Hvordan bli kvitt en PCCile: 8 hjemmelagde rettsmidler og behandlinger

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er en pigsty?

En pigstøy (hordeolum) er en rød fremspring, en slags kvise, som dannes på ytre kant av øyelokk. Øyelokkene dine har mange små sebaceous kjertler, spesielt rundt øyevippene. Død hud, smuss eller L’oljeakkumulering kan hindre eller låse disse små hullene. Når en kjertel er blokkert, kan bakteriene vokse alle «8217; å forårsake utviklingen av en grisstøtte.

Symptomene på en grisstativ inkluderer:

Hvis din pigsty ikke er smertefull, kan det være en calazio. Behandlingene for chalations og pccili er like, men en Calazio kan ta lengre tid å helbrede.

Her er åtte måter å akselerere helbredelsesprosessen for grisene på.

1. Bruk en varm pakke

En varm pakke er den mest effektive måten å behandle en grisstativ på. Varmen bidrar til å bære pus til overflaten og oppløse pus og olje slik at grisen kan tømme naturlig.

Våt en ren klut med varmt vann. Pass på at vannet ikke er for varmt. Blinker kluten slik at den er fuktig, men ikke drikker. Så plasser det forsiktig på i 5-10 minutters øye i ca 5-10 minutter. Ikke klem eller prøv å bore Orzaiolo.

Du kan gjøre det 3-4 ganger om dagen.

2. Rengjør øyelokket med vann og nøytral såpe

Velg en sjampo for barn uten tårer og bland den med litt og varmt vann. Bruk den til å forsiktig rengjøre øyelokkene med en bomullspute eller en ren klut. Du kan gjøre det hver dag til PCCILE forsvant. Rengjøring av øyelokkene bidrar også til å hindre fremtidig orzaioli.

A’Et annet alternativ er å bruke en saltoppløsning. Kan bidra til å fremme drenering og bryte ned bakterielle membraner.

3. Bruk en pose med varm te

I stedet for å bruke en varm stoffpakke, kan du bruke en pose med varm te. Svart te fungerer bedre fordi det bidrar til å redusere hevelse og har noen antibakterielle egenskaper.

Kok vannet og slipp teposen i en kopp som om du forberedte å drikke te. La teen hvile i omtrent et minutt. Vent på at teposisjonen er avkjølt nok til å være plassert på Eye, så hold det på i 5-10 minutter i ca 5-10 minutter. Bruk en pose med separat te for hvert øye.

Finn svart te her.

4. Ta benk smertestillende midler

Ta ibuprofen eller paracetamol (Tylenol) for å lindre smerte. Følg instruksjonene på pakken for å sikre at du tar riktig dosering. Hvis pigstyet forårsaker en sterk smerte og forstyrrer din daglige aktivitet, kan du besøke legen din.

5. Unngå å blande og bruke kontaktlinser

Unngå å blande hvis du har en pigstykke. Sminke kan irritere øye enda mer og forsinke helbredelsesprosessen. Du kan også overføre bakteriene til sminke og verktøy og spre infeksjonen alle’annet øye.

Vask gjenbrukbare børster regelmessig. Kaster bort produktene for øynene som har mer enn tre måneder.

Hvis du bruker kontaktlinser, bruk briller til Orzaiolo ikke helbreder. Porcile bakterier kan inngå kontakter og spre infeksjonen.

6. Bruk antibiotika pomads

Du kan kjøpe pomads for benkspiringer i apoteket. For å bruke disse salmene, trekk øyelokket på # 8217; interessert øye og gjelder omtrent en fjerdedel av en salve tommers ALL’interiør i øyelokket.

Unngå å bruke aktuelle steroider for grisen din. Kan forårsake bivirkninger. Pass på at et hvilket som helst produkt du bruker, er gjort for å bli brukt i eller øyne. Videre er det få bevis på at antibiotiske øyedråper fungerer for eksterne historier.

7. Massasje området for å fremme drenering

Du kan massere området i kombinasjon med kluter for lokket for å fremme drenering. Masser forsiktig området med rene hender. Når grisen er drenert, hold det rene området og unngå å berøre øynene dine. Stopp hvis massasjen gjør vondt.

8. Få medisinsk behandling fra legen din

Legen kan også foreskrive en antibiotikakrem for infeksjoner. For betennelsen kan legen foreskrive A’steroid injeksjon for å redusere hevelse. Noen ganger må grisene være profesjonelt drenert, spesielt hvis de er interne eller påvirker visningen din.

Du kan pope en pigsty?

Ikke knus, knuse eller berør en pccile. Det kan virke fristende, men klemmet vil frigjøre pus og kunne spre infeksjonen. Kontakt lege hvis Urzaiolo ligger på # 8217; indre av øyelokket. Legen kan tømme orzaiolo på kontoret.

Spørsmål og svar: Historiene er smittsomme?

Spørsmål:

Historiene er smittsomme for andre mennesker eller barn?

Anonym tålmodig

TIL:

Historiene er ikke direkte smittsomme, så vel som kvisene på akne er ikke smittsom. Det er et fenomen med betennelse og lokal irritasjon som ikke kan være utbredt til andre gjennom tilfeldig kontakt. Men det store antallet bakterier i pus kan forårsake andre hudutløp.

Debra Rose Wilson, PhD, MSN, Navy, IBCLC, AHN-BC, ChTSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.

Slik seire historiene?

Å få et stadium øker også risikoen for en annen. Pigstere kan også danne alle «8217; øyelokkinnredning. L’høyt antall bakterier i pus kan forårsake dannelsen av en annen gris i øynene, i # 8217; annet øye eller til og med i en annen person.

For å hindre svigster

 • Vask hendene med såpe og vann før du berører øynene dine.
 • Rengjør øyelokkene med en bomullsfisk fuktet med varmt vann og såpe eller delikat sjampo.
 • Fjern øyet sminke hver kveld før du sover.
 • Unngå å dele håndklær med noen som har en grisstøtte.
 • Hvor lenge en gris?

  Hevelsen for en pigsty varer om tre dager. En pigsty vil ende opp med å åpne og tømme. Helbredelsesprosessen kan vare fra 7 til 10 dager med en enkel hjemmebehandling. Historiene er sjelden et alvorlig medisinsk problem, men de kan være ganske irriterende.

  Når skal du se en lege

  Kontakt legen din dersom grisen din:

  Kontakt også en lege hvis du lider av tilbakevendende svigster. De kan være resultatet av en tilstand nedenfor som konjunktivitt, blepharitis eller cellulitt.

  Healthline og våre partnere kan få en del av inntektene hvis du foretar et kjøp med en lenke over.