Brystsmerter i svangerskapet: Som et tidlig tegn, sammenlignet med perioden, mer

Såret tits kan være & # 8230; Vel, en smerte. Men hvis du prøver å bli gravid, kan du kanskje tro at bh smerte er tegnet du ventet på. Dette kan være? jeg er gravid ?!

Du har allerede mottatt de to rosa eller blå linjene på en graviditetstest hjemme? Alas, denne smertefulle følelsen kan vare litt og # 8216;. Men prøv å ikke bekymre deg: De fleste endringene som jentene dine går gjennom, er helt normale. Vi vil snakke mer om ett minutt.

Du spør deg selv om du er gravid? Vel, det som er frustrerende er at de vondtakene kan forekomme i så mange forskjellige grunner. Noen refererer til hormoner som reduserer og strømmer ikke bare under graviditet, men også under vanlig syklus.

Før du forlater din skuffelse for å bli deponert på et annet ufullstendig tegn, gir vi imidlertid en PO’Nærmere: Det er noen særegne funksjoner som ofte gjør puppene som har vondt litt og # 8217; Forskjellig gravid.

Hvordan du føler deg under graviditeten

Som brystet selv, er brystsmerter tilgjengelig i mange varianter. Det kan skje i en eller begge brystene. Du kan høre det overalt, i et bestemt punkt eller flytte til den eksterne under armhulene. Smerte kan være konstant eller kan gå og komme.

I løpet av de første ukene av graviditeten har brystsmerter en tendens til å være døve og vondt. Dine pupper kan virke tunge og hovne. De kan være super følsomme for berøring, noe som gjør den svært ubehagelige treningen og seksuell lek. (Tips: Bruk en pålitelig sportsbh og kommuniserer også med partneren din for å utforske andre områder i løpet av denne perioden.) Hvis du sover med magen, kan smerte holde deg våken om natten.

For mange kvinner er brystvortene spesielt følsomme i disse første ukene. De kan være så ømme til berøring som gjør vondt tørr etter en dusj eller ha en bh (gå uten en sikkerhetsbh!). MA L’Ekstremfølsomhet i brystvorten passerer vanligvis innen få uker.

Med første kvartal på forhånd, kan du legge merke til fylde og tyngde i stedet for ømhet. Noen kvinner føler også en følelse av prikking på brystvorten og areolen i løpet av første kvartal.

Den akutte brystsmerter, som kan virke som en stabsk kniv i et eget område av et bryst, er ikke vanlig under graviditeten. Selv om det kan skje, er denne typen smerte mindre vanlig med graviditet.

Fordi brystsmerter oppstår alt’begynnelsen av graviditeten

Brystsmerter er ofte det første symptomet på graviditet, som allerede oppstår en eller to uker Etter unnfangelse & # 8211; Teknisk, tre og fire uker med graviditet. Den følelsen av brystsmerter når toppen i første kvartal fordi kroppen din er oversvømmet med hormoner. Disse hormonene har en viktig oppgave, forbereder kroppen din til å vokse et lite menneske, et lite sulten menneske.

Å mate den sulten, hormoner virker raskt for å forberede brystet, alle «8217; amming. Blodet i # 8217; området øker og dine pupper blir større. Halsen kan være ganske stor, men denne veksten kan også være smertefull, forårsaker selv irritasjon og kløe i huden. Ahia!

Selv melkekanaler i brystet vokser for å forberede all og amming. Og hormoner stimulerer veksten av melken som produserer kjertler. I utgangspunktet krysser dine pupper en stor vekstøkning.

Andre brystendringer i svangerskapet

Smerte er ikke det eneste sinusrelaterte symptomet som du kan forvente under graviditeten. I løpet av første kvartal kan du også legge merke til blå årer som pumper ekstra blod i brystet og endres i størrelsen eller dannelsen av brystvorten din.

I løpet av andre kvartal (uker 13-26) kan du merke at områdene dine, pigmenterte områder rundt brystvorten, har blitt mer mørke. Og fortsett å mørke selv i løpet av andre og tredje kvartal.

Du kan også legge merke til små fremspring på Areolen og spørre deg hva som skjer, men igjen er dette helt normalt. Disse kalles Montgomery Tubercles. De er oljeproduserende kjertler smøre bryster under amming og gjør prosessen litt og mer behagelig for deg og din baby!

