Glucine fungerer for diabetes?

COS & # 8217; Det er Glucuterna?

Glucine er et merke av måltidslys og erstatningsstenger. Den er produsert av Abbott og designet spesielt for personer med type 2 diabetes. Selv de med prediabetes og type 1 diabetes kan bruke Glucuterna. Disse produktene er lave i kalorier og sukker og rik på proteiner. De inneholder også kunstige søtningsmidler som sukralose og kaliumcesulfam, som kan forårsake potensielle helserisiko.

Når gluchinna brukes som en del av et sunt kosthold for diabetes, tilbyr det noen løfter når det gjelder vektstyring og blodsukkerkontroll (glukose). Selv om produktene kan gi hjelp, vær oppmerksom på mulige komplikasjoner.

Del på Pinterest

Næringsverdier

Glukin kan inneholde forskjellige ingredienser basert på smak, som vanilje og sjokolade, men har alle de samme nøkkelnæringsstoffene. Ifølge Abbott, Glucinna produsenter, en 8-ounce flaske hjemmelaget flytende vanilje inneholder ca 190 kalorier. Sixty av disse kaloriene kommer fra fettstoffer. Selv om produktet ikke har transfett, er det totalt 7 gram fett, med 1 gram mettet fettstoffer. Den er lav i kolesterol på bare 5 milligram per flaske.

En tradisjonell glucinna smoothie inneholder 10 gram protein for å hjelpe deg med å holde deg full & # 8211; Dette er omtrent 1 1/2 eggekvivalent. 8 gram flasken inneholder 3 gram fibre og 23 gram karbohydrater, men over halvparten av disse kommer fra sukkerholdig alkohol i stedet for sukker. Smoothies har et relativt lavt natriuminnhold, ved 210 gram per porsjon. De har også et mye nødvendig kalium for å justere natriumnivåer. Kaliuminnhold er 380 milligram, om den anbefalte daglige verdien for voksne og barn over 4 år.

Glukker, 8 gram

Antall Calorie190 Kalorier Grassi7 G Kolesterol5 MG Protein10 G Fibre3 G CarboidRati23 G Sodium210 G Potassium380 mg

Sammen med de viktigste næringsstoffene inneholder glucinna 25 prosent eller mer av den anbefalte daglige verdien av følgende:

 • jern
 • Fotball
 • Vitamin d
 • Vitamin B-12
 • Vitamin A
 • magnesium
 • folat

Viktige ingredienser er gunstige for diabetes

Når det gjelder diabetes, er linsen å holde blodsukkernivået i målområdet. Høyt blodsukker (hyperglykemi) plasserer mange helserisiko. Problemer inkluderer forhold som sløret syn, nerveskade og nyresykdom. Når det ikke er kontrollert, kan diabetes føre til alvorlige komplikasjoner.

Overvekten er en risikofaktor for type 2 diabetes. Et sunnere kosthold kan bidra til å kontrollere vekten. Det er viktig å overvåke karbohydratinntaket når du har diabetes fordi karbohydrater direkte øker blodsukkeret. Rask fordøyelse karbohydrater, som soda, kan føre til sukker topper. Glukin inneholder karbohydrater som er mindre sannsynlig å føre til glukose topper. Over tid, erstatt en hurtigvirkende karbohydrat snack med et glucinna-produkt kan føre til en forbedring av diabetes symptomer.

Måltid erstatning barer og smoothies kan hjelpe folk å gå ned i vekt ved å redusere kaloriinntaket. Smoothies and Nutritional Bars er kjent for å ha et lavt kaloriinnhold. Men de fleste merker inneholder mye sukker, noe som gjør dem til et usunn valg for personer med diabetes. Glukken er forskjellig fordi produktene har en lavere glykemisk indeks og har mindre sukkerarter. Selskapet sier også at dens smarte sult smoothies inneholder 15 gram protein per porsjon, som er mer enn gjennomsnittlig 10 gram andre diett smoothies.

