Healthline Survey på sexutdanning i Amerika

Beskrivelse

Ikke c’det er tvil om at med sammenhengende og nøyaktig informasjon om seksuell helse i skolene er viktig.

Å gi studentene disse ressursene ikke bare bidrar til å forhindre uønskede graviditeter og formidling av seksuelle overføringsinfeksjoner (IST), men kan også bidra til å sikre et individers generelle trivsel.

Men tilstanden til’utdanning og seksuell bevissthet i enkelte områder i USA varierer fra unøyaktige fra et medisinsk synspunkt til praktisk talt ikke-eksisterende.

For øyeblikket krever bare 20 stater at 8217; seksuell utdanning og # 8217; HIV er & # 8220;lege, faktisk eller teknisk nøyaktig, [8220; (mens den nye Jersey er teknisk den 21. staten, har den blitt overset fordi den medisinske nøyaktigheten ikke er spesifikt skissert i statens vedtekter. Heller det kreves av den omfattende helse og fysisk utdanning av NJDE).

I mellomtiden er definisjonen av hva som er «8220; klinisk nøyaktige & # 8221; kan variere avhengig av staten.

Mens noen stater kan be om læreplanen Godkjennelse av Helseinstitutt, tillater andre fordeling av materialer basert på informasjon fra publiserte kilder som er æret av medisinsk industri. Denne mangelen på en forenklet prosess kan føre til fordelingen av feil informasjon.

Healthline og The Råd for informasjonen og informasjonen og # 8217; utdanning på seksualiteten i USA (Siecus), A’organisasjon dedikert til fremme av seksuell utdanning, førte en undersøkelse som undersøkte staten av seksuell helse i USA.

Resultatene er vist nedenfor.

Tilgang til alle’utdanning

I vår undersøkelse, som involverte mer enn 1000 amerikanere, fikk bare 12% av respondentene i alderen 60 eller mer enn 60 år noen form for sexutdanning på skolen.

I mellomtiden sa bare 33% av folkene mellom 18 og 29 at han hadde.

Mens noen tidligere utdanning De har oppdaget at utdanningsprogrammer utelukkende for avholdningen ikke beskytter mot tenåringsgraviditeter og IST, det er mange områder i USA der dette er den eneste typen seksuell utdanning som tilbys.

Stater som Mississippi krever at skolene presenterer «8217, sexutdanningen bare som avholdenhet som et middel til å bekjempe uønskede graviditeter. Likevel har Mississippi en av de høyeste nivåene av tenåringsgraviditeter, i stillingen Tredje i 2016.

Dette er i motsetning til den nye Hampshire, som har den laveste graviditetshastigheten mellom ungdom i USA. Staten Lær helse og kjønnsutdanning Akkurat som en læreplan dedikert til ist fra mellomskolen.

Inntil i dag, Stater 35 og distriktet Columbia Tillat også foreldrene å avstå fra deres sønners deltakelse til sex og.

Likevel i en 2017-undersøkelse, fantes sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) 40 prosent Videregående studenter hadde allerede praktisert seksuell aktivitet.

; Når det gjelder å fremme den seksuelle utdanningen, er det største hindringen sikkert den kulturelle tilbøyeligheten til vårt land for å unngå samtaler om seksualitet, eller å snakke bare om sex og seksualitet på negative måter eller skammelig og forklarer Jennifer Driver, Sierus & # 8216; Statens politikkdirektør.

Det er vanskelig å garantere en persons helse og seksuelle velvære når vi ofte mangler et passende, bekreftende og ikke-skammelig språk for å snakke om sex i utgangspunktet og # 8221; sier.

Del på Pinterest

Forebygging av seksuelt overførbare sykdommer

I 2016 besto nesten en fjerdedel av alle de nye HIV-sakene i USA av unge mennesker i alderen 13 til 24, I henhold til senteret for forebygging og sykdomskontroll. Selv folk fra 15 til 24 år midt på 20 millioner Nye seksuelt overførbare sykdommer rapportert i USA hvert år.

