Hva analpluggene brukes? 14 Vanlige spørsmål om typer, sikkerhet og andre

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva er egentlig?

Åh, strålende stikkontakt! Et sexleketøy som kan verdsettes av noen med en anus, uavhengig av kjønnsorganer, sex eller orientering.

En analplugg er en anal leketøy som i hovedsak caps sitter, på en god måte. De har formen av en tåre og har en bredere base som hindrer dem i å bli sugd for mye.

Hva er poenget?

Glede for nybegynnere. Anuset ditt er fullt av sensitive nerveender som føles fantastisk når de stimuleres. Ditt røvhull er også døren D’prostata-tilgang, også kjent som & # 8220; male g Point & # 8221; og ved rundkjøringen for vaginalpunkt og punkt g.

Orgasme

Ja, anal orgasmer er ekte, alle med en anus kan ha en og en analpluging kan hjelpe.

Alle nerver like innenfor din bakdør er bare en del av det som gjør spillet rump så overraskende.

Cisgender menn og folk tildelt som mann til fødsel kan bruke en anal plug for å nå en prostata orgasme.

Kvinner cisgender og mennesker tildelt som kvinner til fødselen kan bruke en til indirekte stimulere punkt A eller Point G, som kan føre til fenomenet kjent som kvinnelig utløsning.

Node

Inn i kink? Anal plugger er et allsidig leketøy for ditt repertoar.

Du kan bruke dem under det underdanige spillet, bære dem i offentligheten og engasjere seg i en dp-handling i en i vaginal penetrasjon.

Strekker seg

Anal plugger kan brukes til å strekke # 8217; anus og forberede seg på større ting, enten det er større leker, en penis eller å forbli en åpen munn. Alt du trenger er å starte i små og gradvis gå opp.

Tips: Kjøp et trenersett for anal plugg, som du kan finne online. De er ofte billige og har alt du trenger.

Buttpluggene er trygge?

Vanligvis, forutsatt at du tar de nødvendige forholdsregler. Dette inkluderer:

 • Bruker veldig smøremiddel. Smøremidlet er ikke et alternativ når det gjelder å spille ass. Ikke å ha nok kan forårsake irritasjon og tårer. Med tårer snakker vi om tårer i den delikate huden på anus og tårer som løper langs kinnene dine når du gråter.
 • Korrekt styring. Vaske og desinfisere ethvert sexleketøy før og etter bruk er et must. Årsaken er, vel, poop. Selv en super ren bum inneholder mikroskopisk fecal saken som kan forårsake infeksjoner. Seksuelle overføringsinfeksjoner kan også være utbredt ved å dele sexleketøy. Tilstrekkelig omsorg og håndtering av sexleksaker kan redusere risikoen.
 • Din helse. Det er en god ide å unngå å bruke leker for skinker hvis du har hemorroider, analfissurer eller prostata. Sjekk først med en lege eller annen helsepersonell.

Hvilke feil ideer er der?

For mange. Men vi vil sette ting i klart, og du vil ta deg til den fantastiske verden av moro med rumpa-pluggene.

Bruke plugger betyr ikke at du aksepterer analsex

Samtykke til en sexhandling betyr ikke at du tilbød en invitasjon til en annen. L’bruk av anal plugg gjør ikke rumpa en stor fri for alle og åpne for analsex, med mindre det du vil.

Bør ikke skade

Litt & # 8216; av irritasjon når sitteplassen blir vant til å bli penetrert, er normal, men bør ikke forårsake sterke smerter.

Ta ting veldig sakte og bruker veldig smøremiddel.

Du vil ikke poop

Vi lover deg at du ikke vil gjøre det, men sikkert kan du føle hvordan du kunne.

Du stimulerer mange av de samme nerver, så føl deg at behovet for å poop er normalt. For å frigjøre dine tanker og tarmene, bruk på badet før du starter.

Kan ikke holde seg låst eller tapt, men andre ting kunne

Mens anal plugger er intelligent designet for å holde seg stille, er andre ting ikke. Ikke bruk noe som ikke er spesielt designet for å sitte.

Ekstraherte gjenstander kan forårsake alvorlig skade på tykktarmen, for ikke å nevne inspirerende en episode utallige sties av ER.

Hvilke typer er det?

