Hvordan bli kvitt A & # 039; Tan: Remedies som fungerer

Fordi vi tantiserer oss selv?

Vi alle hadde tanning linjer eller uregelmessige farger som vi ønsker å kunne vaske bort. Men å bli kvitt’Tan er vanskelig.

L’Tan er forsøket på kroppen din for å beskytte seg mot solens skadelige UV-stråler. Melanin er den kjemiske som er ansvarlig for # 8217; mørkere eller # 8217; Hud tanning. Din hud frigjør melanin under overflatelagene i huden for å absorbere UV-stråler. Jo større UV- eller sollyseksponeringen av solen eller en solbriller, mer melanin, dine kroppsutgivelser og mørkere blir huden din.

Den beste måten å lette A’Tan er å unngå å få det først. Beskytt huden din og hindre uønsket brunbrun med A’tilstrekkelig solbeskyttelse. Bruk alltid en lue, solbeskyttende klær og solkrem når du er ute. Solkrem bør brukes på nytt hver annen time. De American Academy of Dermatology Anbefaler å bruke solkremet hver dag for å bedre beskytte huden din.

Rettsmidler som blander brunfargen

Disse rettsmidler kan hjelpe deg med å falme brunbrunet:

Exfoliation

Forsiktig exfoliate med en hjemmelaget skrubbe eller kjøpt i butikken, kan hjelpe deg med å lyse opp hudtonen din ved å fjerne døde ferdighetsceller på overflaten. Bare vær forsiktig med å unngå solen en gang exfoliato. Døde hudceller kan bidra til å beskytte mot solen. Når du er fjernet, er du mer utsatt for solbrenthet, soling og hudskade.

Aloe

Det viser seg at denne avlsbalsammen er mer enn en kraftig antiinflammatorisk beroligende for huden. EN Liten studio Han fant ut at L’Aloe Vera kan undertrykke frigjøring av melanin og redusere pigmentering.

Gurkemeie

Denne lyse gule krydderet har tradisjonelt blitt brukt i India som lyn for huden. Selv om det ikke har vist seg at det klart rydder huden, en studie Han oppdaget at gurkemeie kan bidra til å beskytte mot solskader hvis det er inkludert i en krem. Studio fant også at gurkemeie kan forbedre hudhydrering og naturlige beskyttende oljer.

Men gurkemeie kan flekke ansiktet gul (og nesten resten, inkludert klær og telleren). Bruk et ansikts vaskemiddel eller en påminnelse umiddelbart etter en gurkemeier maske eller en itsal applikasjon på 8217, for å fjerne rester og forhindre flekker.

Følsom

TIL Liten studio Oppdaget at det svarte teekstraktet kan lette soling på grisene D’India, men det er nødvendig å gjøre videre forskning, spesielt på som hjemmelagde øl eller aktuelle produkter med svart teekstrakter påvirker menneskene.

Lightening produkter for huden

Mange kremer og lynhudbehandlinger er nå tilgjengelige på telleren. De American Academy of Dermatology Anbefal å søke etter et lynprodukt for huden som inneholder ett av følgende ingredienser:

  • C-vitamin
  • Glykolsyre
  • En retinoid som retinol, tretinoin, adapalene gel eller tazaroten
  • kojikosyre
  • Azelainsyre

Disse aktive ingrediensene kan bidra til å lyse opp A’eksisterende tan eller mørke flekker som exfolerer huden og oppmuntrer til veksten av nye celler. Noen av dem kan også bidra til å redusere melaninproduksjonen for å forhindre eller redusere mørke flekker. Det er imidlertid viktig å bruke bare ett produkt med en enkelt aktiv ingrediens om gangen for å hindre irritasjoner eller andre bivirkninger.

Mange av disse behandlingene bør bare brukes under tilsyn av en hudlege. L’Irritasjon eller dermatitt kan utlede fra’bruk av en konsentrasjon for høy eller av for mange applikasjoner. Det kan også skje hvis du bruker et produkt på større områder enn de som den ble designet. L’Overdreven bruk av lynprodukter kan også forårsake hudatrofi og føre til permanente mørke flekker eller misfarging.

Rettsmidler for å unngå

Sitronsaft

Sitronen er en av de mest populære hjemmemedisinene for å bli kvitt’Tan, men bør ikke brukes rent på huden. Ingen forskning fant at sitronsaft eller L’sitronsyre lyser huden eller redusere melaninproduksjonen. Sitronsaft eller sitronskiver kan bidra til å fjerne død hud, men de kan også være irriterende.

Sitronsaft må alltid fortynnes og vaskes forsiktig hvis det brukes lokalt. Utgang i solen med sitron eller annen sitrusjuice på huden, selv om du prøvde å vaske den bort, kan det forverre irritasjonen og til og med føre til kjemiske forbrenninger. Saften forårsaker en kjemisk reaksjon som gjør huden mer følsom for UV-stråler.

Utenlandske belysningsprodukter

Ikke kjøp lynprodukter til huden fra land utenfor USA. Forskere fant kvikksølv, steroider og andre skadelige ingredienser som ikke er oppført i produkter fra andre land.

Whitening agents

Også aldri bruk blekemidler på huden. Dette inkluderer blekemiddel for innenlands bruk og ethvert annet produkt som selges som et produkt «Whitening & # 8221; O & # 8220; Whitening & # 8221;.

Bunnlinjen

Den beste måten å bli kvitt’Tan er tilstrekkelig beskytte huden mot UV-stråler. Når det er for sent for floppy hatter og solkrem, er det noen behandlinger som kan bidra til å redusere utseendet på & # 8217;. Pass på at du alltid tester behandlingene på # 8217; indre underarmen to ganger om dagen i minst to eller tre dager for å sjekke en reaksjon før du bruker det andre steder. Bruk alltid behandlingene som angitt. Stopp med å bruke ethvert hjem eller hjemmehjelp hvis det begynner å stikke eller brenne, med mindre dermatologen ikke vil fortsette å fortsette.

Uansett hvilken behandling du prøver, er tiden den beste medisinen. L’Tan forsvinner når naturlig eliminerte hudcellene brent av solen eller solbrent og erstatter dem med nye ikke-solbrune celler. Dessverre, lyser en «8217; Tan kansellerer ikke skaden på huden eller reduserer risikoen for å utvikle kreft. A’Mørkere Tan forsvarer ikke mot solskader eller fremtidig hudkreft. En & # 8220; grunnleggende tan & # 8221; Det er ikke en sunn eller sikker måte å beskytte deg mot skadelige UV-stråler.