Ginger til hodepine: Fungerer og hvordan den brukes

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Ingefær, som sin relative gurkemeie, har fått en bred oppfølging takket være sine mange helsemessige fordeler. Faktisk er det plassert blant de 10 beste bestselgende urte-kosttilskuddene i USA. Smith t, et al. (2018). Salg av urte kosttilskudd i USA har økt Dell’8.5% i 2017, overvinne 8 milliarder dollar.
CMS.HerbalGram.Org / Herbalgram / Issue119 / HG119-HerbmKtrpt.HTML

Mens ingefær er best kjent som et beroligende middel for fordøyelsesbesvær, kvalme og magesykdom, kan denne aromatiske og krydrede rot også brukes til å lindre hodepine og # 8217; migrene.

Les videre for å finne ut hvordan ingefær kan brukes til å lindre hodepine symptomer og hva er den mest effektive skjemaet som skal brukes.

Hvordan ingefær fungerer?

Ginger inneholder en naturlig olje som er ansvarlig for både smaken og helsemessige fordeler. De kjemiske forbindelsene i denne oljen, som inkluderer pepperoler og shogaoli, har antiinflammatoriske og smertestillende virkninger. Jeg har SC, et al. (2013). Den anti-neuro-inflammatoriske kapasiteten til fersk ingefær er hovedsakelig tilskrevet 10-gingerol.
NCBI.NLM.NIH.Gov / PubMed / 23871076 Altman Rd. (2001). Effekter av et ingefærekstrakt på knesmerter hos pasienter med slitasjegikt.
NCBI.NLM.NIH.Gov / PubMed / 11710709 Disse forbindelsene er også effektive i behandling av kvalme og oppkast, to symptomer forbundet med migreneangrep. Lete jeg, et al. (2016). L’ingefær effektivitet for å forhindre kvalme og oppkast under graviditet og kjemoterapi. Gjør jeg: 10.4137 / imi.S36273

Gingerekstrakter kan også øke serotonin, en kjemisk messenger som er involvert i migreneangrep. Øk serotoninnivåene i hjernen kan bidra til å stoppe migrene som reduserer betennelsen og begrenser blodkarene. En klasse av reseptbelagte legemidler som heter Triptani omhandler migrene på lignende måte.

Hva sier forskningen

Flere kliniske studier har testet effekten av ingefær hos mennesker med migrene. Et 2018-studio bemerket at 400 mg ingefærekstrakttilskudd med ketoprofen, et ikke-steroidalt antiinflammatorisk legemiddel, har redusert symptomene på # 8217; migrene best av ketoprofen alene.Martins LB, et al. (2018). Randomisert klinisk studie i dobbeltdekk-kontrollert placebo på’lagt til ingefær (Zingiber officinale) i behandling av akutt migrene. Gjør jeg:
10.1177/0333102418776016

En studie fra 2014 fant at 250 mg av et ingefær-pulvertilskudd har redusert symptomene på # 8217; migrene samt reseptbelagte legemiddel sumatriptan. Maghbooli m, et al. (2014). Sammenligning mellom L’Effektivitet av ingefær og sumatriptan i den ablative behandlingen av kommunen migrene. Gjør jeg: 10.1002 / ptr.4996

Annen forskning viser at å sette en ingefær som inneholder ingefær og # 8217; foreldre gress under tungen når migrene begynner; migrene kan redusere symptomets styrke og varighet av symptomene. Cady rk, et al. (2011). Et dobbeltblind pilotstudio styrt med placebo på sublingual partnere og ingefær (lipigesic m) i behandlingen av migrene. Gjør jeg: 10.1111 / J.1526-4610.2011.01910.X

Hva er den mest effektive formen for ingefær å bruke mot hodepine?

Ginger er tilgjengelig i mange former, inkludert:

 • kapsler
 • gel
 • pulver
 • Essensiell olje
 • lommelykt
 • drikker
 • pasta

Så langt har bare ingefær kapsler og en gel blitt studert og har vist seg å være nyttig for folk med migrene. Andre former har ikke blitt studert, men det kan være verdt å prøve dem.

Typen av ingefær du tar kan også avhenge av tilstanden din. For eksempel, hvis migrene symptomer inkluderer kvalme og oppkast, kan du ikke ta en ingefærkapsel for munn. I stedet kan du prøve å bruke den essensielle oljen på templene eller suge en ingefærpute.

Les videre for å lære om de forskjellige måtene som ingefær kan brukes til å lindre hodepine symptomer.

