Hvordan finne legen din for migrene rett for deg

Prosessen kan være vanskelig, men den har mye verdi for å finne en lege som støtter deg og gir deg håp om å være i stand til å håndtere migrene.

Del på Pinterest

Dette kan virke overraskende, men det tok meg nesten et tiår med samboer med migrene for å finne en lege som virkelig holdt oss.

Ikke misforstå meg, siden jeg opplevde min første migrene, ga jeg høyeste prioritet på jakt etter de beste legene og gjør alt for å få en avtale med dem.

Jeg er ubarmhjertig når det gjelder å finne lettelse.

I denne prosessen med å undersøke legen og den rette behandlingsplanen har jeg sett i den første personen som er viktig for å føle seg trygg på legen som tar vare på migrene. Og det er ikke lett.

Fordi det er viktig

Ikke c’det er ikke noe vanskeligere enn å miste håp om at du aldri kan finne lettelse fra migrene smerte.

Siden jeg har lidd kontinuerlig i over 6 og et halvt år, vet jeg betydningen av hver avtale for å holde mine forhåpninger høye.

Så, som du opprettholder mine forhåpninger nåværende avtaler fra legen din?

Vet at legen min har en plan & # 8211; Ser foran noen få trinn & # 8211; Det gjør meg komfortabel. Jeg ser verdi i å kjenne L’stor liste over & # 8220; ting vi kan prøve etter & # 8221; I tilfelle at en prosedyre, behandling eller et stoff blir heltstilt. Dette får meg til å føle at det alltid var noe å se frem og en annen behandling for å prøve.

C’Det er også trøst i å vite at legen min gjør alt mulig proaktivt for å sikre at du mottar lettelse. Jeg stoler på at min nåværende nevrolog forsker og gjenstår oppdatert om innovasjoner i behandlinger.

3 tips for å finne en lege som passer for deg

Siden jeg opplevde både positive og negative erfaringer med mine neurologer, gjorde jeg en liste over ting å huske på når jeg leter etter den rette legen for migrene:

1. Hvis mulig, vurder muligheten for å kontakte en hodepine spesialist

Jeg er heldig som bor i Manhattan betyr å ha tilgang til mange nevrologer og hodepine spesialister. Imidlertid, år siden, da jeg bodde andre steder, var jeg pendlet for ca 3.5 timer for mine avtaler. På den tiden visste jeg at jeg trengte å se den beste legen jeg kunne finne, og det var verdt det.

Jeg kom til å tenke på denne erfaringen for noen måneder siden, da jeg deltok i en advocacy-hendelse kalt Hodepine i bakken, I hvilken migrene kommer medisinske fagfolk og advokater sammen og foreslår lovgivning til medlemmer av kongressen.

Under arrangementet lærte jeg at mange mennesker ikke har tilgang til hodepine spesialister i deres lokale områder. Dette betyr at mange som bor med migrene, ikke vender seg til en spesialist eller tar mye tid og penger til å reise lange avstander for å fikse sine avtaler.

Dette dilemmaet er komplisert fordi det er viktig å prioritere å få best mulig behandling mens du prøver å ikke utløse mer migrene smerte med ekstra stress for å reise for en avtale.

2. Ikke sett deg for

Det tok lang tid å lære denne leksjonen: Ikke vær redd for å se etter en annen lege.

Tro meg, jeg forstår at du kan ta lang tid å lete etter en ny lege og så enda mer tid til å få en første date. Det er imidlertid viktig å føle at legen din prøver nye ting og innstilling av det nivået av håp om at vi alle trengte desperat.

3. Be om andre migrene

Siden vi alle kjemper i en unik migrene smerte, er det lett å føle at vi var alene.

Men det er migrene rundt om i verden som forstår migrene smerte (og at de også mottar omsorg fra leger Dell’migrene).

Det er viktig å be om råd når det gjelder å finne nye leger.

Jeg personlig bygget et nettverk av venner med migrene som jeg kan be om råd om disse emnene. Jeg er koblet til mange av dem Sosiale medierog jeg stiller alltid spørsmål om spørsmål når jeg ikke har svar.

L’

Mitt største råd er at det ikke er riktig eller feil måte å finne den rette legen for deg.

Selv om prosessen ofte er vanskelig, fant jeg personlig mye verdi i å finne en lege for migrene som støtter meg og gir meg håp om å kunne slå & # 8211; eller i det minste administrere & # 8211; min migrene.

Danielle Newport Fancher er en forfatter, supporter av # 8217; migrene og forfatter av 10: En memoir av migreneoverlevelse. Det er lei av stigmaet som migrene er «8220; bare en hodepine & # 8221; Og han gjorde sin oppdragsendring den oppfatningen. Følg den opp Instagram, Twitter Og FacebookEller besøk dem Dedikert portalå vite mer.