Hvordan administrere Cyberchondria og Calmarti

For tre måneder siden var jeg trening og jeg hørte en riktig brystsmerter. Jeg husket en’venn som postet på sosiale medier som forteller at han oppdaget at han hadde brystkreft. Han hadde min alder.

Gå ut.

Jeg løp på telefonen i garderoben og søkte på Google & # 8220; Følelse av høyre brystsmerter & # 8221;. Jeg gled siden ned for å finne det verste scenariet: Lobulær brystkreft (LBC).

Jeg kopierte teksten, jeg nådde søkemotoren og døde på internett som involverte:

  • Leser historier om kvinner med LBC på forum som er fem sider lavere i Google-søk
  • Leser alle leger på’emne
  • Forstå alle behandlingsalternativer

Scenariet ble bygget i hodet mitt til det punktet jeg er på sykehuset som skal drives. Hvem vil være der, jeg lurte på? Og hvis jeg ikke kan fullføre boken min før du dør?

Jeg tok telefonen og ringte legen min i Libanon. Jeg kunne fortelle hva han tenkte.

Ikke igjen.

Han beroliget meg, som alltid gjør det, og som jeg alltid gjør når jeg er i min hypokondric trance, trodde jeg ikke på ham.

Jeg bestilte en avtale fra gynekologen i San Francisco, og jeg fortsatte å obsess meg hele dagen og natten som berører brystet mitt og distrahert meg selv til jobb og med vennene mine.

Den mest utfordrende delen under denne Trance & # 8211; O & # 8220; Freakouts & # 8221; & # 8211; Det er syndens skam. Min frykt er ute av min kontroll. Tankene mine vet at de er latterlige, og jeg føler meg ikke meningen. Min angst dobler til jeg endelig kan gjøre testene. Test at jeg må spørre legen om å bestille for meg.

Etter mammografi, da ingenting ble funnet, prøvde jeg en lettelse & # 8230; Blandet til en annen forlegenhet. Fordi jeg gjorde dette traumeret lider av kroppen min, forlot jeg øyeblikket tilstede med mine kjære og brukte penger til leger og tester?

Mine venner kaller meg hypokondriac.

Han kom ut at jeg er en cyberchondriaco og er ikke den eneste;.

Introduksjon til Cybercondria

Med Internett-oppstigning og gratis informasjon til fingertuppene, er bekymring for vår helse et klikk unna. Denne nye angst som utvikler parallelt med et Google-søk? Det kalles Cyberchondria.

Sekund Pew Research Center,72% av Internett-brukere som ble intervjuet søkt etter online helseinformasjon i # 8217; i fjor og 35% av amerikanske voksne forsøkte selvdirigering av en medisinsk tilstand ved hjelp av Internett. En annen studie grunnla ham 10 prosent Deltakerne prøvde angst og frykt for medisinsk informasjon funnet online.

Til å begynne med er det mange gyldige grunner til å bekymre seg for vår helse:

1. Historiene vi lytter til: Nå bruker vi våre dager på sosiale medier, ikke C & # 8217, det er å bli overrasket over at vi oppdager at den fjerne fetteren vår venn hadde kreft og er død og # 8211; en historie som vi normalt ikke visste om vi ikke var så tilkoblet.

2. Forvrengning fra negativitet: En av grunnene til at vi husker og merker de negative aspektene mer enn de positive er evolusjonære og ut av vår kontroll. Våre hjerner er ganske enkelt bygget med Større følsomhet overfor ubehagelige nyheter For overlevelsesformål.

3. Gratis disinformation: andre en artikkel I New York Times-magasinet er det sannsynlig at enkelte nettsteder som vises når du ser etter et symptom, jeg viser deg et verre scenario og skremmer deg for deres økonomiske inntjening.