Få et ingefær supplement

Mest lovende forskning på de gunstige effektene av ingefær for migrene; migrene brukte kosttilskudd som inneholder ingefær ekstrakt eller tørket ingefærpulver. Derfor er ingefærtilskudd den mest sannsynlige formen for ingefær for å lindre symptomer på hodepine og migrene.

En typisk dose er en 550 mg kapsel til det første tegn på ingefærrothodepine. (Nd).
naturesbounty.Com / Our-Products / Spesial / Diet-Supplements / Ginger-Root-550-MG-100-kapsler / Denne dosen kan gjentas en eller to ganger. Du kan se etter ingefærtilskudd på apotek, matbutikker og online.

Selv om det ikke er vanlig, kan noen mennesker som tar ginger kosttilskudd ha små bivirkninger, inkludert:

 • mageknip
 • gass
 • Irritasjon av halsen eller munnen
 • diaré
 • rød
 • utslett

Disse bivirkningene er mer sannsynlig når høyere doser tas.

Påfør L’ingefær essensiell olje på templene

Massasje hudoljen i huden reduserer smerte hos personer med leddgikt og ryggsmerter, og kan også bidra til å redusere smerte fra hodepine.

For et migreneangrep eller en spenningshodepine, prøv å massere noen få dråper ingefærolje fortynnet på templer, foran og nakke en eller to ganger om dagen.

L’Oljearoma kan også redusere kvalme som vanligvis oppstår med migrene. Prøv å sette en dråpe ingefærolje på et papir lommetørkle, en gasbind eller en bomullspute og inspirasjon. Du kan også prøve å legge til en eller to dråper olje i et varmt bad eller i en dampdiffusor.

L’ren essensiell essensiell olje kan bli funnet på apoteket, i dagligvarebutikker eller kjøpt online. Unngå duftende eller duftende ingefæroljer. Før du bruker det på huden, fortynn oljen som hælder en eller to dråper ingefærolje i en skje av en vektorolje. Mer informasjon om vektoroljer.

Bivirkninger og risiko for essensielle olje

Bruk aldri ingefærolje på huden uten å ha fortynnet den først. L’bruk av ikke-fortynnet olje kan forårsake hudirritasjon. I noen tilfeller kan’hudirritasjon være seriøs.

Noen mennesker kan også manifestere en hudreaksjon når de bruker ingefærolje, selv om det er fortynnet. Pass på at du gjør en testpatch med oljen hvis du har hatt en reaksjon på en essensiell olje i fortiden. Også, hvis du er allergisk mot ingefær, kan du også være allergisk all’ingefærolje.

Slik kjører du en testplaster med essensiell olje

Følg disse trinnene for å kjøre en testoppdatering:

 • Sett 1 til 2 dråper fortynnet olje på’# 8217; underarm. Bruk aldri uputert olje.
 • Påfør en bandasje på # 8217; området og vent.
 • Ved irritasjon, fjern straks bandasjen og vask forsiktig området med vann og såpe.
 • Hvis ingen reaksjon oppstår etter 48 timer, er det sannsynlig at den fortynnede oljen er trygt å bruke.
 • Suge en ingefær pute

  Gingerputene inneholder vanligvis små mengder ingefærpulver eller ingefærekstrakter. Forskning viser at ingefær kan redusere kvalme symptomer etter operasjonen eller graviditeten eller andre årsaker. Det kan også forhindre kvalme symptomer forårsaket av migrene.

  Gingerputene er et spesielt godt valg når du ikke vil ta piller eller drikke te eller andre væsker. Prøv å suge en ingefærpute når migreneangrepet starter for første gang å få deg til å føle deg syk.

  En eller to tabletter er vanligvis tatt to eller tre ganger om dagen for å lindre magesmerter. Men sørg for at du følger doseringsinstruksjonene på produktpakken.

  Du kan finne ingefærputer i apotek, i matbutikker og online.

  Ginger Losanga bivirkninger og risiko

  De fleste som bruker ingefærputer, har ingen bivirkninger, men noen mennesker kan ha mage eller irritasjon, brennende eller nummenhet eller tunge.

  Sjelden kan folk være allergiske mot ingefær og ha en allergisk reaksjon. Hvis du hadde en allergisk ingefærreaksjon i fortiden, ikke bruk ingefærputer.

  Drikke ingefær ale

  Hvis du har hodepine eller et migreneangrep, prøv å nippe til ingefær. Kan redusere hodepine og hjelpe deg med å rolige magesykdommer knyttet til migrene. Drikk en eller to kopper om dagen.

