Deliri di Magnitude: Hvordan identifisere dem

Beskrivelse

A’illusjon er en falsk overbevisning som støttes av en person. Han er i motsetning til virkeligheten eller det som vanligvis anses å være sant. Styrken til A’illusjonen er basert på hvor mye personen mener oss.

Spesielt er A’illusjon av størrelsesorden er overbevisning av en person som er noen forskjellig fra det som er, som en overnaturlig figur eller en kjendis. A’illusjon av storhet kan også være overbevisning om å ha ferdigheter, eiendeler eller spesielle krefter.

Skuffelser er generelt resultatet av en psykisk helseforstyrrelse. Men ikke alle mennesker med vrangforestillinger oppfyller full diagnostiske kriterier for enhver psykisk helseforstyrrelse.

Mange typer psykiske helseforstyrrelser klassifisert som psykotiske lidelser kan føre til skuffelser. Disse inkluderer:

 • schizofreni
 • bipolar lidelse
 • demens
 • delirium
 • Major depressiv lidelse med psykotiske egenskaper

Psykotiske lidelser kan forandre følelsen av en persons virkelighet. Kan ikke være i stand til å si hva som er ekte og hva det ikke er.

Typer av omfang

Enhver skuffelse har fire hovedtrekk:

 • Personen som har overbevisning mener at det er sant, selv når den eksisterende standarden og andre vet at det ikke er sant.
 • Den personen som har L’illusjon vil ikke høre på ingen andre synspunkt på overbevisningen og vil ikke vurdere endring når L’illusjon.
 • Innholdet i # 8217; illusjonen er umulig eller ikke-plausibel.
 • L’illusjon påvirker personens daglige liv.
 • Skuffene av storhet kan ta mange former, som tro på:

  Ha en spesiell ferdighet, objekt eller talent

  Personen med illusjonen kan tro på å ha et talent, et objekt eller en Hemmelige ferdigheter som ingen andre har eller til og med vet. For eksempel, de kunne tro at du har et hemmelig dokument av Elvis Presley, som ingen andre er klar over.

  Vær en kjent person

  En person med en «illusjon av størrelsen kan faktisk tro at han er en kjent person, og at den sanne berømte personen er en impostor eller en» 8217;.

  Ha en hemmelig forbindelse

  Denne skuffelsen innebærer tro på en forbindelse eller et spesielt forhold og noen ganger hemmelig med noen eller noe som er viktig. For eksempel kan en person med denne skuffelsen tro at du er en spion eller å være den eneste ansvarlige for overføring av meldinger til presidenten eller til andre globale ledere.

  Religiøs storhet

  En person med en’illusjon av religiøst tema storhet kan tro at han er en religiøs leder.

  Hvordan identifisere dem

  Greatsstyring kan være vanskelig å identifisere fordi personen som eier mener at de er sanne. Videre kan skuffelser være vanskelig å skille fra det som kalles & # 8220; Overvurderlig ide & # 8221; eller fra en overbevisning om en person som ikke er helt nøyaktig, men det er ikke engang nøyaktig en illusjon på 8217;. En studie Han brukte spillet av spillet D’fare: Hvis en person er en vanlig spiller, tror han sannsynligvis at han har en ferdighet som tillater ham å vinne. Men dette er vanligvis ikke ansett som en illusjon på 8217; storhet illusjon.

  Nøkkelen tegn på størrelsen skuffer er at de ikke er knyttet til opplevelsen av en person. Så en person som spiller regelmessig og tror på at han er nær seier, selv om han ikke er, er det ikke nødvendigvis delirious. Dette skyldes at overbevisningen er knyttet til handlingen.

  A’illusjon, D’en annen del, vanligvis ikke korrelert til noe som skjer i livet akkurat nå. A’storhet illusjon ville være mer som overbevisningen om å kunne fly eller være hemmelig i en reality show.

  A’illusjon av størrelsesorden er lettere å identifisere om det oppstår med andre symptomer på mental helse. Delusjonene av storhet er vanligere med bipolar lidelse og schizofreni. Hvis en person har en historie om bipolar lidelse og har hatt deliriøse tanker i det siste, er det mer sannsynlig at vrangforestillinger gjenopprettet.

  I noen tilfeller kan vrangforestillinger også forårsakes eller intensiveres ved bruk av stoffer som alkohol eller marihuana.

  Kontroller også effektene som overbevisningen har på personens liv. Hvis den falske troen er så flott å ha forandret måten personen lever livet eller utfører daglige aktiviteter, kan være en & # 8217;.

  Hva er alternativene dine?

  Hvis du er i tvil om dine tanker, eller hvis du tror at en kjære kan ha vrangforestillinger, bør du konsultere en lege. En psykiater er favorittekspert, men en praktiserende utøver kan hjelpe med en referanse. Forskning & # 8211; Undersøkelser Det viser at atferdsmessig kognitiv terapi kan bidra til å behandle vrangforestillinger, men resultatet avhenger av den underliggende psykiske lidelsen.

  Hvis du har tanker om hvordan du skal skade deg selv eller andre, ring nødtjenester umiddelbart. Og hvis du er vitne til noen som har en illusjon og temaer som kan skade seg selv eller andre, ring nødtjenester. A’Mental helse nødsituasjon er ekte så mye som enhver annen type nødsituasjon.

  Du kan også ringe hotline fra National Alliance på psykisk sykdom, Fra mandag til fredag, fra 10: 6 til 1: 800 øst på nummer 950-741741-XNUMX-NAMI. Du kan også sende en tekstmelding & # 8220; NAMI & # 8221; til xnumx når som helst for å spørre deg om hjelp eller en venn.

  L & # 8217;

  Hvis du tror du har hatt tans av storhet, vet du at du ikke er alene. Mange mennesker håndterer psykiske problemer og ressurser er tilgjengelige for å hjelpe deg med å administrere helsen din. Du kan søke online hjelp på en anonym måte, snakk med legen din eller betro med en pålitelig venn som kan hjelpe deg med å vise en spesialist. Alle disse alternativene kan hjelpe deg med å forbedre din psykiske helse.