Gripe vann vs.Gassdråper: Hva er det beste for min sønn?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Cos & # 8217; er den kolikken?

Den kolikk er en tilstand som gjør at barn gråter i flere timer uten en klar årsak. I følge American Academy of Pediatrics, Det er anslått at 20% av barna vil utvikle kolikk. Barn med kolikk begynner vanligvis å gråte All & # 8217; samtidig hver dag, ofte på sen ettermiddag eller kveld. The & # 8220; Scream of Colic & # 8221; Han har vanligvis en tydelig lyd som er akutt.

Colics kan forekomme i normale og sunne barn. Tilstanden starter oftest når et barn har ca 3-4 uker. Tilstanden har en tendens til å krympe etter 3 eller 4 måneder. Selv om kolikken ikke varer lenge i uker, kan det virke som en uendelig mengde tid for barns omsorgspersoner.

Legene er ikke akkurat sikre på hva den koliske årsakene. Det har lenge vært antatt at det var forårsaket av gass- eller magesykdommer, men dette har ikke blitt vist. En potensiell grunn til denne overbevisningen er at når barn gråter, har de mage muskler og kan svelge mer luft, noe som gjør dem synes å ha gass eller magesmerter. Derfor er de fleste behandlinger basert på # 8217; gassavlysning. Dessverre har ingen rette vist å redusere symptomene på et barns kolikk. Noen foreldre bruker imidlertid DROPS D & # 8217; vann eller gass for å behandle kolikk. Hva er det beste for barnet ditt?

Gripe vann forklart

Del på Pinterest

L & # 8217; å ta vann er en alternativ medisin som noen bruker til å forsøke å redusere symptomene på et barns kolikk. Væsken er en blanding av vann- og aromatiske urter, som kan variere avhengig av produsenten. Imidlertid er to vanlige komponenter dill frøolje og natriumbikarbonat. For mange år siden tilsatt noen produsenter sukker eller alkohol for å motvirke vann;.

De fleste samtidige formuleringer mangler med alkohol og uten sukker.

Komponentene i # 8217; å ta vann er ment å ha en beroligende effekt på barnets mage. Som et resultat er det mindre sannsynlig å lide av magesykdommer og gråte fjernet.

L & # 8217; vannkontakt kan ha bivirkninger, spesielt hvis en forelder gir for mye til et barn. Natriumbikarbonatinnhold kan føre til en tilstand som kalles alcalose der blodet blir for mye & # 8220; grunnleggende & # 8221; i stedet for syre. Videre, L & # 8217; feilaktig bevart bite kan tiltrekke seg bakterier eller sopp. Alltid oppbevar på et kjølig og tørt sted og erstatt bittvannet av eller før datoen som er foreslått av produsenten.

Kjøp vann vann.

Forklaring av gassdråper

Del på Pinterest

Gassdråper er en medisinsk behandling. Deres viktigste aktive ingrediens er den simetiske, en ingrediens som bryter gassboblene i magen. Dette forenkler passasjen av gass. Eksempler på gassdråper tilgjengelig for barn inkluderer små tummys gasshjelpsdråper, phazyme og mylikon. Dråpene kan blandes i vann, kunstig melk eller brystmelk og administreres til barnet.

Gassdråper anses generelt sikre for bruk hos barn, med mindre et barn administreres skjoldbruskhormon med rusmidler. Skjoldbrusk legemidler kan negativt samhandle med gassdråper.

Kjøp gassutgivelsesdråper.

Valget mellom å klage vann og gassdråper

Velg mellom DROPS D & # 8217; vann og gass kan være vanskelig fordi ingen av de to behandlingene har vist seg å behandle kolikk. Også introduksjonen av nye stoffer for barnet ditt kan forårsake en allergisk reaksjon.

Det kan være veldig spesifikt for barnet hvis et barns kolikere forbedrer seg med vann eller gassdråper.

En måte å bestemme hva som kan hjelpe mer er å tenke på symptomene på barnets kolikk. Hvis barnets mage virker solid og stadig tiltrekker bena til magen for å lindre akkumulert gass, kan gassens dråper være en «8217» beste alternativet. Hvis barnet ditt synes å svare mer på beroligende teknikker, kan sokkelvannet være valget av foretrukket behandling. Det er imidlertid ingen bevis på at 8217; en eller L & # 8217; mer vil fungere i begge tilfeller.

Når skal du ringe en lege

Selv om kolikken er en normal hendelse og er vanligvis ingen grunn til bekymring, kan det i noen situasjoner være nødvendig for å konsultere en lege. Disse inkluderer:

Utsikter om behandling av kolikk

I tillegg til bruk av DROPS D & # 8217; vann eller gass for å behandle kolikk, er det andre trinn du kan gjøre hjemme for å behandle barnets symptomer.

Selv om matfølsomheten er sjelden i nyfødte, rapporterer noen mødre som reduserer L & # 8217; rekruttering av visse matvarer under amming hjelper med koliske symptomer. Disse inkluderer melk, kål, løk, bønner og koffein. Snakk med legen din før du starter strenge elimineringsdiett.

Prøv å endre barnets babyflaske med en lav flytflaske for å forhindre for mye formel eller melk for å komme inn i munnen samtidig. Valget av flasker som minimerer luften, kan også redusere ubehaget til magen.

Gi barnet ditt en pacifier, som kan hjelpe deg med å puste.

Vedtar tiltak for å berolige barnet ditt, hvordan å svømme, rock eller swing.

Hold barnet ditt i vertikal stilling når du spiser den. Dette bidrar til å minimere gass.

Velg flere små og hyppigste poppes for å hindre at barnets mage fyller for mye.

Husk at kolikken er midlertidig. Han vil gå til noen uker, og på den tiden vil du ha mer fred og ro og et lykkeligere barn.

Del på Pinterest