I motsetning til andre anal leker, for eksempel dildoer og prober designet for utover handling, rumpa plugger du bokstavelig talt holder deg opp. En kontinuerlig følelse av fylde er deres sterke.

Capsene er vanligvis avsmalnet for enkel innføring og flared nedover. De er tilgjengelige i forskjellige materialer, som hver har forskjellige følelser for din fornøyelse. Du kan finne glatte torn, teksturerte plugger og levende plugger.

Hva nybegynnere bør kjøpe?

Liten og fleksibel er veien å reise hvis du er ny i Ass-spillet.

Her er noen perfekte buttplugger for neophytes:

 • Små silikon anal baller med to-hulls ring. Det er ikke en plugg, men anal baller er en god start hvis du fortsatt ikke er sikker på at du fortsatt har en mini-stikkontakt. Ikke la deg bli skremt av lengden: Du kan sette inn en hæl om gangen og komme til rytmen din.
 • Mini summende anal rimmer. Det er adorably liten, men tilbyr mye slag takket være den flyttbare vibrerende kulen. Du kan bruke kulen på dine erogene områder mens du sitter er opptatt. Dens lille størrelse gjør det til den perfekte følgesvenn for å rimme, hvis du liker det.
 • B-vibe nybegynner. Denne pluggen gir mye penger for dollaren din, bokstavelig talt. Det er lite, avsmalnet og laget av silikon for en PO & # 8216;. Det har også noen klokker og fløyter som 15 vibrasjonsinnstillinger og en morsom fjernkontroll for spillet alene eller i par.
 • Anal Plug for nybegynnere LoveHoney Classic Extra Petite Silicone. Dette gir deg en glede av liten finger. Denne enkle pluggen er liten, tett og jevn og realisert tenkning på neophytes. Perfekt for bommen din og budsjettet ditt.
 • Vibrerende anal plugg for nybegynnere Rocks Off Teazer Petite Sensations. Denne tynne analpluggen er jevn som silke og lett å sette inn. Det er også vanntett å spille i karet og dusjen og har en flyttbar vibrerende kule som kan brukes til å tilfredsstille dine andre søte flekker.
 • Itty-bitty booty Delight & # 8211; Anal plugg for nybegynnere. Dette er kort, søtt og relevant. Dens dimensjoner og fleksibelt gelatinøst materiale sikrer behagelig passform. Det er også utrolig praktisk.

Hvordan det bruker det?

Å være spent og avslappet vil gjøre’bruk av en mer behagelig analplugg. Innlemme en i andre spill, for eksempel onani, oralsex eller vaginal penetrasjon er en fin måte å få føttene til å bade.

Her er noen tips for å gjøre L’Enkel og morsom innføring:

 • Ta et varmt bad eller start med noen foreløpige for å slappe av avhandlingsmusklene dine. Dette vil gjøre l’ensom stridt innføring.
 • Påfør veldig smøremiddel rundt # 8217; anus og cap.
 • Trykk på toppen av lokket mot # 8217; anus og øk deretter trykket veldig gradvis.
 • Stopp umiddelbart hvis du føler smerte. Så ta et dypt pust og prøv igjen å bruke mer smøremiddel, en annen vinkel eller en mindre hette.

Hvordan kan du rense den og beholde den?

De fleste analplugger kan vaskes med såpe og vann eller med et seksuelt leker med seksuelt leker, men for sikkerhet les alltid omsorgsinstruksjonene som følger med anal pluggen.

Hold pluggen på et rent og tørt sted hvor det ikke vil skade. Hvis det kommer med et tilfelle eller en boks, bruk den.

C’er en qualcos’andre som du burde vite?

Anal-pluggene kan virke fantastisk, men de er ikke koppen av alle. Pass på at du går sakte og spill på den sikre siden, og ikke gi opp ved det første tegn på ubehag: Noen ganger er en retusjering i teknikken alt du trenger.

Hvis du fortsatt ikke føler det, ingenting å gjøre. Det er mange andre morsomme måter å gå ned!

Adrienne Santos-Longhurst er frilansskribent og forfatter som har skrevet omfattende på alt relatert til helse og livsstil i mer enn et tiår. Når det ikke er ubarmhjertig i sin skriveskur på jakt etter en artikkel eller av intervjuer med helsepersonell, kan det bli funnet å spille for sin sjøby med ektemann og hunder på plass eller wallowing for innsjøen som prøver å mestre stand-up-padlebrettet.