Helse IT: 5 stipend på forespørsel

Helsesektoren må samle informasjon om pasienter og holde dem trygge. Vi er alltid avhengige av mer fra elektroniske enheter og dataprogrammer for å holde disse dataene. Som et resultat, C’er en større etterspørsel etter at folk i stand til å håndtere disse enhetene. Les videre for å lære om karrieremuligheter i Dell & # 8217 teknologi; helseinformasjon (IT) og stipendier som kan hjelpe deg med å komme dit.

På banen

Helseinformasjonsteknologi, eller helse det, beskriver det teknologiske rammen som brukes til å digitalisere helseinformasjonen digitalt. Le & # 8220; Helseinformasjon & # 8221; Inkluder informasjon som:

 • Resultater av medisinske undersøkelser
 • test
 • Behandlinger gitt
 • Oppført symptomer
 • Noen annen viktig detalj

Arbeid i # 8217; IT Health innebærer styringen av datamaskinen og programvaren til datamaskinen som registrerer, lagrer og overfører pasienthelsedata. Disse dataene brukes av leger for å helbrede personen i fremtiden. Det kan også legges til en større database. Dette kan hjelpe forskere å lære om medisinske forhold i en bestemt befolkning.

Sekund US Bureau of Labor and Statistics, Jobbmuligheter for Dell & # 8217 Teknikere; Helseinformasjon vokser raskere enn for andre karrierer. Dette er sannsynlig fordi baby boomers trenger mer medisinsk behandling som aldring. Nå har flere mennesker tilgang til forsikringen takket være lovene i helsereform. Alt dette betyr mer informasjon om pasienten å registrere, lagre og analysere.

Karrieremuligheter

I gjennomsnitt tjener IT-fagfolk litt over $ 93 000 alle’år. Imidlertid kan en rekke stillinger betraktes som det helse. Lønn varierer avhengig av nivå på utdanning og posisjon. I en hvilken som helst posisjon av IT Health, kan du jobbe i:

 • sykehus
 • Laboratorie- eller teststruktur
 • Privat helsepersonell
 • helseforsikringsselskap
 • Statlig eller føderalt regjeringsbyrå
 • Privat konsulentfirma

Mye av trening og ansvar er lik andre IT-jobber. Du må også forstå helseplassen. Det kan også være nødvendig å lære forskjellige koder og vilkår. Folk som allerede har en teknologi av Dell’informasjon kan være i stand til å passere lett alle’helsevesenet. Selv leger, sykepleiere eller andre mennesker med klinisk erfaring kan bruke bakgrunnen for å bytte til helsetjenester;. Dette er en deling av helseinformasjonsstyring. Fokus på å finne de mest effektive måtene å registrere, lagre, dele og bruke helsedata sikkert.

Sjekk de forskjellige posisjonene og jobbtitlene nedenfor.

Help Desk

Ansatte i’Help Desk kalles også IT-støtte. I denne rollen vil du hjelpe andre ansatte til ikke å bruke sine datamaskiner og deres teknologi riktig. Dette arbeidet krever generelt en grad. Den gjennomsnittlige årslønnen er $ 51,470, ifølge Arbeids- og statistikkkontor.

Programvareutvikler

Programvareutviklere lager dataprogrammer og applikasjoner for å hjelpe folk med å utføre en bestemt aktivitet på en datamaskin. De kan også lage strukturen for et nettverk eller et system for å utføre enheter. Disse stillingene krever en grad og har en gjennomsnittlig årslønn på $ 100.690, ifølge Arbeids- og statistikkkontor.

System analytiker

Systemanalytikere studerer som en organisasjon som en organisasjon bruker IT-systemer. Skape løsninger for å forbedre effektiviteten og enkelhet av letthet;. Disse stillingene krever en grad og har en gjennomsnittlig lønn på $ 85,800, ifølge Arbeids- og statistikkkontor.

Prosjektleder

Prosjektledere Overvåker all IT-operasjoner Alle & # 8217 Organisasjon. Bestem hvilke programmer og systemer som bedre oppfyller behovene til A & # 8217;. Disse stillingene krever en grad mer en mester eller noen års arbeidserfaring. Den gjennomsnittlige årslønnen er $ 131,600, ifølge Arbeids- og statistikkkontor.

Stipend

Å jobbe med helsepersonell og møte de voksende kravene til sektoren, må IT-fagfolk også forstå helse. Da dette feltet vokser, lærer flere programmer teknologien til informasjonen og hvordan det er unikt brukt i helseplassen.

Disse stipendene tar sikte på å hjelpe elevene til å angi spesifikt i helse; det av helse.

Stipend for Merit Ahima

L’American Health Information Management Association (Ahima) ble opprinnelig grunnlagt i 1962 som en ressurs for informasjon for helsevesenet for helsetjenester. Nå har det blitt ledende innen ledelse av helseinformasjon. L’organisasjon tilbyr Fire stipendier delt på grader nivå, fra $ 1000 for graden av en tilknyttet. C’er også en Separat bakgrunn for stipendier for veteraner.

HIMSS Foundation Scholarship

Helseinformasjonen og styringssystemet Society (HIMSS) er en § 8217; ingen profittorganisasjon dedikert til forbedring av helsetjenesten gjennom helsevesenet gjennom # 8217;. Har også et fundament dedikert til utdanningen. Gir økonomisk bistand til studenter som ønsker å bli en del av helsevesenet;. De tilbyr Tre $ 5000 stipend & # 8211; En for hvert studie nivå: grad, mastergrad og doktorgrad.

Schuvie Karen Scholarship

Dette stipendiet er tildelt til ære til Karen Schuvie, et aktivt medlem av Kansas Health Information Management Association (Khima) som døde plutselig i 1986. Hans familie ba om at hans minnesfond ble brukt til å hjelpe elevene i styringen av helseinformasjon. Hans stipendi er en av de fire Tilbys av Khima til universitetsstudenter.

Gallagher Health Careers Scholarship

Siden 2001, Gallagher Health Career Scholarship gitt økonomisk bistand til over 60 studenter som forfølger grader i helsefeltet, selv i helseinformasjon. Programmet fortsetter å vokse og tildele flere stipendier hvert år. Studentene som kommer inn i junior eller seniorår av universitetsstudier er innlagt.

Stipendier Ania Informatica

Dette er et stipend for folk som allerede er i det medisinske feltet og ønsker å bytte til arbeid med data og teknologi for informasjonen.’American Nursing Informatics Association Fire $ 3000 stipend. Disse går til kandidater som jobber for en mester eller doktorgrad i sykepleie eller helseinformasjon. L’organisasjonen av organisasjonen er å koble til sykepleiere som ønsker å kombinere sykepleie og datavitenskap for å forbedre helseplassen.