I løpet av andre og tredje kvartal kan du også begynne å miste et gulaktig væske som heter Colostrum. Dette kan være litt og # 8216; svimlende, men ikke bekymre deg! Dette er gode ting. Colostrum er et immunostimulerende væske som barnet ditt vil drikke i dagene etter fødselen, før din melk kommer. Denne super næringsrike væsken kalles noen ganger «8220; flytende gull & # 8221; Fordi det er bra for barnet ditt!

Sekresjonen fra brystvorten kan oppstå når som helst, men er spesielt vanlig under stimuleringen av brystvorten. Sekresjonen fra brystvorten kan variere i farge fra hvit krem ​​til gul, grønn eller brun (du vil kanskje advare partneren din til det).

Den blødende sekresjonen av brystvorten kan også forekomme under graviditeten. Det er vanligvis resultatet av veksten av dumbbells, men noen ganger kan det være et tegn på en kanal som er blokkert.

Selv om alt dette kan virke fryktelig & # 8211; Og potensielt ganske pinlig hvis det skjer på feil tidspunkt & # 8211; Væsken lekket og lossingen faktisk forekommer i svært små mengder. Bekymret for utslippet eller et tap som forstyrrer dagen din? Brystlejer (satt inn i bh), designet for å absorbere tap under amming, arbeid som stave under graviditet.

I de siste ukene med graviditet kan du merke at brystet ditt har blitt enda større og tyngre enn før. Sekresjon fra brystvorter kan bli hyppigere. Og du kan legge merke til røde striper kjent som & # 8211; Du gjettet & # 8211; strekkmerker. Du er i ferd med å møte babyen din!

Brystsmerter er et tidlig graviditetsskilt?

Brystsmerter er faktisk et av de første tegn på graviditet. Kan vises i et minimum av en eller to uker Etter unnfangelse.

Fordi det kan virke før du noterer en savnet periode, kan brystsmerter noen ganger være en nyttig indikator på graviditet, men det er ikke definitivt i det hele tatt.

Hvis du prøver å bli gravid og du opplever en uvanlig brystsmerter, kan du kanskje gå videre og ta en graviditetstest. Husk bare at det kan være for tidlig for et nøyaktig testresultat. Tålmodigheten akkurat nå er veldig vanskelig, men prøv igjen om et par dager hvis du fortsatt har symptomene og tante flo ikke gjorde sitt utseende.

Brystsmerter ALL’Start av graviditet vs brystsmerter som et symptom på premenstruelt syndrom

Symptomene på første graviditet er svært lik symptomene på den vanlige syklusen. Så hvordan forstår du forskjellen?

Kort svar: Det er ikke alltid mulig. Dette gjelder spesielt hvis du er en person som vanligvis opplever brystsmerter under premenstruelt syndrom. Igjen må vi takke hormoner.

Fordi hormonelle nivåer reduseres før syklusen begynner, er brystsmerter et veldig vanlig symptom. Den beste måten å forstå forskjellen på er å se om perioden kommer eller gjør en graviditetstest. Hvis du merker en eller to dager med lys spotting, men ingen normal tid, kan dette indikere blødning fra plante og graviditet.

Jeg burde være bekymret?

Brystsmerter under graviditet, eller før eller i løpet av syklusen, er svært vanlig og generelt ikke C’det er ingenting å bekymre seg for. Og hvis brystsmerter forsvinner etter første kvartal, fantastisk! Dette er også helt normalt, og det vil sikkert være en lettelse. Som morgenkvalme forsvinner noen symptomer når du er lenger unna.

Hvilke bekymringer er å føle en ny eller voksende nodule. Godartede noduler (ufarlig) kan vises under graviditeten, så prøv å ikke grave, men gå til legen så snart som mulig.

Hvem vi er 1 i hver 1000 Gravide kvinner utvikler brystkreft. Dette kan alvorlig sette helsen din i fare og barnet ditt.

L & # 8217;

Sår bryster er et vanlig for tidlig tegn på graviditet, men & # 8230; De kan også være et tegn på at perioden er nært forestående. Hvis du tror du er gravid, er det beste å gjøre en graviditetstest hjemme.

Hvis du er gravid, snakk med en gynekolog fra brystsmerter og hva du kan forvente med fremdriften av graviditeten. Generelt forsvinner det før andre kvartal.

Husk, ta med noen mistenkte klumper All’din lege oppmerksomhet så snart som mulig.