Hvordan administrere dager med skole sykdom | Informasjon om forkjølelse og influensa

Foreldrene gjør sitt beste for å holde barna i sunn i influensasongen, men noen ganger kan de mest brigede forebyggende tiltakene ikke benytte innflytelsen.

Når barnet ditt blir lei av innflytelse, hold ham hjem fra skolen, kan hjelpe ham med å komme seg raskere. Det bidrar også til å forhindre spredning av viruset til andre skolebarn, som er grunnleggende for å holde alle de sunneste mulige.

Helsepersonell anbefaler at syke barn blir hjemme til de er ganske gode til å gå tilbake til skolen. Dette er vanligvis ca 24 timer etter at symptomene begynner å forbedre. I noen tilfeller kan det imidlertid være vanskelig å avgjøre om barnet ditt er ganske bra å gå tilbake til skolen. Vurder følgende signaler mens du tar din beslutning.

Feber

Det er bedre å holde sønnen din hjemme hvis den har en temperatur som er lik eller større enn 100.4. F. Feber indikerer at kroppen kjemper i infeksjonen, noe som betyr at barnet ditt er sårbart og sannsynligvis smittsomt. Vent minst 24 timer etter at feberen er senket og stabilisert uten rusmidler for å vurdere å utsette sønnen din på skolen.

Oppkast og diaré

Oppkast og diaré er gode grunner til at sønnen din forblir hjemme. Disse symptomene er vanskelige å møte på skolen og vise at barnet fortsatt er i stand til å spre infeksjonen til andre. Videre, i mindre barn, kan hyppige episoder av diaré og oppkast gjøre det vanskelig A’tilstrekkelig hygiene, og øker risikoen for diffusjon av infeksjonen i verden. Vent minst 24 timer etter den siste episoden før du vurderer en retur til skolen.

tretthet

Hvis barnet ditt sovner ved bordet eller oppfører seg på en spesielt utmattet måte, er det usannsynlig å dra nytte av å sitte i klasserommet hele dagen. Pass på at barnet ditt forblir hydrert og la ham hvile i sengen. Hvis barnet ditt viser et nivå av tretthet høyere enn det du forventer av en typisk mild sykdom, kan det være sløvt. Letargia er et seriøst tegn og bør umiddelbart evalueres av barnets barnelege.

Vedvarende hoste eller ondt i halsen

Det er sannsynlig at en vedvarende hoste er skadelig for klasserommet. Det er også en av de viktigste måtene å spre en infeksjon på 8217;. Hvis barnet ditt har en sterk ondt i halsen og en vedvarende hoste, hold ham hjem til hosten har nesten forsvunnet eller enkelt kontrollerbar. De kan også be om en undersøkelse av barnets lege for sykdommer som Streptococcus, som er svært smittsomme, men lett behandles med antibiotika.

Irritert øyne eller hudutslett

Breaded, pruriginøse og vannaktig øyne kan være vanskelig å håndtere i klassen og kan distrahere barnet ditt fra # 8217; læring. I noen tilfeller kan A’utslett være et symptom på A’annen infeksjon, så det er en god ide å bringe barnet fra legen din. Hold barnet ditt hjemme er vanligvis det beste å gjøre før disse symptomene er løst eller til du snakket med legen din. Hvis barnet ditt har konjunktivitt eller det rosa øyet, må det diagnostiseres umiddelbart, da denne tilstanden er svært smittsom og kan spre seg raskt i skolene og barnehagen.

Utseende og holdning

Barnet ditt ser blek eller sliten ut? De virker irritabel eller uinteressert for å utføre normale daglige aktiviteter? Du har problemer med å overbevise sønnen din til å spise noe? Dette er alle tegn som indikerer at det er nødvendig mer gjenopprettingstid hjemme.

Smerte

Mal d’ører, magesmerter, hodepine og muskelsmerter indikerer ofte at sønnen din fortsatt kjemper for innflytelsen. Dette betyr at de lett kan spre viruset til andre barn, så det er bedre å holde dem hjemme til smerte eller ubehag ikke vil ha forsvunnet.

Hvis du fortsatt har problemer med å bestemme om du skal holde sønnen din hjemme fra skolen, ring skolen og snakk med sykepleieren for å få råd. De fleste skoler har generelle retningslinjer for når du er sikker på å utsette barn i skolen etter å være syk og # 8217; skole sykepleier vil gjerne dele dem med deg. Disse retningslinjene kan også være tilgjengelige online.

For å akselerere barnets gjenopprettingstider, les vår artikkel om behandlinger for å avslutte innflytelsen.

