Som bekjennelsen av Barbie L & # 039, har gjort en viral supporter av mental helse

Barbie har jobbet mange jobber i sine tider, men hans moderne rolle Vlogger kunne være en av hans mest innflytelsesrike & # 8211; overraskende, vurderer den bestått kontroversen at Barbie hadde om kroppsbildet.

I forrige uke tweet en Twitter-bruker en av hans 2016-videoer på å føle seg blå. & # 8220; Barbie på depresjonen & # 8221; skrev @Rxmansphoenix. «Dette var ganske grundig og viktig. Jeg er her for disse vlogs! & # 8220;

I videoen snakker Barbie om å føle seg uten grunn. Forklar at det han gjør, noen ganger føler han seg dessverre, og så føler han seg skyldig for å ha hørt trist.

& # 8220; Jeg burde alltid være den optimistiske positive & # 8221; sier. & # 8220; men de er ikke alltid.& # 8221;

Selv om Barbie forklarer at det noen ganger er godt å føle seg nede, deler han også det han gjør for å glede seg. Skrive, skrive i dagboken, organisere rommet sitt, trene og til og med den buddhistiske rismeditasjonsmetoden bidrar til å frigjøre sinnet og trekke det opp moralsk .

Disse videoene lærer tilskuere fra et par D’år, men denne tweeten har umiddelbart runnet med tusenvis, samler over 10.000 retweet og nesten 30.000 jeg liker det. Det er også en fil Oppfølging tweets til et annet viral Tweet relatert til Barbie, som har 2.56 millioner visninger, 74.000 retweet og 180.000 jeg liker det.

Folk kommenterte i støtte ved å si: & # 8220;Dette liker faktisk, hjalp? Når’er at Barbie har blitt så nyttig, dang& # 8221; og & # 8220;Dette slo meg fordi jeg liker det for mye. I mitt liv er jeg den optimistiske og når de er nede, er det som ????? fordi????? Og som dette fikk meg til å føle seg blå wtf. & # 8220;

Selv om denne videoen er overraskende for barn & # 8211; og voksne & # 8211; For å forstå at følelsen er helt normal, og det er greit, er det viktig å skille mellom at Barbie ikke refererer direkte til depresjon.

Dette er en annen ting som kommentatorer har skynd deg til stress, selv om de fortsatt har opprettholdt en samlet positiv holdning til Tweet og Video.

Jeg tror ikke at det som beskriver er en ekte depresjon (høres mer som UPS og Bass of Life) & # 8221; skrev @Gurinkat. & # 8220; men det er fortsatt veldig viktig å møte, og du er veldig søt i å gi råd for når du har en dag & # 8216; ned & # 8217;.& # 8221;

Alt som åpent diskuterer om mental helse, er utrolig fordelaktig, inkludert denne videoen.

Denne typen gjenkjennelig, men fordelaktig innhold er akkurat det vi trenger i en’ERA der videoen tar over alle våre sosiale medier kanaler.

Det er et stort skritt fremover med hensyn til det giftige materialet som mange foreldre og voksne er bekymret for Internett & # 8211; Innhold som kan utløse eller misrepresent mental helse (fra # 8217; Logan Paulus ulykke til 13 grunner til hvorfor). Barbie gjorde en lang vei fra # 8217; være «8220; bare en dukke» 8221; nå skaper forfriskende innhold, nyttig og lett gjenkjennelig for de mange generasjonene som kommer.

Barn som ser på Barbie? De har det bra.

Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid på Sin nettsideeller følg den Twitter.