Gomad diett: du bør prøve det?

Beskrivelse

Kostholdet på gallon av melk om dagen (Gomad) er akkurat det det virker: Et regime som gir forbruk av en helmelk gallon i løpet av en dag. Dette er i tillegg til det normale matinntaket.

Dette & # 8220; diett & # 8221; Det er ikke et vekttap program, men heller en & # 8220; masse strategi & # 8221; For vekter løfter prøver å legge til muskelmasse i en kort tidsramme. L’ideen er å drikke en liter fullmælk hver dag til du når målvekten din. Dette tar vanligvis fra to til åtte uker.

Overdreven entusiastiske Gomad-vitnesbyrd er rikelig på Internett. Men kostholdet er nødvendig, sikkert og er kanskje de ubehagelige bivirkningene? Her er en titt på proffene og telleren.

Hva med C’er i en gallon melk?

En hel melke gallon gir omtrent:

 • 2,400 kalorier
 • 127 gram (g) av fett
 • 187 g karbohydrater
 • 123 g protein

Det er ikke overraskende at Gomad fungerer for å hjelpe folk til å bli raskt. De flytende kaloriene gjør at du ikke føler deg full som de med faste matvarer, så det er lettere å drikke 2,400 kalorier enn å spise.

L’Fravær av melkfibre gjør det også lettere å svelge 2,400 kalorier som tygger dem. Fiberen er spesielt rik, og det er derfor det hjelper når du prøver å gå ned i vekt.

For å få 2,400 kalorier fra faste matvarer, kan du spise:

 • 2 avokado (640 kalorier)
 • 3 Rice Cups (616 kalorier)
 • 1 kopp blandet valnøtter (813 kalorier)
 • 1 1/2 kopp terninger med kyllingbryst (346 kalorier)

Ikke c’det er overgått hvis svelg 16 kopper melk det ser ut som en’mer attraktivt alternativ og krever mindre tid.

Pro av gomad dietten

 • Drikker en liter melk tar mindre tid enn forbruket på 2.400 ekvivalente kalorier.
 • Du vil raskt nå vektlinsen med denne dietten.
 • Denne dietten kan fungere godt for vekter eller bodybuilder løftere.

Gomad er trygg?

En gallon melk gir svært høye mengder noen næringsstoffer. Men det er ikke alltid en god ting. Vurder 1,920 milligram (mg) natrium, L’83 prosent av den daglige grensen som anbefales i henhold til 2015-2020 Kosttilskudd for amerikanere. Uten å spise eller drikke Nient’andre.

En gallon melk legger også opp til 80 g mettet fett. Dette er ca 400 prosent av den anbefalte daglige grensen, basert på retningslinjene. Noen eksperter er ikke D’enighet om at mettet fett er et næringsstoff som krever grenser.

Fotball overbelastning

Fotball er en næringsrik som de fleste amerikanere aldri har nok. En gallon melk om dagen gir 4,800 mg, langt overskridende den daglige anbefalingen på 1000 mg for de fleste voksne. En’så høyt daglig inntak av dette mineralen kan være skadelig.

Eksperter advarer om at menn og kvinner mellom 19 og 50 ikke bør forbruke mer enn 2500 mg fotball om dagen. Dette skyldes bekymringer om kompromittert nyrefunksjon og økt risiko for nyrestein.

Noen studier viser at folkene som bruker høye mengder kalsium, kan ha flere risikoer for prostatakreft og hjertesykdom, men videre forskning er nødvendig i dette området. En 2014 Studio Han foreslo også at for mye melk kunne påvirke helsen til beinene.

Gastrointestinale lidelser

Du kan motsette deg at du drikker en liter helmelk om dagen i en kort periode, er usannsynlig å gjøre mange skader på helsen din. Men Gomad kan forårsake irriterende gastrointestinale symptomer som allerede kan manifestere seg fra den første dagen.

Blant disse er det hevelse, kvalme og diaré. Disse symptomene advares også av enkeltpersoner som ikke rapporterer laktoseintoleranse eller melkproteinallergi.

Ubehagelig fra hverandre, dette viser også hvordan Gomad kan forstyrre hverdagen. Forbered deg på å bringe melk med deg hele dagen, da det er vanskelig å drikke 16 kopper melk i korte perioder.

Mot diett gomad

 • Gomad kan forårsake irriterende gastrointestinale symptomer som hevelse, kvalme og diaré.
 • Du må ta med melk med deg hele dagen fordi det er vanskelig å konsumere så mye melk i to eller tre økter.
 • En gallon melk inneholder ca. 1,680 mg natrium og 73 g mettet fett, over de anbefalte daglige mengder.

L & # 8217;

Å legge til en liter melk til ditt daglige kosthold, ansetter sikkert det kalorioverskuddet som trengs for å øke vekten og støtte muskelkonstruksjon (hvis du forplikter oss i en fysisk aktivitet av muskelbygging, selvfølgelig). Men dette gjør ikke gomad en god ide.

Mens en del av den akkumulerte vekten som følge av at Gomad vil være muskelmasse, vil en betydelig mengde også være fett. Kroppen din kan ikke bruke så mange kalorier på en gang, slik at restene vil bli lagret som fett.

Til sammenligning kan en mer nøye planlagt og mindre ekstrem diett i lengre tid hjelpe med målet om å øke vekten, med det meste av dette som skyldes muskelmassen øker.

Gomad øker de samme røde berømmingsflaggene: Forfølge et kortsiktig resultat ved hjelp av uholdbare metoder som innebærer ubehagelige bivirkninger. Er alltid en’ideen bedre å bygge sunne vaner som kan vare lenge.