5 Gjenopprettingstips for å forhindre muskelsmerter

Beskrivelse

Noen kaller det Pain & # 8220; Good & # 8221;, men sannheten er at ingen liker å komme seg ut av sengen om morgenen etter en intens trening. Kroppen din er spent, musklene dine føles svake og hovne og du er sterkt sulten.

Du kan føle at du aldri ville gå på treningsstudioet igjen. Men muskelsskaden indusert av’trening og tiltakene du forplikter til å gjenopprette er alle en del av å bli en bedre idrettsutøver, så lenge du kjenner dine grenser. Å vite de rette trinnene som skal utføres for utvinning, er viktig for å reparere musklene. Gjør de riktige trinnene også vil unngå skade. Og den gode nyheten er at gjenoppretting og hindring av skader er enklere enn du tror.

Først, slutte å se på

Det er en økende mengde bevis som tyder på at 8217; moderat høy intensitetsøvelse utført i mer enn 90 minutter kan ha en negativ helsepåvirkning. Dette studere Vis at en overdreven trening kan føre til:

  • Kroniske infeksjoner og tretthet
  • Allergiske reaksjoner
  • Fordøyelsessykdommer
  • søvnløshet
  • Depresjon

Når du stadig skyver kroppen din til grensen, kan ytelsen bli påvirket. Selv din helse kunne forverres, og du kan skade deg selv. Når det gjelder trening, styring av’intensitet og tid på treningsøktene dine og utvinningen din kan hjelpe deg med å holde deg i form og sunn.

Lur

En kort ti eller tretti minutters lur kan gjenopprette energien din og potensielt forbedre ytelses- og læringsferdighetene dine. Forskning & # 8211; Undersøkelser antyder at gjenoppretting Sonnellini hjelper deg med å skrive inn en dypt reparasjonstilstand. Dette kan hjelpe deg med å gjenopprette etter en intens trening.

Etter din neste trening, gå hjem og sett alarmen i 30 minutter. Lytt til en meditasjonsopptak, slapp av på en stol eller sov på sofaen i 30 minutter før du forbereder Post Workout-måltidet.

Lag en flytende lunsj

Pain-Training Recovery Smoothies er en fin måte å sikre at kroppen din mottar ernæringen du trenger. Etter en intens trening vil en kombinasjon av proteiner og karbohydrater hjelpe muskler for å gjenopprette og finne styrke.

en studere antyder at det ideelle er å spise eller drikke en høy kvalitet proteinkilde fra egg hvit d’whey protein eller whey protein. Disse proteinkildene inneholder essensielle aminosyrer for å fremme maksimal proteinsyntese. L’å legge til rask fordøyelse karbohydrater som appelsiner, ananas eller bringebær kan bidra til å fylle opp muskler og akselerere utvinning.

Kle delen av

Sove og # 8217; Fôring vil mirakler for å hjelpe deg med utvinning av # 8217; trening, og i henhold til dette studere, Kompressive klær kan være et annet verktøy for å lindre muskelsmerter. Komprimeringsklær kan brukes på en hvilken som helst del av kroppen for å tilpasse seg enhver sport.

Er designet for å påføre et lite trykk uten å miste sin form i løpet av dagen. Hvis du er en løper som lider av steccorbends og smerte på bunnen av bena, kan en komprimeringshylse hjelpe deg med å redusere gjenopprettingstider og få deg tilbake til sporet raskere.

Tilbake på hesteryggen

Vektløfting innebærer to forskjellige typer muskelsammensetninger: den konsentriske fasen, eller sammentrekning og eksentrisk eller strekker seg. Strekkfasen er når du forlenger kontraktens muskel i hver repetisjon som utfører. Denne sammentrekningen er det som forårsaker mest muskelseskade og smerte.

Hvis du føler deg stiv, kan du fortsatt gå på treningsstudioet: Kjør bare konsentriske øvelser. Stiging, trekk eller skyv en slede og et lett arbeid med en medisinsk ball vil vise deg blod. Disse øvelsene vil også legge til variasjon i regimet ditt ved å beskytte kroppen din mot skade.

Outlook

L’Øvelse er flott for ditt sinn og kropp. Og det er viktig å opprettholde en sunn og aktiv livsstil. Men også trening kan være skadelig for kroppen din.

Hvile, et riktig kosthold og mange andre ting kan bidra til å lindre muskelsmerter, reparere muskler og forebygge skader, slik at du kan holde deg frisk og glad og fortsette å trene.