Det er derfor det er bekymringsfullt i vår undersøkelse & # 8211; I hvilken aldersgruppen fra 18 til 29 år representerte nesten 30% av deltakerne og # 8211; Når du blir spurt om HIV kunne være utbredt gjennom spytt, svarte nesten 1 på 2 personer feil feil.

Nylig, L’United Nations organisasjon for utdanning, vitenskap og kultur (UNESCO) Publisert et studio som sier at komplette sexutdanningsprogrammer (CSE) ikke bare har økt helse og generelt trivsel for barn og unge, men de bidro også til å forhindre HIV og IST og # 8217;.

Driver sitater Nederland som et utmerket eksempel på CSE-programinntekter. Landet tilbyr et av de beste seksuelle utdanningssystemene i verden med tilsvarende helsemessige resultater, spesielt når det gjelder seksuelt overførbare sykdommer og forebygging av hiv.

Landet krever et komplett løpet av sexutdanning som begynner i grunnskolen. Og resultatene av disse programmene snakker for seg selv.

Nederland har en av de nedre HIV-prisene a 0.2% av voksne i alderen mellom 15 og 49 år.

Selv statistikken viser det 85 prosent av tenårene I det landet rapporterte de å ha brukt prevensjon i sitt første seksuelle møte, mens tenåringsgraviditeten var lav, a 4.5 for 1000 tenåringer.

Selv om sjåføren anerkjenner at USA ikke enkelt kan og # 8220, vedta alle handlinger relatert til # 8217; sexutdanning som foregår i Nederland & # 8221; anerkjenner at du kan se på land som vedtar en lignende tilnærming til ideer.

Feil ideer om prevensjon

Når det gjelder prevensjon, og mer spesifikt av prevensjon d’Nød, vår undersøkelse har oppdaget at det er en rekke misforståelser om hvordan disse forebyggende tiltakene fungerer.

En stor 93% av våre respondenter har ikke vært i stand til å reagere på hvor mange dager etter seksuelt forhold er gyldig. Prevensjonen D’Nød. De fleste sa at det var effektivt bare opptil to dager etter å ha sex.

I kraft, dag etter & # 8221 piller; Som plan B kan bidra til å stoppe uønskede graviditeter hvis det tas opptil 5 dager etter sex med potensial Risikoreduksjon av risikoen for 89%.

Andre misforståelser om prevensjonsmidler d’nødsituasjonen inkluderer 34% av respondentene trodde at pillen rekruttering av neste dag kan forårsake infertilitet og en fjerdedel av respondentene som tror at det kan forårsake abort.

Faktisk visste 70% av respondentene ikke at pillen midlertidig avbryter eggløsningen, noe som forhindrer frigjøring av et egg å gjødsle.

Hvis denne misforståelsen om hvordan oral prevensjon fungerer, er både et sjangerproblem ikke klart. Det du forstår, er imidlertid at C’er fortsatt en jobb å gjøre.

Selv om driver Citi L’rimelig omsorgsloven som et eksempel på thrust for fri prevensjon og en fri og tilgjengelig prevensjon, er ikke overbevist om at dette er tilstrekkelig.

& # 8220; Cultural Retracolpo, eksemplifisert av mange lovlige kamper og en økning i offentlige debatter & # 8211; Som dessverre kombinerte prevensjon med abort & # 8211; Det viser at vårt firma forblir ubehagelig i # 8217; fullt omfavet kvinnelig seksualitet og forklarer.

Kunnskap av sjanger

Når du bryter i henhold til sex, hvem er det mest erfarne sexets kjønn?

Vår undersøkelse viste at 65% av kvinnene riktig reagerte på alle spørsmål, mens prosentandelen av mannlige deltakere var 57%.

