Her er hvordan fettceller øker kollagen og gjør ansiktet ditt yngre

Barn har mer søte og klumpete kinnene. I hovedsak påminner ungdommen oss, derfor er fyllstoffene på vei opp som estetisk alternativ. Kinnene har spesielt økt med 8% fra 2016 til 2017 (og 37% siden 2000), rapporterer Amerikansk samfunn av plastikkirurger.

Og dette er ikke bare en estetisk bevegelse. Ny forskning Spor også en korrelasjon mellom dermal fibroblaster (oversettelse: adipose celler) og elastisk lær og # 8217; yngre utseende.

Igjen, tenk på barna og hvordan huden deres faller gjennom alt vi forestiller oss, er en fantastisk hud (rik på kollagen, myk, hoppet, etc.).

De er cellene i dermal fibroblaster på jobben.

Dermal fibroblaster naturlig øker kollagen og produserer laminin, fibronektin og andre proteinmolekyler som beskytter hudbarrieren. Sammen jobber disse komponentene xnumx timer på xnumx for å reparere huden vår og bekjempe bakterielle infeksjoner som produserer peptider.

Så hva skjer når dermal fibroblaster sakte?

[8220; 20, 20, vår kollagen og elastin begynner å redusere og huden blir mer oppløst og forklarer plastikkirurgen i New York og sertifisert av styret Dr. David Shafer. «Aldring, vi mister volumet i ansiktet. Dette oversetter til et hul og flatt utseende, som om ansiktet var fallende. & # 8220;

Uten volum, sier Shafer vi mister L’utseende av høye kinnbenet. & # 8220; [Når vi er unge], har vi en invertert trekant eller det hjerteformede utseendet på ansiktet vårt. Når vi aging] blir ansiktet mer firkantet eller veid ned fra bunnen, noe som gir en eldre og sliten utseende og # 8220;.

Så fettet har mye å gjøre med dette. Men dette betyr ikke at du bør fortære en pizza-boks for kjøttelskere (ekstra ost!) Eller en full ermet av informasjonskapsler med sjokoladefall for å se ung ut.

Prosessen med & # 8220; fett for ungdom & # 8221; Det er litt & # 8216; mer komplisert enn å veie vekt.

For eksempel har forskere oppdaget at dermal fibroblaster også er ansvarlige for beskyttelse mot bakterielle infeksjoner. Men for personer med større vekt kan dermale fibroblaster miste evnen til å konvertere til tretthetsceller til fordel for immunsystemet, takket være et protein som kalles beta-transformerende vekstfaktor (TGF-β).

I stedet er det best å fokusere på å opprettholde en diett rik på antioksidanter og matvarer som er kompatible med aldring.

Mat som skal opprettholdes i rotasjonen

 • fisk
 • belgfrukter
 • valnøtter
 • frø
 • brokkoli
 • Mørke grønne bladgrønnsaker, som kål
 • Kiwi
 • Bær og sitrusfrukter

Matene som er oppført ovenfor, er rike på vitamin C, omega-3 fettsyrer og antioksidanter, så naturlig økt kollagen trening ved å gjenopprette skadet kollagen. Videre forhindrer de miljøgifter til å ødelegge huden og bidra til å akselerere cellulær omsetningsrate. Denne prosessen er viktig for en lysende hud og fra # 8217; sunt utseende.

Du kan også prøve å begrense sukkerinntaket. Sukkermolekyler kan holde seg til kollagenfibre, som kan påvirke P’hud elastisitet. (Din lykke er viktigere enn ditt utseende, skjønt! Ikke hopp over donuts som tenker at man vil forandre formen på ansiktet ditt.)

Andre næringsstoffer og vitaminer som kan bidra til å inkludere sink og kobber. Aktiver enzymer relatert til kollagenformasjonen. Prøve:

 • biffelever
 • musling
 • Shiitake sopp
 • meieri
 • egg
 • Fondant sjokolade (ja, virkelig!)
 • Helkorn

En mer permanent løsning for kinnene dine?

De fleste av oss oppstår med en rik kollagen hud opprettholdt av dermal fibroblaster. Med L’alder av alderen, det er uunngåelig at den sakte prosessen. Noen ganger har vi ikke engang kontroll over typen mat vi kan spise.

Hvis volumtap påvirker psykisk helse, er C’er en estetisk løsning. [For] Mange pasienter som ser de første fasene av volumtap eller slapphet i ansiktet, er behandling med dermal filler et godt alternativ & # 8221; sier Shafer. & # 8220; fyllstoffer for kinnene [jevn] hjelper til med å gjenopprette det tapte volumet i ansiktet.& # 8221;

Hopp over kremer og integratorer i kollagen vitenskap er fragmentarisk i dette området og trenger videre forskning. I stedet konsentrert på forebygging Kollagen nedbrytning. Beskytt huden din mot solen og opprett en daglig hudpleie rutine.

Hvem visste at barn og fettceller har spilt en slik viktig rolle i måten vi tenker på ungdommen og fyllstoffene på kinnene!

Prinsesse Gabbara er en forfatter, utgiver og forteller som skrev historier om Billboard, Shondaland, Bitch Media, Vibe, Ebony, Jetmag.com, essens, mas, sesi og flottist å nevne noen få. Tidligere var det journalisten om ting å gjøre for Lansing State Journal, en del av USA i dag nettverk. Følg den oppTwitter OgInstagram og besøk demDedikert portal.