Hemostatisk hår blonder: hva cos & # 039 er symptomer, bilder og behandling

Beskrivelse

Et hemostatisk blonder oppstår når en lås av hår bryter rundt en del av kroppen og avbryter sirkulasjonen. Humostatiske hårlister kan skade nervene, hudvevet og funksjonen til den delen av kroppen.

Humostatiske hårlister kan treffe fingrene i hendene, føttene, kjønnsorganene eller andre tillegg. En hemostatisk blonder & # 8220; hår & # 8221; Det kan også skyldes et slank stykke tråd eller streng.

Humostatiske hårlister påvirker vanligvis bare små barn fordi deres vedlegg er så små at et hår kan omslutte dem. Mødre etter fødsel har en tendens til å miste mye hår, øke barnets eksponering for håret.

Hva er symptomene?

Humostatiske hår snørebånd blir veldig smertefulle, så et barn som har et sannsynlig å gråte å gråte. Søket etter en hemostatisk hårrem er A’avhengige, men viktig for sjekklisten over noen foreldre eller omsorgsperson når du hjelper en gråt baby.

Hvis barnet ditt gråter eller virker sårt, og du har prøvd standardflukt og soveendringer rutine, er det en god ide å se etter en hemostatisk blonder over hele kroppen.

Tegn og symptomer inkluderer:

Humostatiske hårlister er farlige hvis de går ubemerket for lenge. Barn risikerer å skade eller miste en del av den berørte kroppen. Hår hemostatiske snørebånd kan også forårsake en komplikasjon kalt iskemi, som er mangel på blodstrøm i # 8217; interessert område.

Fanget snart, er de hemostatiske hårlangene lett reparert. L’Umiddelbar medisinsk hjelp er viktig for:

Bilde av et hemostatisk hår blonder

Hvordan fjerne et hemostatisk hår blonder

L’Enkelt måte å reparere en hår hemostatisk blonder er helt fjerne håret. Dette kan være vanskelig å gjøre hvis området er hovent eller hårlåsen er tynn og vanskelig å se.

Hvis du ikke kan ta oss om noen få minutter, ta babyen din med en gang fra en lege.

Den enkleste måten å fjerne en hemostatisk blonder på kan være ved bruk av en depilatory krem ​​(som nair) eller A’annen depilatory krem ​​med aktive prinsipper for kalsiumhydroksyd, natriumhydroksyd eller tioglykolatfotball. Men prøv det bare hvis huden rundt’interessert område ikke bløder eller ikke er ødelagt.

Å fjerne et hemostatisk hår blonder:

 • Ta med barnet ditt i et område med god belysning. Du kan også spørre din partner eller en venn å slå på en fakkel på det berørte området.
 • Individuelt hår.
 • Påfør depilatory krem ​​direkte på håret.
 • Vent 5 minutter.
 • Skyll depilatorisk krem ​​med varmt vann.
 • Påfør et desinfeksjonsmiddel som hydrogenperoksid på det berørte området.
 • Hvis vedlegget fortsatt er rødt, hovent eller riflet og barnet ditt fortsetter å lide, umiddelbart søke etter medisinsk hjelp. L’Nødmedisinsk hjelp er viktig for å beskytte barnet ditt mot alvorlige komplikasjoner.
 • Det kan også være mulig å fjerne hår med en pincett med en nålesnose. Men denne metoden kan være vanskelig hvis håret er tynt eller området er ekstremt hovent.

  Vær forsiktig så som ikke bor huden eller viklet håret nærmere rundt i området.

  Leter du etter hjelp

  Humostatiske hårlister kan føre til alvorlige komplikasjoner som forverres over tid.

  Kontakt lege umiddelbart hvis du mistenker at barnet ditt har et hemostatisk hår blonder. Husk at håret eller tråden ofte ikke er synlig rundt’hovent område.

  Legen vil forsøke å bryte håret og frigjøre innsnevringen med et skjult verktøy eller kunne kirurgisk fjerne håret.

  Legen vil avgjøre om ytterligere behandling er nødvendig, basert på potensiell skade på nerver eller døde vev.

  Utvinning fra et hemostatisk hår blonder

  Etter at håret har blitt fjernet, vil blodet begynne å sirkulere i # 8217; vedlegg og Area-området vil helbrede hele tiden. I noen tilfeller kommer alt tilbake til normalt om noen få minutter. I ekstreme tilfeller vil ansektene av lesjonen være tilstede i årevis.

  Hvis du prøver å bruke en depilatory krem ​​hjemme, må du sørge for at du ser etter allergiske reaksjoner og vask forsiktig området senere.

  Forhindre hemostatiske hårlakker

  Humostatiske hårlister er ganske sjeldne, men du bør fortsatt være oppmerksom på deres potensial og vedta tiltak for å forhindre dem:

  Iført gamle vaskehansker og klær som ofte vaskes med brede ledninger, kan øke risikoen for at en løs tråd skaper et hemostatisk hår blonder.

  L & # 8217;

  Et hemostatisk hår blonder er en sjelden, men alvorlig medisinsk tilstand som forekommer hovedsakelig hos barn.

  Umiddelbar fjerning av hår er grunnleggende for å beskytte det berørte området og forhindre alvorlige komplikasjoner. Først tar du det, bedre.

  Du kan prøve å behandle et hemostatisk hår blonder hjemme, men hvis symptomene ikke forbedrer om noen få minutter, kontakt lege umiddelbart.