Frokost pris seremoni

Det er morgen, den perfekte tiden til å starte dagen godt. Hvilken bedre måte enn å bruke L’frokosttid som et familieforum for å dele de ukentlige helseprosessene?

Det er lettere og morsommere å sette opp og nå ernæringsmessige og treningsmål når du gjør det med støtte for andre. Og hvis du har det gøy, vil du få flere sjanser til å forvandle dagens handlinger til lydlange vaner som vil holde deg og din familie å spise godt og gjøre fysisk trening ofte.

Sjansene dine for å holde seg til sunn aktivitet øker hvis du liker dem, og du har selskapet mens du gjør dem. Så hvorfor ikke lage en & # 8220; seremoni for frokostmedaljen og # 8221; Hver morgen for å gi livet til denne ideen? Les videre for å lære noen retningslinjer for å hjelpe deg med å skape denne daglige moralske stimulansen på familiens frokostbord:

Planlegg på forhånd
De beste morgenprogrammene starter med kveldsforberedelser. Natten før du vil starte din første seremoni for frokostmedaljen, samler hele familien din for å informere deg om arrangementet. Kunngjør at for neste måned, vil tiden til frokost inkludere en deling av mål og helse resultater for å inspirere og oppmuntre hverandre.

For å hjelpe familiemedlemmer til å forberede seg på det opprinnelige møtet, foreslå at de gjør følgende:

  • Bringer en liste over noen diett og treningsmål som føler seg klar til å møte og er villige til å dele med familien. Mulige mål kan inkludere å spise mer frukt og grønnsaker hver dag, følg et fettfattig diett for å gå ned i vekt eller gjøre regelmessig trening.
  • Forbered deg på å lytte til og gi støtte til andre familiemedlemmer for å hjelpe dem med å nå sine mål.
  • Forplikte seg til å endre livsstilen som trengs for å sikre at virkelige forbedringer av deres helse og velvære.

Når alle har mottatt kjøreordren, bestem hva menyen vil være for en sunn frokost. Designede spesifikke familiemedlemmer med ansvar for å forberede forskjellige deler av måltidet & # 8211; For eksempel kan en person helle melk mens A’andre forbereder integrert toast. Hvis noen forberedelser kan gjøres om kvelden før, som å skive frukt eller sette bordet, kan dette hjelpe deg med å spare tid om morgenen.

Delingstid
God morgen, det er timen av frokostprisen seremonien! Hjertet i denne daglige seremonien innebærer deling av prosjekter og fremgang. Følg disse retningslinjene for å strukturere møtene dine:

  • Dele målene. L’Målet med den første seremonien er at hvert familiemedlem deler sine mål for bedre ernæring og fysisk form. Mens du nyter frokost, snu bordet og la hver person noen få minutter å forklare hans personlige mål. Andre familiemedlemmer kan derfor tilby ideer og strategier for å realisere dem.
  • Dele fremgang. En gang frokost fant sted, legger du vekt på etterfølgende frokoster fra definisjonen av mål for å dele fremgang og motivasjon til hverandre. Fordi familiemedlemmer allerede har identifisert og uttrykte klare mål om hvordan de ønsker å forbedre sitt eget kosthold og deres treningsvaner, tilbyr frokostmedaljens seremoni alle L’muligheter til å kunngjøre fremgang og resultater. For eksempel kan noen rapportere om hvor mye tid på å trene den forrige dagen eller suksessen i å miste noen kilo.
  • Motivere! I løpet av måneden vil familiemedlemmene sannsynligvis nyte noen resultater, men de kan også møte sporadiske Beats D & # 8217;. Bruk tid til frokost for å gi motivasjon og oppmuntring til de som trenger et ekstra løft.

Medaljer for alle
For å gi ytterligere incitament til familiemedlemmer til å delta i frokostmedalje-seremonien og for å nå sine mål, kan du vurdere å gi alle hjemmelagde medaljer eller annen spesiell premie på slutten av måneden. Selv om noen familiemedlemmer fortsatt kunne jobbe for å nå sine mål, er alle vinnere for å prioritere bedre helse.

Bare fordi måneden er ferdig betyr det ikke at forbedringen av kosthold og ernæring skal ende. Oppfordrer familien til å fortsette seremonier som en vanlig familietradisjon. Når de positive effektene av en sunnere livsstil blir klar, kan du oppdage at hele familien ikke ser # 8217; nå å spise frokost.