  Du kan kjøpe ingefær ale, men les etikettene nøye. Mange merker kjøpt i butikken inneholder mye sukker og lite ingefær. Du kan også forberede ingefær Ale hjemme. Det er mange måter å gjøre dette på. Her er en måte:

 • Kok 2-4 kopper D’vann i en kasserolle.
 • Legg til fra ¼ til 1 kopp hakket eller revet ingefær sammen med et søtningsmiddel som sukker eller honning, smake.
 • Kok over lav varme i 5-10 minutter, og filtrer deretter.
 • Bland ingefærløsningen med karbonert vann. Du kan legge til ekstra smak med mynte eller limejuice eller friske sitroner.
 • Ingefær ale bivirkninger og risiko

  De fleste som drikker ingefær Ale, har ingen bivirkninger. Men noen mennesker, spesielt hvis de forbruker mye ingefær ale, kan ha små bivirkninger. Disse inkluderer:

  • mageknip
  • utbrudd
  • Irritasjon eller brennende følelse til munn og hals
  • diaré
  • rød
  • utslett

  Forbered en ingefær urtete

  Sipping Ginger Tea er en annen velsmakende måte å lindre hodepine eller redusere kvalme forårsaket av et migreneangrep. Prøv å drikke te når hodepine begynner. Drikk om nødvendig A’en annen kopp en eller to timer senere.

  Teposer klar for infusjonen er tilgjengelig i dagligvarebutikker og online. Du kan også forberede det hjemme:

 • Legg til skiver eller hakket ingefær til 4 kopper kokende vann.
 • Gå i infusjon i 5-10 minutter. La for å infuse lenger, det vil gi en sterkere smak.
 • Fjern fra varmen og sesongen med sitronsaft, honning eller sukker. Det kan forbrukes både varmt og kaldt.
 • Mulige bivirkninger og risikoer

  Som ingefær ale, drikker ingefærte vanligvis ikke bivirkninger, men noen bivirkninger er mulige, inkludert:

  • mageknip
  • gass
  • Irritasjon eller brennende følelse til munn og hals
  • diaré
  • rød
  • utslett

  Disse bivirkningene er mer sannsynlig hvis teen din har en sterkere smak eller hvis du bruker den i store mengder.

  Legg til ingefær til et måltid

  Legg til ingefæren til et måltid er en annen måte å dra nytte av anti-inflammatoriske effekter og smertestær i ingefærer. Du kan legge til fersk ingefær eller tørket ingefærpulver for å smake retter, men husk at deres smaker er litt forskjellige.

  Det er interessant å merke seg at selv den kjemiske sammensetningen av den friske ingefæren og den tørkede ingefær er litt annerledes, men begge inneholder forbindelsene som reduserer betennelsen og kvalmen.

  Prøv å legge til fersk ingefær til salatene dine eller bland det i en reke salater på hvitløk. Ginger kan også være en’velsmakende tilsatt til kyllingsuppe, grillet laks og til og med noen typer cookies & # 8211; Tenk på ingefærkaker & # 8211; Eller til kaker.

  Du kan også prøve disse åtte tipsene for å starte dagen med ingefær.

  Friske ingefær bivirkninger og risiko

  Spis ingefær forårsaker sjelden bivirkninger med mindre du spiser for mye. Hvis du gjør det, kan du ha en magesmerter med halsbrannsymptomer og gass. Noen mennesker kan også ha en brennende følelse i munnen.

  Hvis du lider av kvalme relatert til migrene, kan det hende du finner at å spise symptomene forverres. Andre alternativer Hvordan Sip Ginger Ale eller en ingefær Losawan kan være et bedre valg.

  Bunnlinjen

  Gingerforskning for hodepine er begrenset, men lovende. Det beste beviset er for ingefærtilskudd, men også andre former kan bidra til å redusere hodepine og kvalme relatert til migrene.

  Når det gjelder ingefær, ta mer ikke nødvendigvis bedre. Ta for mye øker muligheten for milde bivirkninger som halsbrann og magesykdommer.

  Hvis du merker at hodepine blir hyppigere eller mer alvorlige, sørg for at du konsulterer legen din. Legen din kan evaluere dine symptomer og gi deg mer effektiv behandling.

  Snakk også med legen din eller apoteket før du tar ingefær for å sikre at du ikke samhandler med andre medisiner du kan ta. Ginger kan fluidifisere blod og øke risikoen for blødning hvis de tas med andre antikoagulanter.