GERD og koffein: Kaffe og te er ute grense?

Beskrivelse

Kanskje du er vant til å starte dagen med en kopp kaffe eller slappe av om kvelden med en kopp dampende te. Hvis du lider av gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), kan du merke at symptomene dine blir forverret av det du drikker.

Det frykter at kaffe og te kan forårsake mageforbrenning og forverre sur refluks. Finn ut mer om effektene av disse favorittdrinkene, og hvis du kan konsumere dem i moderasjon med GERD.

Effekter av mat på GERD

Ifølge studier har i det minste blitt demonstrert 4 personer ut av 10 I USA er det en halsbrann en eller flere ganger i uken. Denne frekvensen kan indikere GERD.

Det kan også diagnostiseres med en stille GERD, kjent som esophageal sykdom, uten symptomer.

Uansett at legen din har symptomer eller mindre, kan legen din foreslå dine livsstilsbehandlinger i tillegg til narkotika for å forbedre din esophagus helse. Behandlinger på livsstil kan inkludere å unngå visse matvarer som kan forverre symptomene.

For noen mennesker kan symptomene på mageforbrenning løses av visse matvarer. Noen stoffer kan irritere esophagus eller svekke den nedre esophageal sphincter (Les). En svekket lavere esophageal sphincter kan føre til strømmen til strømmen; baksiden av innholdet i magen, og dette forårsaker sur refluks. Utløsere kan inkludere:

 • alkohol
 • Produkter som inneholder koffein, for eksempel kaffe, brus og te
 • sjokolade
 • sitrusfrukter
 • hvitløk
 • feit mat
 • løk
 • Peppermynte og grønn mynte
 • krydret mat

Du kan prøve å begrense forbruket av kaffe og te hvis du lider av GERD og ser om symptomene dine forbedres. Begge kan slappe av Les. Men ikke alle matvarer og drikkevarer påvirker enkeltpersoner på samme måte.

Å holde en matdagbok kan hjelpe deg med å isolere hvilke matvarer forverre symptomene på tilbakeløp og som ikke er.

Effekten av koffein på GERD

Koffein, en viktig del av mange varianter av kaffe og te, har blitt identifisert som en mulig utløserfaktor for halsbrann i noen mennesker. Koffein kan utløse GERD-symptomer fordi det kan slappe av LES.

Imidlertid er problemet ikke så klart på grunn av kontrasterende tester og betydelige forskjeller til det indre av begge typer drikkevarer. Faktisk, ifølge Gastroenterologi og hepatologi, Det er ingen brede og godt utformede studier som viser at kaffe eller koffein eliminering stadig forbedrer symptomene eller resultatene av MRGE.

Faktisk, de nåværende retningslinjene for Dell’American College of Gastroenterologi (fordøyelseskanalspesialister) anbefaler ikke rutinemessige diettendringer for behandling av tilbakeløp og MRGE.

Kaffe bekymringer

Konvensjonell kaffe tiltrekker maksimal oppmerksomhet når det gjelder å begrense koffein, som kan være nyttig av andre helsemessige årsaker. Normal kaffe med koffein inneholder mye mer koffein med te og brus. De Mayo Clinic Skisserte følgende estimater på koffein for de vanligste typer kaffe til 8 gram deler:

Kaffe type hvor mye koffein? Svart kaffe fra 95 til 165 mg øyeblikkelig svart kaffe 63 mglatte fra 63 til 126 mg koffeinfri kaffe fra 2 til 5 mg

Koffeininnholdet kan også variere avhengig av type toast. Med en mørkere stek, C’er mindre koffein for korn. Lette roasts, ofte merket som & # 8220; kaffe til frokost og inneholder ofte mest koffein.

Du kan velge mørkere roasts hvis du finner ut at koffein forverrer dine symptomer. Imidlertid kan symptomene på GERD fra kaffe kan henføres til andre kaffekomponenter enn koffein. For eksempel oppdager noen mennesker at mørkere steker er flere syrer og kan mer forverre sine symptomer.

Kald kaffe har en lavere mengde koffein og kan være mindre syre, noe som kan gjøre det til et mer akseptabelt valg for de som lider av GERD eller halsbrann.

Te og Gerd

Også forholdet mellom te og gerd diskuteres. Teen inneholder ikke bare koffein, men også en rekke andre komponenter.

Mayo Clinic har skissert følgende Koffein tilnærminger Populær te for 8 gram deler:

Type te kvant koffein? Svart te fra 25 til 48 mg svart te koffeinfri fra 2 til 5 mg te i flasken kjøpt i butikk fra 5 til 40 mg grønn te fra 25 til 29 mg

Pluss teproduktet behandles, mer koffein har en tendens til å ha. Det er tilfelle av svarte teblader, som inneholder mer koffein av grønne teblader.

Måten en kopp te er forberedt, påvirker også sluttproduktet. Jo lenger teen forblir, mer koffein vil det være i koppen.

Det kan være vanskelig å avgjøre om din syre refluks kommer fra koffein eller noen av en rekke en bestemt type teprodukt.

Det er noen advarsler.

Mens de fleste studier fokuserte på svart te (koffein), er noen typer urtete (ikke koffeinert) faktisk forbundet med GERD-symptomer.

Ditt første instinkt kan være å velge urtete i stedet for teblader som inneholder koffein. Problemet er at noen urter, som peppermynte og grønn mynte, kan faktisk forverre symptomene på mageforbrenning i noen mennesker.

Les forsiktige etikettene på produktene og unngå disse myntearomatiske urter hvis de pleier å forverre symptomene.

Bunnlinjen

Med juryen fremdeles av de generelle effektene av koffein på symptomene på tilbakeløp, kan det være vanskelig for de som lider av GERD å vite om du skal unngå kaffe eller te. Mangelen på samtykke i vitenskapelige og medisinske samfunn på effekten av kaffe enn te på GERD-symptomer antyder at du vet at din personlige toleranse for disse drikkene er den beste løsningen. Snakk med en gastroenterolog om dine GERD-symptomer.

Endringer i livsstil som de fleste eksperter ble enige om, kan bidra til å redusere syre refluks og GERD symptomer inkluderer:

 • Vekttap, hvis overvekt
 • Hevder hodet på din seks-tommers seng
 • Ikke spis innen tre timer fra # 8217; gå til sengs

Selv om livsstilsendringene kan hjelpe, kan ikke være nok til å bekjempe alle symptomene. Du kan også trenge benk eller reseptbelagte legemidler for å holde kontroll over ditt halsbrann.

Livsstilsendringer, sammen med narkotika, kan bidra til å forbedre livskvaliteten ved å minimere skade på esophagus.