superhelte & # 8221; ikke c’Det er måte å nekte at Jack Lalanne visste noe eller to på’trening og # 8217;. Født i september 1914 åpnet Lalanne et av de første amerikanske treningsstudioene basert på Fitness ALL’Alder 21. Han oppfunnet mange treningsmaskiner som er vanlige i treningsstudioer i dag (for eksempel skiveanlegg og maskiner for ben, benforlengelse), og støttet både kvinner og eldre for å begynne å trene.

Lalanne personlige kosthold varierte fra tre daglige måltider basert på kjøtt, grønnsaker og frukt til en rednings livsstil og til og med vegetarisme. Unngått all kunstig og bearbeidet mat, så vel som kaffe. Han spiste også mange egg og regelmessig integrert hans diett med vitaminer. Hans diett og treningsregimet hadde en ubestridelig suksess: på 54, Lalanne slo den 21.00, da 21 år gammel Arnold Schwarzenegger i en konkurranse om fysiske øvelser. Han opplevde også opptil 96 år, dør av respiratorisk svikt på grunn av lungebetennelse i 2011. Hvis du er på utkikk etter en oppskrift på lang levetid inspirert av Guru, kan Lalanne-planen være for deg.

Jerome Irving Rodale

L’Original Supporter av moderne økologisk mat, Jerome Irving Rodale var virkelig en overbeviset supporter av’bærekraftig landbruk og # 8217; økologisk landbruk. Faktisk er det sagt at Rodale har bidratt til å lage & # 8220; organisk & # 8221; Den omfattende brukte og populære begrepet som er i dag. Født i # 8217; August 1898 hadde Rodale et hjerteinfarkt alle & # 8217;. Før han gjennomgår hans hjerteinfarkt, hadde Rodale proklamert at han aldri hadde følt seg bedre i sitt liv og sa: «De er så sunne at i går falt de fra en lang trapp og jeg lo til enden» 8221;. Tidligere ble han sitert ved å si: Jeg ville leve opp til 100 år, med mindre det ble investert av en gal sukker drosjesjåfør & # 8221;.

Jim Fixx

I den unge alderen på 35 var Jim Fixx ikke fornøyd med sin 240 pund ramme og hans vane med å røyke to pakker om dagen. Han bestemte seg for å slutte å røyke og komme tilbake i form. På tidspunktet for hans død All’alder av 52, hadde FixX vellykket forvandlet sitt liv og hadde blitt en guru av det verifiserbare løpet. Han forandret sin livsstil etter å ha begynt å trene sport og selv skrev en bestselger med tittelen «8220; den komplette boken Running & # 8221;. Mens du kjørte opp til 80 miles per uke og syntes å være i utrolige fysiske forhold, spiste Jim Fixx kontinuerlig fastmat og junk food. Det sier også at han ofte har konsumert overdreven mengder sukker. Etter å ha kjørt ut av racing en dag i 1984, ble Fixx funnet død. Hans obduksjon avslørte store mengder plakkakkumulering i sine arterier, noe som førte til spekulasjoner om at uansett hvor mye trening som er gjort, kan ingenting kompensere år og år med røyk og dårlig kraft.

Joseph Pilates

Hvis du trodde Joseph Pilates hadde noe å gjøre med Pilates treningsprogram basert på den kontrollerte bevegelsen, gjettet du riktig. Pilates (L’mann), født i Tyskland i 1883, led av astma, revmatiske feber og barns rickets. Han gjorde oppdraget i sitt liv, sjekker kroppen sin gjennom fitness, jobber som gymnast, bodybuilder, selvforsvarsspesialist, sirkusartist og bokser. Han opprettet Pilates-programmet for å forbedre stillingen ved å styrke muskler og forbedre både fleksibilitet og motstand.

Pilates var en tilhenger av å spise sunt, næringsrik og tilstrekkelig mat, veldig sove og matche kaloriinntaket ditt på din kaloriproduksjon. Dette er vanligvis referert til som innkommende kalorier, utgående kalorier. Etter å ha hatt vane med å røyke sigaren, døde i en alder av 83 år for emfysem. Hans dødsfall uttalte at det var «en løve fra en hvit mane med blå stål øyne (en var glasset av en boksulykke), og mahogny huden [sic], og smidig i hans 80 år som tenåring og # 8221;.

Michel Montignac

Montignac dietten, forgjenger av den mest kjente South Beach Diet, Det ble opprinnelig designet for å hjelpe sin Skaper, Michel Montignac, å gå ned i vekt. Montignac, en supporter og forfatter av fransk ernæring, foreslo at det ikke er nødvendig å redusere kalorier for å gå ned i vekt. Snarere, foreslo et ikke-restriktivt diett, med fokus på glykemisk indeks (separerer usunn dårlige karbohydrater fra sunnere gode karbohydrater) og bruker den til å fungere til fordel for vekten din. Dens diettbutikker solgte mat som sjokolade, foie gras, biff og ost, matvarer som inneholder svært få av de som Montignac har merket som dårlige karbohydrater. Døde ALLE’66 år i 2010 av prostatakreft, en form for kreft som ikke var konkret forbundet med dietten.

Nathan Pritikin

Nathan Pritikin, født i 1915, var en forlatelse av høyskolen som til slutt tjente millioner av å utvikle patenter. I 1957 ble en hjertesykdom diagnostisert i Pritikin. Han gjorde sitt oppdrag for å finne en behandling, og etter å ha søkt primitive kulturer som hadde få eller ingen hjertesykdommer, støttet han en primitiv vegetarisk livsstil. Denne livsstilen, kjent som en priikin diett, kombinerte sunne og uraffinerte karbohydrater med et moderat aerob treningsprogram. Etter å ha lidelse i noen år med smerte relatert til leukemi, bestemte Pritikin at et liv uten helse var verdt å leve og begå selvmord. Han var 69.

Robert Atkins

Den berømte Atkins dietten ble skapt av legen og kardiologen Robert Coleman Atkins. Det ble inspirert av et forslag mottatt av hans skaperen fra en viss dr. Alfred W. Pennington. I 1963 sa Dr. Pennington til Atkins (som nylig hadde fått en god vekt på grunn av dårlig ernæring og stress) for å fjerne alt’stivelse og sukker fra hans diett. Atkins har fulgt dette rådet og # 8217, omgjort til en Global Dietary Enterprise, som får penger fra produksjon av bøker, matprogrammer og ekte matvarer som fremmer sin ketogen diettstil. Robert Atkins død er nysgjerrig: Han døde All’alder av 72 i 2003 for det som ble rapportert som en dødelig innvirkning såret til hodet etter å ha blitt gledet og falt. Da han ble innlagt på sykehus, veide rundt 195 pounds. På tidspunktet for hans død (etter å ha vært i koma i ni dager), ifølge det som rapporterte, hadde Atkins oppnådd en overraskende (og nesten utrolig) 63 pounds (for totalt 258 pund) fra vannretensjon. Det viste seg at han hadde en historie om kongestiv hjertesvikt, infarkt og hypertensjon. C’Det er fortsatt en debatt om hva som virkelig har drept mannen.

10 ting du kan gjøre for å miste 10 pund på 10 dager

27 Foods Doctor’S spiser ikke og hvorfor

Hvordan gå ned i vekt for sommeren: 32 Tips fra de beste legene

10 latterlige fasjonable dietter og hvorfor støvbitt