GERD i nyfødte: Forslag til å sove bedre

Beskrivelse

Spytt, eller refluks, er svært vanlig i mindre barn og kan skyldes:

I noen sjeldne tilfeller er tilbakeløp i større barn på grunn av matallergi. I større barn kan det også være et resultat av laktoseintoleranse. Disse barna kan ikke behandle laktose, et sukker som er i melk.

Hos personer med sur refluks, L’syre fra magesaltet i # 8217; spiserøret. Reflux er vanlig hos nyfødte og forårsaker vanligvis ikke andre symptomer enn oppkast.

De fleste barn vokser når de har 12 måneder og krever ikke omsorg hvis ikke bare endringer i livsstil.

Barn som presenterer mer alvorlige symptomer kan diagnostiseres med en gastroøsofageal reflekssykdom (GERD). Disse symptomene kan inkludere:

Barn med disse symptomene må kanskje ta medisiner eller til og med gjennomgå kirurgi.

Gerd kan være smertefullt for barn, forårsaker irritabilitet og ubehag. Dette kan gjøre det vanskelig for dem å sovne eller sovne. Hvis du har problemer med å gjøre barnet ditt med GERD, er det noen forslag som kan hjelpe deg.

Planlegg tiden mellom å sove og spise

Siden syre refluks oppstår etter måltider, ikke sette barnet til sengs straks etter fôret. I stedet, Burp og vent 30 minutter før du ligger for en lur eller kveld. Dette vil bidra til at deres system fordøyer måltidet.

I likhet med sur refluks hos voksne kan syre refluks i nyfødte forverres fra deres posisjon, spesielt etter å ha spist. Fordi svært små barn ikke kan sitte på egen hånd, sørg for at barnet ditt forblir i vertikal stilling i 30 minutter etter å ha spist. Dette vil hjelpe fordøyelsen før barnet sover.

Løft barnesengens hode

Å øke babyens vuggehode kan også bidra til å lindre syre refluks symptomer. Du kan gjøre det ved å sette et håndkle under madrasshodet.

For voksne kan ligge på magen bidra til å redusere syre refluks. Imidlertid anbefaler legene ikke denne posisjonen til å sove for nyfødte, fordi det er forbundet med spedbarnets plutselige dødsyndrom. Barn med alvorlig Gerd lider ofte av nattapné (fravær av pusting), så legg deg alltid på ryggen din for å sove.

Arbeid med barnelege

Noen ganger syre refluks gjør barn til å føle alt de spiste. Et barn som ikke har spist tilstrekkelig, vil trolig ha problemer med å sovne. Snakk med barnets barnelege hvis du tror at syre refluks forårsaker vanskeligheter med å sove. Kan hjelpe deg med å finne en løsning. Ditt barn kan trenge narkotika, en endring på formel eller, i sjeldne tilfeller kirurgi. Din barnelege kan også gi deg mulighet til å hjelpe barnet ditt til å sove.

Dai stoffene som foreskrevet

Hvis barnet ditt har GERD og tar medisiner, sørg for at du gir ham stoffet nøyaktig som foreskrevet av barnelege. Vær oppmerksom på eventuelle bivirkninger og når du skal ringe legen i nødstilfeller.

Følg en konstant rutine for å sove

Søvn er viktig, både for nyfødte og deres foreldre. Pass på at du etablerer en konstant rutine for å sove, så følg den hver kveld. Steg barnet ditt i en oppreist stilling til den er trøtt og sov nesten, kan hjelpe med å lenkere det og kan redusere symptomene på GERD eller sur refluks.

L & # 8217;

Å spørre et barn kan være vanskelig for alle, men syre refluks kan legge til en’annen utfordring. Snakk med barnelegeren om hvordan sur refluks kan påvirke barnets søvn og hvordan du kan hjelpe deg med å sove bedre. Legen din kan foreslå forslag og triks som vil hjelpe barnet ditt til å føle seg mer komfortabel. Du bør også ta notater på noen utløsende faktorer som påvirker barnets tilstand og snakker med barnelege.