Noen glucinna-produkter kan også inneholde variable mengder av:

 • C-vitamin
 • selen
 • Vitamin E
 • Fitosteroli (for kardiovaskulær helse)

Hvordan Glucine kan integrere kostholdet ditt

De grunnleggende egenskapene til glucinna kan virke bra, men for å se hvordan disse produktene er alle, er det viktig å kjenne næringsstoffene som trengs for type 2 diabetes. Karbohydrater kan øke blodsukkeret. Derfor er det viktig å spise typer karbohydrater som kroppen behandler langsommere. Disse er noen ganger angitt som lav glykemisk indeksmat (IG). Eksempler inkludert:

 • Stål kutte havre
 • Hele korn (steinbunn)
 • Bønner og belgfrukter
 • Hele frukt som pærer, grapefrukt, appelsiner og epler
 • Grønnsaker ikke-vennlig som brokkoli, blomkål og asparges

Glukin er designet for å gi kroppen karbohydrater med langsommere fordøyelse, akkurat som lav glykemisk indeksmat. For bedre ernæring, skal du diett med lav glykemisk indeks mat, ved hjelp av produkter som Glucerna bare av og til.

Proteinet i glucinna-produkter kan også være nyttige for type 2 diabetes. Proteiner øker ikke blodsukkeret. Proteiner tilfredsstiller også sulten lenger, så det er mindre sannsynlig at du spiser for mange karbohydrater. Ifølge Mayo Clinic krever de fleste voksne mellom 46 og 56 gram protein om dagen. Hvis du ikke tar nok protein i kostholdet ditt, # 8217; høyt proteininnhold i Glucerna kan være D & # 8217;. Imidlertid kan naturlige proteinkilder være en & # 8217; beste alternativet. Fisk, fjærfe, tofu, magert rødt kjøtt, bønner og belgfrukter er gode kilder til naturlige proteiner.

Potensielle risikoer og hensyn

Som med de fleste kunstige matvarer, kan ingrediensene som er oppført på mange av Glucinna-produkter ikke virke som ekte matlister. Jo mer vi lærer om bearbeidet mat og deres ingredienser, mindre de anbefales. Lister over ingredienser for Glucerna Shake og Crispy Delight Bars er bare to eksempler.

Den tredje ingrediensen i smoothie er fruktose, en tvilsom ingrediens for alle, men fremfor alt for de som har diabetes. Videre inneholder Glucinna produktlinjen kunstige søtningsmidler og sukkeralkoholer. L & # 8217; Inntak av kunstige søtningsmidler forblir kontroversielt. Studier har vist at disse søtningsmidlene kan øke ønsket om sukker og føre til et overskudd av mat, noe som kan være skadelig for helse, spesielt hvis noen er diabetiker. Noen studier har også demonstrert en betydelig tilknytning mellom kunstige søtningsmidler og diabetes.

I de fleste tilfeller er hele og ubehandlede matvarer et bedre valg enn de høyt utviklede alternativene.

Det er usannsynlig at GluCerna smoothies og snacks forårsaker alvorlige bivirkninger. Den høyere risikoen ligger i en mulig overdreven avhengighet av diabeteshåndteringsprodukter. Få pen protein og administrer karbohydratinntaket er viktig, men det er også nødvendig å trene regelmessig for å holde gode blodsukkernivåer. Videre gir integrerte matvarer den beste næringsverdien, uavhengig av hva som kan bekrefte en integrator etikett.

A & # 8217; annen vurdering er vekttap. Lavkalori Måltidsubstitutter og høyt proteininnhold kan hjelpe deg med å miste vekt gradvis når du kombinerer dem med et sunt kosthold og et treningsprogram. Å spise for mange Glucerna-produkter kan faktisk hindre innsatsen din for å gå ned i vekt hvis du legger dem til ditt eksisterende kosthold i stedet for å bruke dem som måltidsubstitutter.

Glukin er ikke en kur for diabetes

Forvaltningen av type 2 diabetes krever diettendringer. Erstatnings måltid smoothies og glucinna fingrene kan hjelpe hvis du har problemer med å administrere kostholdet ditt alene. Det er imidlertid viktig å huske at GluCerna ikke er en erstatning for et sunt kosthold. Hvis du vil se virkelige resultater, vil du sannsynligvis ikke hjelpe med å spise disse produktene og deretter spise usunne måltider.

Glukin er noen ganger brukt som et verktøy for å gå ned i vekt. Du bør diskutere det med legen din før du bruker den på denne måten. Snakk med en diettist for å avgjøre om Glucinna kan være et passende produkt for deg ved noen anledninger.