Gurkemeie for Acid Reflux: Fungerer?

Gurkemeie ble brukt som alternativ medisin i tusenvis av år. Det har blitt brukt til å behandle mange sykdommer og forhold, inkludert mageproblemer og fordøyelsesproblemer.

Selv om anekdotiske tester tyder på at dette naturlige remedien lindrer syre refluks, er det få kliniske studier for å demonstrere disse uttalelsene.

Hva er fordelene med gurkemeie?

fordeler

 • Gurkemeie er rik på anti-inflammatoriske og antioksidantforbindelser.
 • Gurkemeie er anerkjent som en alternativ terapi for gastrointestinale problemer.
 • Curcumin er L’mer aktiv gurkemeie ingrediens. Det sies at han har kraftige antivirale, antibakterielle og anticanceregenskaper.
 • Gurkemeie er rik på anti-inflammatoriske og antioksidantforbindelser. I tradisjonell kinesisk og ayurvedisk medisin har gurkemeie blitt brukt til å lindre smerter i leddgikt og regulere menstruasjon. Det ble også brukt til å forbedre fordøyelsen og leverfunksjonen.

  I dag er gurkemeieinnført som en alternativ terapi for halsbrann, betennelse og gastrisk sår.

  Hvis du spiser karri, har du konsumert gurkemeie. Det er ingrediensen som gir karri sin krydret smak og dens levende farge.

  Det kalles L’mer aktiv ingrediens enn gurkemeie curcumin. Det antas å være ansvarlig for de fleste helsemessige fordelene av gurkemeie.

  Curcumin er en polyfenolisk antioksidant. Det sies at han har kraftige anti-viral, antibakterielle og anticancer ferdigheter.

  Hva sier forskningen

  Selv om mange studier har utforsket de medisinske egenskapene til gurkemeie og dets curcuminekstrakt, er det ingen forskning fokusert på sur refluks.

  Samlet sett er det ikke noe tilstrekkelig bevis for å støtte den gurkemeie bruken for enhver helsetilstand. Videre forskning er nødvendig for å bestemme effektiviteten hos mennesker.

  Ifølge en 2007 studie, Acid reflux og gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) kan skyldes betennelse og oksidativt stress. Studien antyder at GERD skal behandles med antioksidanter og antiinflammatorisk.

  TIL Separat studie I 2011 viste de at curcuminens antiinflammatoriske effekter forhindrer esophageal betennelse.

  Det sies at gurkemeie og dets curcuminekstrakt har antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper. Av denne grunn kan gurkemeie lindre GERD.

  Ytterligere søk er for tiden på vei. EN 2019 Artikkel Han presenterte noen grundig analyse på Curcumin antitumor aktivitet, antiinflammatorisk og antioksidantaktivitet i behandlingen av fordøyelseskanalen.

  Curcumin beskytter tarmene mot skadene forårsaket av fans og andre skadelige agenter. Den har en rolle i å holde bakterier forbundet med sår under kontroll, bidrar til å helbrede sår og arbeide aktivt for å drepe kreftceller i # 8217; tarmene.

  Slik bruker du gurkemeie til å behandle syre refluks

  De gurkemeie stengene eller rhizomes, kan tørkes og jordpulver. Pulver kan tas oralt eller brukes under matlaging.

  Med mindre du legger til gurkemeie til alle dine oppskrifter eller drikker mye te til gurkemeie, kan det være vanskelig for deg å konsumere ganske gurkemeie for å behandle syre refluks. Gurkemere biologiske ekstraktilskudd kan være en bedre måte å få medisinske mengder.

  Kroppen din absorberer curcuma og curcumin. La Spezia og dets ekstrakt blir begge raskt metabolisert av leveren og tarmveggen.

  Ulike administrasjonsmetoder har blitt utforsket for å øke biotilgjengeligheten av curcumin. Ingen har tatt tak i akkurat nå.

  En måte å øke den gurkemeie absorpsjonen forbruker den med piperin. Det finnes ofte i den svarte pepper.

