Drømmer om fallende tenner: 12 tolkninger, fakta og mer

Eksperter har diskutert i år på grunnen til at vi drømmer og hvorfor vi har typer drømmer vi gjør. Noen tror at drømmer er nøkkelen til å forstå vår underbevissthet, mens andre bølger dem som følge av naturlige biologiske prosesser. Men å ha en veldig spesifikk type drøm kan ha en mening bak den, spesielt hvis den er tilbakevendende.

En av disse drømmene innebærer fallende tenner, som antas å bli forårsaket hovedsakelig av psykologisk stress. Din helse, kultur og mental helse generelt kan spille en rolle akkurat på grunn av hvilken du drømmer om tennene dine.

Selv om meningen med drømmen er svært subjektiv, vil vi utforske 12 forskjellige tolkninger og scenarier for tennene av tennene.

1. Personlig tap

En av de vanligste tolkningene for å slippe tennene dine i en drøm har å gjøre med et dypt personlig tap. Dette kan være relatert til:

  • Død av en kjære
  • Tap av et bryllup / union
  • Tap av en jobb
  • miste et hus

C’er også overbevisningen i noen religioner som drømmer om tapet av tenner kan bety at det er en død i familien din.

2. Religion

Bortsett fra personlig tap, kan religion kanskje spille en annen rolle i forekomsten av fallende tenner drømmer. Dette kan være sant, spesielt hvis du går gjennom paranoia om troen din eller kanskje du er bekymret for de tingene som kan skje i fremtiden.

Stress er absolutt ikke eksklusivt for religion og kan også knyttes til andre aspekter av livet ditt.

3. Understreke

Stress, relatert til arbeid eller hjemme, er en normal del av livet. Imidlertid kan ukontrollert stress utvikle seg til fysiske reaksjoner. Drømmene om å falle av tennene er absolutt en sjanse hvis du er mer stresset enn normalt.

4. Angst

Mens stress og # 8217; angst er noen ganger nevnt sammen, er angsten en lengre siktstilstand i hvilke overdreven bekymringer og usikkerhet som kan forstyrre ditt daglige liv forekommer. L’Angst kan gjøre tennene dine sliping om natten, som er en av årsakene til drømmer om tennene dine.

A’Andre mulighet er at # 8217; angst kan få deg til å bekymre deg for at noe går galt for et ekstremt nivå, slik at tennene faller.

5. Store endringer i gang

Både stress og # 8217; Angst kan være relatert til viktige overhengende endringer i livet ditt. Enten du har en ny jobb eller en innkommende kampanje, eller at du overfører deg til en ny by, eller du blir gift og har barn, kan alle disse scenariene påvirke ditt underbevissthet.

Du kan bekymre deg for ting som kan gå galt med nye endringer i livet ditt, noe som kan føre til drømmer om tanntap.

6. Depresjon

Depresjon består i å oppleve langsiktige følelser av ekstrem feil, fortvilelse og noen ganger ensomhet. Når du har et lavt selvtillit, kan du begynne å forestille deg gale ting selv i ditt fysiske velvære.

Du kan vurdere å bringe drømmene dine til legen din til din neste avtale hvis du tror du er deprimert.

7. Sjalusi

Hvis du finner deg selv sjalu av partneren din, en venn eller en kollega, L’negativ energi undertrykt kan påvirke ditt underbevissthet mens du sover. Disse følelsene kan føre til verdifulle drømmer, som de som involverer tennene dine.

8. Noen andre mistet tennene sine

Drømmer på høsten av tenner kan ikke nødvendigvis tilskrives tennene dine. Det er også mulig å drømme andre til hvem tennene mangler.

Mulige scenarier inkluderer barn som mister tenner fra meieri eller kanskje ulykker hos voksne som bryter tennene sine. Du kan til og med drømme om en eldre voksen som mister tenner. Dette kan belyse de negative følelsene du har på Quest’en annen person.

9. Tenner sliping tennene dine

Mens sliping tennene kan føre til ubevisste tanker på høsten, er det motsatte scenariet også mulig. Drømmer om at tennene dine Cadano kunne føre til sliping av tennene i søvn.

10. Tenner pause

Dette er kanskje en av scenariene som virker klarere. Hvis du nylig har hatt en tann som faller eller bryter, kan du også drømme om arrangementet. Du kan også drømme om å falle flere tenner, spesielt hvis den første hendelsen har blitt traumatisk.

11. Nye tenner vokser

For mindre barn og tenåringer som fortsatt vokser fra melk tenner, kan du drømme om veksten av nye voksne tenner (permanent).

Pass på at du snakker med sønnen din og berolig det på det faktum at tennene dine er veldig trygge, og at det tar tid før de nye voksne tennene kommer inn.

12. Dårlig personlig helse

Hvis din selvhjelpsrutine gikk i å glemme, kan du ikke spise godt eller trene som du burde. Mest sannsynlig har mangelen på oppmerksomhet til din personlige helse også ført til dårlig søvnkvalitet.

Du kan ha uvanlige eller tilbakevendende drømmer, som de som involverer tennene, noe som betyr at du ikke tar vare på deg selv.

Fordi det er så vanlig?

Mens drømmer om fallende tenner virker uvanlige og forstyrrende, er slike drømmer overraskende vanlige. Gjentatte drømmer, spesielt mareritt, pleier å være mer vanlig Hos personer med post-traumatisk stressforstyrrelse (PTSD), angst og depresjon. Men tenner faller drømmer kan også gå utover din mental helse. Slike drømmer kan forholde seg til:

  • Helse og ditt velvære
  • Personlige utfordringer
  • perioder med vekst
  • Kanskje ikke noe ekstraordinært

Imidlertid er faktum at drømmene om fallende tenner er en av mer vanlig Typer av drømmer. Disse visjonene er også interkulturelle. Mens religionen noen ganger kan spille en rolle i ditt underbevissthet og i etterfølgende drømmer, kan ikke-religiøse, også føre til drømmer om tennene dine.

Det er enda historiske komponenter i å drømme om tanntap, med diskusjoner om disse drømmene som dateres tilbake til de gamle grekerne.

Bunnlinjen

Drømmer om tannens fall kan være en skummel opplevelse, spesielt hvis du gjorde denne drømmen mer enn en gang. Du kan trekke komfort og vite at dette er en veldig vanlig drøm og vanligvis ikke C’det er ingenting å bekymre seg for.

Men hvis du står overfor en betingelse for mental helse som kan være knyttet, er det viktig å diskutere det med legen din. Du kan også adressere andre potensielle årsaker til drømmer om tapet av tenner som også er skadelige for helsen din, som feil livsvalg og kronisk stress.

Selv om drømmenes drømmer ikke er spesielt farlige, kan du føle deg bedre å jobbe gjennom drømmene dine og gjentatte mareritt med en profesjonell. Gi en’se på lokale psykologer i ditt område, eller Finn en terapeut i nærheten av deg.