HIV: Årsaker A & # 039; utslett på penis?

Beskrivelse

A & # 8217; utslett er ofte et av de første tegnene på hiv. Vanligvis vises etter feber og andre influensalignende symptomer. Dette utslettet varer vanligvis om en uke.

Selv om en & # 8217; HIV gardinutslett til å vises på den øvre delen av kroppen og ansiktet, kan dukke opp hvor som helst på kroppen, inkludert penis.

Hva er effekten av # 8217; HIV?

L & # 8217; HIV er et kronisk virus som svekker immunforsvaret. Det overføres vanligvis av seksuell kontakt. Selv om en kur ikke er tilgjengelig for HIV, er dets symptomer herdbare. Hvis HIV ikke behandles, kan viruset føre til trinn 3 i & # 8217; HIV, også kjent som AIDS.

En person kan ha hiv i flere år før han går videre til hjelpemidler. Men lengre noen venter på å starte behandlingen, desto større er risikoen for hans helse.

Hvis en person utvikler hjelpemidler, betyr det at hans immunsystem har alvorlig svekket. Dette gjør dem sårbare for opportunistiske infeksjoner, for eksempel pneumocystis jirovecii lungebetennelse eller toxoplasmose. L & # 8217; AIDS gjør det også sårbare for typiske infeksjoner, for eksempel lungebetennelse som er oppnådd i samfunn og cellulitt. Selv om disse infeksjonene kan være skadelige for noen, kan de være spesielt skadelige for en person som er overbevist med hjelpemidler.

Hva er noen andre symptomer på # 8217; HIV?

Innenfor et par uker i sammentrekningen av # 8217; HIV, kan en person utvikle symptomer som er svært lik de som er forårsaket av & # 8217;. Disse symptomene inkluderer:

 • feber
 • Muskel og ledd smerte
 • hodepine
 • sår hals

Noen ganger utveksler folk med HIV disse symptomene på L & # 8217, påvirker og refererer til besøket av en helsepersonell.

Sår eller sår

Noen mennesker utvikler sår eller sår etter kontraherende hiv. Disse sårene er ofte smertefulle og kan vises på:

 • penis
 • anus
 • esophagus
 • munn

Som en & # 8217; utslett som kan vises på penis, disse sår eller sår vanligvis manifesterer seg innen en måned av sammentrekningen av # 8217; HIV. Men ikke alle hiv-positive mennesker lider av disse sårene.

utvidelse av lymfeknuter

Nakke lymfeknuter og # 8217; axilla kan også svulme umiddelbart etter sammentrekningen av # 8217; HIV. Selv om influensa-lignende symptomer og # 8217; utslett kan forsvinne på egenhånd, hevelsen av noen lymfeknuter kan vare lenge. Dette kan fortsette selv etter at en person begynner å behandle.

Mangel på symptomer

Det er også mulig å ha et lite tilfelle av hiv. Et mildt tilfelle kan ikke produsere en / 8217; utslett eller andre tydelige symptomer umiddelbart etter overføring.

Cos & # 8217; andre kan forårsake en & # 8217; utslett på penis?

Genitalforstyrrelser er ikke alltid et tegn på hiv. De kan utlede fra en rekke andre forhold, inkludert:

 • Jock kløe, en sopp infeksjon assosiert med å bo i svette klær for lenge
 • Gjær infeksjon, som er overdreven vekst av sopp
 • Balanitt, eller hevelse i penis eller omskudd Det er forbundet med dårlig hygiene
 • Kontakt dermatitt, som kan utlede fra allergener
 • Scabies, en type angrep

Kutane utslett kan også indikere tilstedeværelsen av andre seksuelle overføringsinfeksjoner (IST), for eksempel:

 • Krabber
 • syfilis
 • herpes
 • ChanceCroid

Hva vil skje på legekontoret?

A & # 8217; utslett på penis er ikke nok til å diagnostisere hiv eller annen tilstand. For eksempel, en «8217; gjærinfeksjon kan forårsake utseendet på en Red Rash på penis på penis. Det kan også forårsake kløe til toppen av penis. Selv om kvinner har mye mer sannsynlig å utvikle gjærinfeksjoner, kan menn kontrakt disse infeksjonene.

Uavhengig av årsaken, bør en helsetjenester operatør vurdere en & # 8217; utslett på penis. Hvis en person har andre symptomer på HIV, bør sørge for å forklare disse symptomene på legen din. Denne kunnskapen kan hjelpe den & # 8217; helsevesenet til å lage en diagnose.