Selv om disse statistikkene ikke er iboende negative, trodde det at 35% av mennene som deltok i undersøkelsen trodde at kvinner ikke kunne forbli gravid under syklusen, er en indikasjon på at C & # 8217 er fortsatt en vei å gjøre, Spesielt når det gjelder å forstå kvinnelig seksualitet.

& # 8220; Vi må gjøre mye arbeid for å endre gjennomgripende myter, spesielt om kvinnelig seksualitet & # 8221; forklarer drivere.

«C’Det er fortsatt en kulturell tillatelse for menn å være seksuelle vesener, mens kvinner opplever doble standarder for deres seksualitet. Og denne gamle misforståelsen har utvilsomt bidratt til forvirringen rundt kvinners kropper og kvinnelig seksuell helse & # 8220; sier.

Definisjon av samtykke

Fra #metoo-bevegelsen til Christine Blasesy Ford-saken er det klart at det å skape dialoger og gi informasjon om seksuell konsensus aldri har vært mer avgjørende.

Resultatene av vår undersøkelse indikerer at dette også er tilfelle. Av respondentene i alderen 18 og 29, tror 14% at en annen signifikant har rett til sex.

Denne spesifikke aldersgruppen representerte den største gruppen med minimal forståelse av hva konsensus utgjør.

Videre reagerte en fjerdedel av alle respondentene på det samme spørsmålet feil, med noen som tror at samtykket gjelder hvis personen sier ja til tross for å ha full, eller hvis annen person ikke sier nei i det hele tatt.

Disse resultatene, så langt som å bekymre seg, kan de være, bør ikke overraske. Hittil krever bare seks stater instruksjoner for å inkludere informasjon om konsensus, sier drivere.

Ennå Studio UNESCO tidligere nevnt sitater cse programmer som en effektiv måte & # 8220; å gi ung kunnskap og ferdighet til å gjøre valg som er ansvarlige for sine vinstokker & # 8221;.

Dette inkluderer forbedring av deres «8220 analysekapasitet, kommunikasjon og andre livsferdigheter for helse og velvære i forhold til & # 8230; Kjønnsvold, konsensus, seksuelt misbruk og skadelig praksis & # 8221;.

Hva er utsiktene?

Selv om resultatene av vår undersøkelse indikerer at det er nødvendig å gjøre mer når det gjelder å levere CSE-programmer på skolen, er det bevis på at USA beveger seg i riktig retning.

TIL Planlagt foreldrenes føderasjon av Amerika-undersøkelsen Condotto Quest’år avslørte at 98% av de sannsynlige velgere støtter seksuell utdanning i videregående skoler, mens L’89% støtter dem i mellomskolen.

Vi er minst 30 år for ufrivillige graviditeter i dette landet og et historisk minimum for graviditet blant tenåringer & # 8221; sa Dawn Laguens, konserndirektør for planlagt foreldre.

& # 8220; L’Sexutdanning og familieplanlegging og # 8217; Tilgang til familieplanleggingstjenester har vært grunnleggende for å hjelpe tenåringer til å forbli sunn og Salvi & # 8211; Nå er det på tide å gå tilbake til disse fremdriften & # 8221;.

Videre støtter Siecus retningslinjer som vil skape den første føderale finansieringsflyten for global sexutdanning i skolene.

De arbeider også for å øke bevisstheten om behovet for å øke og forbedre tilgangen til unge marginaliserte og reproduktive helsetjenester.

; L’Full skole sex utdanning bør gi informasjon basert på fakta og leger som integrerer og øker seksuell utdanning som barn mottar fra sine familier, religiøse og samfunnsgrupper og helsepersonell og forklarer driveren.

«Vi kan øke kunnskapen om seksuell helse for folk i alle aldre, bare ved å behandle det som ethvert annet aspekt av helse. Vi bør positivt si at seksualitet er en grunnleggende og vanlig del av menneskets «8220, legger til.