Hvordan håndtere en syk dag

Hvis du bestemmer deg for at barnet ditt sikkert trenger å bli hjemme, må du kanskje møte mange andre utfordringer. Du må ta en syk dag? Hvis du er en hjemmekoselig mor, som du kan balansere omsorgen for dine andre barn når en av dem er syk? Her er noen måter du kan forberede deg på dager med skole sykdom.

Snakk med arbeidsgiveren din på forhånd

Diskuter mulighetene med arbeidsgiveren din med influensasongen nærmer seg. For eksempel ber om informasjon om arbeid hjemmefra og deltakelse i møter via telefon eller Internett. Pass på at du har hjemme L’utstyr du trenger. En datamaskin, en høyhastighets Internett-tilkobling, en faks og en skriver kan forenkle styringen av hjemmearbeid.

Spør om alternativene dine

Du bør også finne ut hvor mange dager med sykdom du har på jobb, slik at du kan balansere fritiden din. Du kan også spørre arbeidsgiveren din sjansen til å ta deg en gratis dag uten å løpe opp sykdomtiden din. A’Et annet alternativ er å bytte lekser med partneren din hvis de begge jobber.

Ha en sikkerhetskopieringsplan

Ring et familiemedlem, en venn eller barnevakt for å se om de kan være med sønnen din. Å ha noen bidratt til å hjelpe deg i et øyeblikk kan være verdifullt når du ikke kan bli hjemme fra jobb for å ta vare på barnet ditt.

Forbered forsyninger

Utpeke en hylle eller et skap for benk-top-stoffer, vaporizers, ekstra lommetørkle og antibakterielle kluter for å være klar for influensasongen. Hold disse objektene på ett sted, er også nyttig for alle som kommer til ditt hjem for å ta vare på sønnen din.

Være flittig om # 8217; hygiene

Pass på at barnet ditt ofte vasker hendene og hoste eller nyser alltid i albuen. Dette vil bidra til å forhindre at de sprer viruset til andre mennesker. Det er også viktig å sørge for at alt hjemme de drikker mange væsker og sover tilstrekkelig.

Andre forebyggende tiltak inkluderer:

  • Unngå å dele håndklær, tallerkener og kjøkkenutstyr med den smittede personen
  • Begrens den nære kontakten med den smittede personen så mye som mulig
  • Bruke antibakterielle kluter til rene delte overflater, for eksempel dørhåndtak og vasker

For flere ideer, les vår artikkel ut av 7 måter å gjøre hjemmet ditt på hjemmet.

Hvordan vite når det er trygt å utsette barnet på skolen

Det kan være lett å vite når barnet ditt er for syk til å gå på skole, men det er vanskelig å avgjøre når det er klart å gå tilbake. Referer tilbake barnet ditt for tidlig kan forsinke helbredelse og også gjøre andre skolebarn mer utsatt for viruset. Nedenfor er noen retningslinjer som kan hjelpe deg med å bestemme om barnet ditt er klart eller ikke å gå tilbake til skolen.

Ingen feber

Når feberen er blitt sjekket i over 24 timer uten narkotika, kan barnet vanligvis gå tilbake til skolen trygt. Men barnet ditt må imidlertid være hjemme hvis du fortsetter å manifestere andre symptomer, som diaré, oppkast eller vedvarende hoste.

Dressing

Barnet ditt kan komme tilbake til skolen etter å ha antatt medisiner foreskrevet av legen i minst 24 timer, forutsatt at det ikke har feber eller andre alvorlige symptomer. Sørg for sykepleieren av skolen og # 8217; barnets lærer er klar over disse stoffene og deres tilstrekkelige doser.

Det er bare små symptomer

Barnet ditt kan også gå tilbake til skolen hvis han bare har nesen som Cola og andre milde symptomer. Pass på at du gir dem vev og gir dem en benkmedisin som kan hjelpe deg med å kontrollere de gjenværende symptomene.

Holdning og aspekt forbedres

Hvis barnet ditt ser ut og oppfører seg som om han følte seg mye bedre, er han generelt sikkert for ham å gå tilbake til skolen.

Til slutt må du kanskje stole på’intuisjon av foreldrene dine for å gjøre det endelige anropet. Bli din sønn bedre enn noen andre, så du vil kunne si når du føler deg bedre. De ser for ulykkelige til å gå på skole? De høres og oppfører seg normalt eller er glade for å hytte på en stol med et teppe? Stol på din intuisjon for å få den beste avgjørelsen. Hvis du er i tvil, må du alltid huske at du kan spørre andre som skolens sykepleier eller barnets barnelege. De vil gjerne gi deg råd.