L & # 8217; Enkel måte å bekrefte tilstedeværelsen av hiv er gjennom en blodprøve. Hvis en person har en risikofaktor kjent for hiv og tenk på å ha blitt utsatt for viruset, bør det ta hensyn til muligheten for å gjøre en avtale med legen din.

Hva gjør en blodprøve for hiv?

I lang tid har HIV blitt diagnostisert bare gjennom en blodprøve som søkte antistoffer mot viruset. Etter viruseksponeringen kan de være nødvendige i flere uker før kroppen produserer anti-hiv antistoffer. Dette betyr at HIV ikke kan detekteres dersom en person blir testet for tidlig etter en mulig eksponering.

L & # 8217; HIV produserer også et protein kjent som P24 eller HIV antigen antigen. Det vises umiddelbart etter overføringen. En blodeksamen er tilgjengelig for antigenet til Dell & # 8217; HIV. Kan bekrefte om noen har HIV L & # 8217; innen 15-20 dager etter et seksuelt møte.

Hvis en person har en & # 8217; utslett på penis og en hiv-test er negativ, kan legen få ham til å gjøre en test av urin for å se etter en mulig infeksjon med gjær eller sopp.

Hvordan dette utslettet behandles?

Hvis en & # 8217; utslett på penis ikke er korrelert til # 8217; HIV, vil en lege trolig anbefale en benk eller reseptbelagte legemidler eller en salve for å lindre symptomene. Det anbefalte stoffet avhenger av det faktum at utslett er:

 • sopp
 • bakteriell
 • Viral
 • smittsom

Hvis helsepersonellet bestemmer at en person har hiv, vil en av de neste trinnene bli diskutert behandlingsalternativer. Standardbehandling for HIV kalles antiretroviral terapi. Inkluderer en kombinasjon av medisiner som antas daglig for å redusere mengden hiv i kroppen. Kan ikke eliminere viruset, men kan minimere nivået på sirkulerende virus. Minimere mengden virus i kroppen kan bidra til at en HIV-positiv person er bedre beskyttet av andre infeksjoner.

Hvis viruset blir undertrykt til det punktet å bli ikke-detekterbart, blir det praktisk talt umulig for en HIV-positiv person å sende viruset til noen andre. Dette er meldingen til Ikke-detekterbar = ikke-overførbarO (u = u), en kampanje av forebyggingskampanjen i & # 8217;.

Hva er perspektivet for folk med hiv?

Med behandling, en & # 8217; medium utslett forsvinner generelt i en eller to uker.

Hvis en person har blitt diagnostisert med HIV, vil legen hans samarbeide med henne for å starte en behandlingsordning. Kontroller hiv og hindre dem i å utvikle seg til trinn 3 l & # 8217; HIV krever daglig dedikasjon til antiretroviral terapi. Folk som lever med HIV bør også vurdere kondomen bruk under sex og unngå atferd som kan sette dem i fare og deres helse.

Effektiv styring av HIV krever godt ansettelsesforhold og åpen kommunikasjon mellom en HIV-positiv person og legen din. Hvis en person som lever med hiv, ikke føler for å få svarene du vil ha fra legen din, kan det lete etter en ny som har arbeidserfaring med HIV-positive mennesker.

Hvordan kan du forhindre at HIV forebygges?

Folk med størst risiko for HIV vil kanskje utforske pre-eksponering profylakse til narkotika (prep). Den amerikanske forebyggende tjenestene Task Force (USPSTF) nå anbefale Denne daglige pillen for alle mennesker med størst risiko for hiv.

Folk kan også begrense sin mulighet for eksponering for displayet; HIV iført kondom under forholdet og engasjere seg i andre praksiser som bidrar til å forhindre ists. For eksempel kan det være nyttig å snakke om HIV-testen før du foretar en Seksuell aktivitet med en ny partner. Partnere kan vurdere L & # 8217; ide å gå sammen for å ta testen.

I tilfelle av blandede statuspar, bør HIV-partneren vurdere å gå videre med behandlingen. De bør også vurdere å snakke med en helsevesen på måter å hindre at partneren sin kontrasterer hiven. Når en HIV-positiv person er i samsvar med antiretroviral terapi og er i stand til å opprettholde en ikke-detekterbar viral ladning, blir det ikke i stand til å overføre viruset til en partner. L & # 8217; Druginntaket kan da bli en «viktig forebyggingsstrategi».