  Gurkemeie og svart pepper blir ofte solgt sammen i kosttilskudd. Pepe Økning l’absorpsjon og # 8217; handling gurkemeie. Når du velger gurkemeie kosttilskudd, se etter merker som inneholder svart pepper eller pepperine som en ingrediens.

  Risiko og advarsler

  MOT

  • Gurkemeie er en naturlig antikoagulant, så det bør ikke brukes sammen med medisiner som fluidiserer blod.
  • Personer med diabetes bør ikke bruke gurkemeie. Det kan sikre at blodsukkeret når farlig lave nivåer.
  • Noen rapporterer at gurkemeie forverrer symptomene på syre refluks.

  Gurkemeie er en naturlig antikoagulant. Du bør ikke ta gurkemeie hvis du tar medisiner som fluidiserer blod eller hvis du har overhengende operasjon.

  Gurkemeie kan også senke blodsukkeret, lavere blodtrykk og forverres høyttalerproblemer.

  Noen rapporterer at turerisk forverrer syre refluks. Dette kan skyldes sine pepperegenskaper.

  L’Turcuma inntak i lang tid eller i høye doser kan øke risikoen for fordøyelsesbesvær, kvalme og diaré. I dette tilfellet kan denne behandlingen ikke være den beste tilnærmingen til deg, og du bør avbryte behandlingen.

  Gurkemeie har også forårsaket leverskade hos mus hvis det tas på lang sikt. Ingen hepatisk skade er rapportert hos mennesker.

  Hvis du ansetter stoffer, snakk med legen din før du begynner å bruke urter eller kosttilskudd, spesielt urter som gurkemeie som kan ha alvorlige reaksjoner med mange forskjellige stoffer.

  Gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke overdreven gurkemeie mengder. Uansett mer enn det som normalt brukes når matlaging anses å være overdreven for denne gruppen.

  C’er risikoen for allergiske reaksjoner med alle naturlige rettsmidler. Hvis symptomene oppstår som elveblest, akselerert hjerterytme eller pustevansker etter bruk av gurkemeie, avbryter bruken av bruken. Hvis symptomene dine er alvorlige, bør du konsultere en lege.

  Andre syre refluksbehandlingsalternativer

  Hvis du noen ganger har halsbrann, kan du være i stand til å behandle det alene med livsstilsendringer.

  Disse inkluderer:

  • Spis mindre måltider
  • Ikke legg deg ned etter å ha spist
  • Sov med overkroppen hevet
  • slutt å røyke
  • unngår tette klær som begrenser mageområdet

  Hvis du har overflødig vekt, bør du vurdere muligheten til å konsultere en personlig trener og en ernæringsfysist for å hjelpe deg med å håndtere vekten din, noe som kan bidra til å lindre symptomene.

  Gi en’se på kostholdet ditt. Vær oppmerksom på matvarer som forårsaker mageforbrenning. Krydret mat, syre mat og fettstoffer er den vanlige skyldige. Hvis disse matvarene forverrer symptomene dine, begrenser dem helt.

  Hvis livsstilsendringene ikke løser symptomene, kan legen gi deg råd til å prøve benk med narkotika. Dette kan inneholde antacida, protonpumpe eller H2 blokkere inhibitorer.

  Som en siste utvei, kan kirurgi være nødvendig.

  Hva kan du gjøre nå

  Selv om det er begrensede tester som gurkemeie kan hjelpe med sur refluks, kan det være verdt å prøve. De fleste tolererer det godt i mat og hvis tatt som supplement.

  Hvis du forventer å bruke gurkemeie, husk:

  • For å få de beste resultatene, bruk gurkemeie sammen med svart pepper eller velg et supplement som inneholder piperin for å øke kroppens evne til å absorbere og bruke curcumin.
  • Gurkemeie kan fungere som en antikoagulant. Du bør ikke ta gurkemeie sammen med antikoagulante stoffer.
  • Ubehagelige bivirkninger kan oppstå hvis du tar 1500 milligram eller mer gurkemeie en dag.

  Det kan ta noen uker å se om gurkemeie hjelper symptomene. Hvis de ikke forbedrer eller blir verre, avbryter bruken og konsulterer legen din.