4. Vi lever i en verden som sannsynligvis er mer stressende: Ifølge professor Jean Twenge, forfatter av & # 8220;Genasjon MOg, & # 8220; svakere samfunnsforbindelser, mer oppmerksomhet til målene og store forventninger vi legger på oss selv & # 8211; For ikke å nevne konfrontasjonen indusert av sosiale medier & # 8211; de kan gjøre livet mer stressende.

Internett er en utløsende faktor for helseangst?

Det er mange følelsesmessige faktorer på plass for deg som også kan utløse helseproblemer.

Du går gjennom en stressende tid i livet ditt, som en sykdom eller død i familien din? Du har kanskje lært å (ikke) håndtere stress på grunn av å vokse opp med et familiemedlem som bekymret mye av hans (og din) helse. Faktisk brukte min far tid på en lege til sin lege; andre, til tross for å være i god helse. Kanskje det er arvelig?

Du kan være sårbar ALL’Helse angst fordi du er en bekymret generell. Eller noen ganger er helseproblemet ditt et symptom på depresjon eller uorden d’angst, som må anerkjennes for å motta en behandling. Og noen ganger bekymrer vi oss om helse fordi (ubevisst) vi ser etter oppmerksomheten til våre venner og familie.

I mange av disse tilfellene er det alltid nyttig å se en terapeut eller en konsulent.

Hva å gjøre når du lider av et cyberangrep

Skriv det et sted der du kan se tilbake før du går til en Tana av forskningskanin.

Tips for et Cybercondriaco-angrep

  • Ikke skam deg.
  • Utfordre dine overbevisninger.
  • Skriv inn kroppen din og meditere.
  • Snakk om din frykt med din grunnleggende lege for å lære å håndtere strategier.
  • Husk at du ikke er alene.

1. Ikke skam deg: Du kan virkelig være i trøbbel og ikke late som. Din frykt kommer et sted noen ganger for dyp og for gammel til å bli anerkjent. Den beste måten å komme seg ut av skam snakker med en pålitelig venn eller noen som har samme tendens til å bekymre seg for hvem som kan ta deg.

2. Utfordre dine overbevisninger: Jeg liker å bruke metoden til Byron Katie Når jeg sitter fast. Det handler om å stille spørsmål om overbevisningen om at du stresser deg, skru den opp og vis det fordi det ikke er sant.

3. Skriv inn kroppen din: Pust dypt. Føl deg dine følelser. Noen ganger hjelper en guidet meditasjon (det er mange forskjellige typer, så hvis man ikke virker, prøv en annen).

4. Snakk om din frykt med din grunnleggende lege: Snakk med dem om din tendens til å bekymre deg og sørg for at du kommer i kontakt med dem, kan bidra til å lindre frykt og hoppe til konklusjonene.

5. Husk at du ikke bare er deg: Miljøet vi lever og desinformation på nettet er designet for å skremme oss.

Etter det faktum, gjennomgå situasjonen og se hva som utløste din frykt. Noen ganger er i nr. 8217; angst er ikke relatert til helse og kan være relatert til arbeid.

Lev som en cyberchondriac

I går våknet jeg opp med en annen mystisk smerte til venstre i magen. Mens jeg kom til telefonen min for å søke etter symptomet på Google, tok jeg et dypt pust og stoppet.

I stedet tok jeg et stykke papir og skrev overbevisningen som forårsaker stresset mitt: Smerte er en alvorlig sykdom. Jeg satt der og spurte mine tanker.

Til slutt har min angst roet seg. Og da det skjedde, husket jeg meg selv at bekymringen om helse har å gjøre med barndommen traumer, kanskje overlevert fra min far, men til slutt må det ikke diktere. Alt for å si at med tilstrekkelig medfølelse og nærvær fra din side, er Cybercondria håndterlig.

Jessica skriver om kjærlighet, liv og hva vi er redd for å snakke. Det ble publisert i tide, Huffington Post, Forbes og andre og jobber for tiden på sin første bok, Månens barn & # 8221;. Du kan lese arbeidet ditt her, Be om noe Twitter, eller pedinala Instagram.